Gaaaah!

Tanken va att starta dagen med att gå milen med Bosse, visst gick vi så långt det nu gick med gummistövlar mot asfalt men det blev inte milen. Försöker nu tina upp framför vår sega dumburk.
 
Vem hade kunnat tro att jag för ca 5 årsedan skulle flytta till en liten by i norrland? Inte jag iaf men nu skulle jag aldrig byta bort det. Fan vad jag älskar landet och allt va det innebär. Bara att brevbäraren vinkar när han kör förbi tycker jag är helmysigt. Visst har det sina kostnader att bo i hus som nu när taket läcker in lite grann på vinden, men det går ju att ordna. Nästa vecka bestämt. Det är ändå så värt det.
 
Ändå har min energi helt tagit slut, jag är sååå trött hela tiden. Jag måste hitta en energikälla och det är snart. Kanske lite semester i nån stuga uppe i fjällen hade gjort susen? Den karamellen är värd att suga lite på.

Konstigt va helgens ord..

Helgen med Linda har varit helt underbar.. som alltid. Men vi kom även fram till att den va konstig ;) I possetiv bemärkelse förstås.
 
Fredagen började med shopping på stan och sedan middag med en liten spontan fest, mest för mig dock som kanske tog en öl för mycket. Skoj hade jag iaf.
 
På lördagen va det dax för grannens 50 års fest och vilken fest det va. Mycket folk med många härliga grannar. Ett stort buffébord och sprit i mängder. Vi tog det dock väldigt städat men hade lika kul för det. En riktigt bra kväll.
 
Resten av tiden va mest mys med ännu fler goa middagar, även en ny tur på stan med resultatet va gööör snygga köksgardiner. Kul när båda blir så nöjda.
 
Igår kväll va det dax för ett nytt farväl (för denna gång) vid tågstation. Tack darling för en fin helg.
 
Idag har dagen spenderats med många maskiner av tvätt och storstädning. Även lite soffmys med en ny och hittills bra bok (Ensamma hjärtan och hemlösa hundar). Perfekta aktiviteter för en dag som denna. Vi har nämligen storm ute med snöblandat regn.

Go kväll!

Gaah!! Känns som det får bli månadsinlägg i fortsättningen med tanke på vårt hysteriskt snabba internet. Tror jag ska tvinga gubben att beställa en antenn för det här funkar inte.. inte om man vill slippa sängvätning.
 
Gubben är just nu ute och fotar genom teleskopet men jag stannade inne i värmen för att uppdatera mig lite om vad som sker i världen inne på vårt fina internet.
 
Jag vet att jag kanske borde lägga ut lite bilder om hur vi fått det här i vårt hus, men jag har ärligt inte bestämt mig ännu om vad eller om det blir. Tycker de nyfikna kan komma och kolla istället =P
 
Just i detta nu är iaf min underbara Linda på tåget hit och imorron bitti får vi äntligen träffas. Känns som en evighet sen. Jag längtar och det kommer bli så kul!

RSS 2.0