Sista inlägget

Jag har efter mycket funderingar bestämt mig för att låta bloggen gå i graven. Jag har inget intresse för den längre och då jag nästan aldrig sitter framför datorn längre så har den fått lida nog.
Får dock se om jag tar bort den nu eller om den får vara kvar som levande död.
 
Puss och hej!

???

Ja då har jag nu varit ledig i några dagar vilket har varit väldigt behövligt. En dag sov jag enda till 2!!!! Jag har med andra ord fortfarande inte hittat min energi. Jag är bara mer trött. Det är en av anledningarna till att bloggen här lider och när man väl ska beställa en antennjävel så krånglar nätet extra mycket. Det är fantastiskt.
 
Taket är iaf lagat nu och det blev riktigt fint. Nu inväntar vi bara sotaren som dyker upp på onsdag och så kan vi förhoppningsvis börja elda efter det.
 
Har fått lite förfrågningar om bilder på huset och har bestämt mig för att inte lägga upp några här. Den som vill se kan få på mail eller ännu bättre.. komma och titta själva =)
 
För uppdateringen så är det fortfarande dåligt med snö här, marken är knappt vit och vi är inne i november. Skandal! Nu vill vi dra i gång skotern så vi blir så där extra sugna och köper en till. Vi har kollat runt lite men av någon anledning blev det en tv ist. Kanske passar bättre till en regnig vinter?

RSS 2.0