Ett monster!

Ja så vad har hänt förutom vårat finbesök? Jag minns nästan inte för det har egentligen hänt så mycket men det är allt för längesen jag skrev ju *kli i huvudet*.

Min kinesiska massage va underbar och dit ska jag absolut gå fler gånger, när jag har råd då.
Sen har vi haft Elin med sin nya gubbe på middag och sällskapsspel. Det va en mycket trevlig kväll som jag hoppas vi kan göra om innan jag förlorar henne till Umeå ;) Fast 13 mil är ju ingenting här uppe.. egentligen.

Som jag skrivit innan så har vi beställt en stjärnkikare och igår så kom den, den är ett monster!! Tyvärr så har vi haft det sämsta vädret med enorm dimma så vi har inte fått testa den ännu. Sen är den lite mer avancerad än vi trott så gubben får läsa igenom och lära sig den lite först ;) Kul är det iaf!!



Idag är jag ledig och trotts att jag tycker det är skönt så har jag varit jätte rastlös så jag tog med mig Bosse till stan och handla ingredienser för att göra pizza sen ikväll. Gött Gött. Sen har jag diskat, jag tvättar och även dammsugit men det va det äckligaste jag gjort på länge för påsen va helt full så jag fick rensa ur lite ur den för att kunna få plats med mer. Vidrigt vidrigt! Jag måste verkligen köpa nya påsar!

Finbesök!

I söndags va det äntligen dax för Linda att komma upp igen, guuud så jag hade saknat henne. I 3 dagar fick jag ha henne här och det kändes precis som förr. Mycket hann vi med också bla filmmys med våran film (Djävulen bär Prada), vi bowlade, shoppade loss i Luleå (där jag och gubben bla hittade våra "maskeradkläder" inför lördagen). Det va 3 perfekta dagar med andra ord. Fast sen fick hon ju både mig och gubben fast i Wordfeud, vi som hade klarat oss så länge utan *suck* ;)

Tack för denna gång darling. Love you!


Lite bra och lite dåligt

Jag fick inget jobbsamtal idag så det va bara att sätta sig i bilen och åka iväg till förnedringsmötet hos stjärtis. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker det är pinsamt att gå in genom dom dörrarna. Mötet skulle ta 2 timmar va det sagt men som tur va slapp vi halva tiden. Inte blev jag speciellt klokare för allt som sas är gammalt men jag fick mig några ordentliga skratt för med på mötet va 2 inte goa men sköna gubbar som va ganska less på systemet och satte den "stackars" stjärtförmedlaren på plats. Det va faktiskt liiiite värt att gå idag.

Eftersom jag hade skänkt en förmögenhet till parkeringsautomaten så kom jag på att varför inte använda den timmen till att kolla lånelöfte på banken? Det va givetvis ett hav av gamlingar där men jag hann precis. Jag blev dock inte klokare där heller för vi måste gemensamt gå till banken för ett gemensamt lånelöfte. Tid blev iaf bokad till nästa vecka så nästa steg är la att boka tid hos gubbens bank också för att se vem som har bäst löfte. Lite spännande.

Efter det åkte jag till Eson och hämta ut stötdämparna som gubben beställt till skotern. Jag hoppas det blir bra för jag blev jävligt fattig.

I eftermiddag ska jag på massage och jag hoppas verkligen att det är en bra och hårdhänt dam jag ska till. Imorse vakna jag upp jätte stel men det har som tur va blivit lite bättre. Både snälla Elin och Linda har erbjudit mig en omgång i helgen så efter allt detta så ska jag la ändå klara mig en stund? Linda kommer på söndag =)

Dålig dag

Idag vakna jag upp med en skallebank som inte ens en kaffe med snus kunde bota, och som jag sällan har om den inte är en självförvållad "dagen efter". Dessutom har jag ont i ryggen mer än vanligt så när chefen ringde va jag tvungen att tacka nej idag. Jag hatar det! Det va nästan lite komiskt att jag skulle fått tiden för en annan som va hemma med dålig rygg. Jag kunde faktiskt inte med att säga att det va ryggen för mig också. När man slåss om det jobb som finns så vill man alltid va pigg och säga ja, man vill visa sig starkast och bäst men idag fick jag ge mig och det suger!

Gubben rådde mig att ringa en knådare vilket jag gjorde men att få en tid samma dag gick ju inte. Jag hitta en som jag tror kan va bra för mig men som först kunde ta emot mig imorron. Jag boka in en tid men får la se om jag kan gå. Ringer chefen imorron så kan jag nog inte tacka nej igen utan får bita ihop. Jag har även ytterligare ett stjärt-grupps-förnedringsmöte inbokat imorron som jag annars måste gå på... Gaaaaaah!!

Nu soffläge. Skulle bara haft ett fetto som vandra fram och tillbaka på mig.

Tisdag

Det har blivit en hel del jobb för mig den här månaden men idag är jag ledig. Vädret är åt helvete så jag och Bosse åkte in till stan för en chokladbit och en X-ray. Det va dock inte lika trevligt som jag hade hoppats på och krullhårs-regnet gjorde det inte bättre så vi åkte snabbt hem igen. Den lilla ansträngningen gjorde mig jätte ynklig, jag kände redan igår att jag inte va helt 100 så jag är väldigt tacksam för att va hemma och ledig idag.

Nästa månad blir en ganska bra lön för mig så vi hade tänkt lägga undan till hussparandet men vad är spara till hus när man kan köpa en stjärnkikare? Vi har båda länge velat ha en och efter allt som man har kunnat se på sista tiden så har vi blivit ännu mer sugna, så igår hitta och beställde vi en som vi tror blir perfekt för oss och till ett bra pris. Vi vet dock inte när den kommer men hoppas på snart för vi kan knappt vänta =)

Kul grej!

Den här fick jag va min kära syster och jag tyckte den va så bra så den fick hamna här på bloggen. Jag har själv gjort stora bokstäver på det som jag tycker stämmer eller delvis stämmer in. Jag har själv vart en av de storstadsbor med "fördommar" mot norrland. Nu vet jag att det är en del av charmen och att det är gött att ta det lugnt =)

DU VET ATT DU ÄR EN RIKTIG NORRLÄNNING NÄR: Du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E4. Du mäter avstånd i timmar. Du ser folk ha på sig jaktkläder vid social evenemang. Du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta. Du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka. Mi...nst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen för det är hans bror. Du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem. Du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum. Renar är bara en del av sceneriet. Du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern. Du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft. Att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor. Du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon. Du kan namnge alla som du tog examen med. Du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest. Skolorna inte stänger för att det snöar. Du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder. Det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun. Du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner. Du tycker att män som har rosa tröjor är gay. Du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder. Du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll det fanns bara ett. Du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts. Helgspänning innebär att åka till IKEA. Din lärare förväxlade dig med ditt syskon eller din moder/fader. "Gula sidorna" består av 4 sidor. Du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall. Du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer. Halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten. Du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant och sen vidarebefordrar du det till alla i din adressbok... vilket faktiskt är halva stan. :)

Onsdag

Idag är en grå och trist dag så vad passar bättre att städa och diska undan här hemma. Jag blir ju egentligen på städhumör när det är fint väder men att vakna till att Bosse spyr på sin pappas sängplats fick mig att tänka om. Nybäddat är ju aldrig fel heller =)

Fick samtal av chefen också som en gåva från ovan att det blir jobb imorron vilket innebär att jag åter igen slipper gruppstjärtmöte. Jag tror ju inte att jag alltid kommer att komma undan men detta är en sådan sak som man gärna skjuter på så länge som möjligt.

Är lite tystnad för mycket begärt?

Vi har våra sopmongon och vi har vår jesus OCH nu även en byggarbetsplats på baksidan av vår länga. Jag har gnällt förrut och jag vet fortfarande inte vad dom sysslar med förutom att dom nu har bytt plats så att vi får detta otroligt irriterande surrande och bankande ljud rätt in till oss. Ska jag behöva stoppa in öronproppar för att inte bli koko, vilket jag tror man kan bli av ett ihållande piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip. Stackars Bosse med sin superhörsel. Jag vill ut på landet och ha lugn och ro. Jag vill kunna njuta av att vara ledig!

Jag flydde en stund med Bosse till veterinären för att köpa mer mat, Bosse fick dock vänta i bilen för det va fullt va hundar där inne. Det blev lugnast så. Efteråt åkte vi till stan och köpte nya tvättpåsar för mina trasades sönder i går, fattar dock inte hur det nu gick till. Jag köpte mig även en jätte blombrosch som nu pryder min halsduk. Så gulligt så =)

Söndag idag

Sååå gött att va ledig idag och vi har fått gjort en hel del ärenden och det innan maten. Gött gött!
Bosse har fått springa men det börjar allt bli riktigt kallt ute. Jag är dock inte redo för att göra vinter riktigt ännu.

Nu ska gubben agera frisör, det ska färgas och klippas (på mig) om någon va osäker.. höhö.

<3

Dom här fick jag av min gubbe när han kom hem idag. Tack, älskar dig! <3



Snart kanelbullar dagen till ära.

JA!

Idag ringde chefen och gav mig fyra dagar med start imorron. JA säger jag då jag slipper gå till stjärtförmedlingen på förnedringsgruppmöte på torsdag.
Igår ringde jag runt för att se om jag kan avskriva mig där ifrån så jag slipper fler obehagliga överraskingar, men det visade sig att jag har alldeles för många a-kassa dagar kvar för att det ska va värt det. Bara hoppas det blir fler jobb dagar på inkallnings dagar =)

Idag njuter jag av att va ledig och gör absolut ingenting.

Idag är en bättre dag

Idag vaknade jag runt 10 och kände mig totalt utvilad vilket jag verkligen hade hoppats på. Efter några minuters mys med Bosse så va vi redo att gå upp.

Idag är även en jätte fin dag med sol och värme precis som hösten ska vara, det va tom för varmt att ha jacka på sig.



Jag bestämde mig för en långis med Bosse och nu ligger han trött i soffan brevid mig. Gött!



Som alltid när det är fint väder så blir jag på städhumör så kanske man ska vara en duktig sambo och städa lite. Som varje vår och höst och speciellt när man har hund så måste det städas ofta. Jag ska även borsta Bosse för nu är det stora pälsbollar som flyger vilket blir bra material när gubben väl sätter i gång med sina vantar ;)

Jag är sååå trött!

Inte har det vart mycket lugn i helgen inte. Jag har jobbat och det märks att jag inte haft jobbhelg på länge för jag är gubbtrött. Sen har jag sovit jätte dåligt de två sista nätterna. Det är inte kul.

Missa århundradets match i fredags också *mutter*.

Igår va vi med Simon och Rebecca på bio och såg smurfarna. Det va vi och några barnfamiljer men vi hade turen att det va tysta barn, tror vi hördes mest =) Den va iaf jätte skojig så se den.
Efteråt blev det middag och tyvärr hade dom sunkat ner min favvorätt men det fick gå ändå. Några kalla på det också, men det vart lugnt och städat för man skulle ju upp med tuppen dagen efter.
Tyvärr hamna vi ju mitt i matchen mellan SAIK och Frölunda. Jag blir irriterad och tillslut arg på riktigt när precis varje jävel måste prata om hur duktiga SAIK varit. Inte lätt att va i fiendeland, jag blir på dåligt humör då. (Ja det är livsviktigt).

Tackar iaf gubben min och Johanssons för en fin kväll. Nu tvätta och kanske en tupplur, kanske blir på bättre humör då? =)

RSS 2.0