Hemma igen

Igår kom vi hem från Jäckvik men vi va alla helt slut så det blev att städa undan lite och avsluta en tidig kväll men film.

Vi har haft det helt underbart verkligen och ganska tur med vädret. En dag regnade det men det gjorde inte så mycket men sista dagen stekte solen och då nappade inte fisken så bra. Jag fick även en hysteriskt ful solbränna.. men men. Den dagen när det regna så slulle vi korsa en fors som va riktigt livlig. Det låg en stock som man kunde gå över på vilket alla gjorde utan jag med hjälp av en stödpinne. Jag föddes ju typ utan balans och visste att det inte va någon idé att ens försöka så jag på med regnkläder och halverts på mage åla över skiten. Det va ju dock hysteriskt strömt så jag fick hålla i mig hårt för att överleva. Där kändes det att man levde vill jag lova, det va riktigt läskigt.

Vi hade helt okej fiskeflyt men fick en hel del smått som fick bli kattkäk men vi drog även upp några hyffsade och jag slog nog mitt rekord. Bosse va mer terrorist än vanligt och skulle i år simma efter dragen, han fick bli parkerad i ett träd ibland vilket inte va speciellt populärt, men vad gör man. Gubben kasta bort 2 drag så snart får vi åka och köpa nya, men det ska bli kul att uppgradera sig lite. I år märkte vi också en klar förbättring på vår kondition, gött gött!

Jag längtar redan tills nästa år när vi ska tillbaka, det är en alldeles speciell känsla av att vara där uppe och just bara vara. Så ska jag ha det när jag blir gammal eller rik, helst rik =)

Laxöring



En glad och go Bosse, så här skulle han alltid få ha det.

 

Vi hade ganska tur med myggen i år men istället stötte vi på svarta bombplan som kraschlanda lite överallt. Dom va fan dummare än en ren för när man kom med handen för att döda så lät dom sig bli mos. Renar såg vi för övrig massor av, även en massa "möss" som Bosse älskade att jaga.




Mot Jäckvik!!!

*sjunger* Vi drar till fjällen fest.. hmm fiske hela kvällen =)

Ha det hej, nu når ni inte mej!

Så tog det tid igen.. igen

Kan börja med att skryta om min första blåbärspaj någonsin. Vi gick i skogen med Bosse och hitta en massa blåbär, arga över att inte tagit med någon hink fick vi fylla en skitpåse. Men alla norrlänningar vet att plocka bär innebär tusen myggbett, men det va det värt.



Jag bestämde mig för att försöka baka en paj (aldrig försökt innan) så vi köpte form + tillbehör och jag lyckades faktiskt =)



Så vad har hänt annars? Jo vi har varit på hotell Lappland som har blivit vårat "mys"ställe. Vi hade det helt underbart och på gubbens födelsedag fick vi äta hotellfrukost. Gööött!!! Tack gubben och grattis igen.

Vi har äntligen fått sålt Dodgen. Hurra Hurra Hurra!!! Bil med ac snart då.. kanske kanske =)

Min mobil har äntligen börjat fungera med laddningen. Hurra Hurra Hurra!! där med.

Idag jobbade jag mitt sista pass på jobbet men enligt chefen kan jag vara lugn. Får hoppas på det då =)

Så tog det tid igen

Det är inte meningen att glömma av bloggen men jag har på riktigt vart helt slut på sista och när man väl vart ledig så har det hänt en massa annat.. men mycket kul =)

Vi har varit och sett sista delen av Harry Potter och vi båda tyckte att den va helt kanon. Vi är stora Harry fan här hemma. Men jag kan ju tycka att har en bio satt en åldersgräns så ska den hållas. Jag har väldigt svårt att tro att skitungarna som va där och förstörde va gamla nog att ens fatta filmen sen tror jag att den va för hemsk för annars skriker man inte så. Visst är det en barnfilm men till en viss gräns.

Vi har även varit på släkt-grill-fest i Hjoggböle och där är det som alltid lika trevligt. Det tycker nog Bosse med, han älskar att vara där.

I lördags va vi på födelsedagsfest för Rebecca och gubben min. Det va en helt galen kväll men det va längesen jag va på en sån kul fest att det tom va värt att va sliten dagen efter. Tack alla för den kvällen.

Ledig.. eller?!

Idag vakna jag tidigt för en tur på stan med svärmor och Marie. Inköpslistan bestod av nya blommor till hemmet. Fast inte blommor som blommor utan bara något grönt som inte kräver så mycket uppmärksamhet. Jag hatar nämligen dom vi hade innan för dom ville gärna ha vatten jämt men ändå va dom hysteriskt fula. Må dom nu vila i frid.

Jag köpte bla dessa till vardagsrummet. Blev klockrent.



En blomma till fick följa med hem som nu står i köket men jag fynda även nya soffkuddar. Givetvis i samma färg som dom jag hade innan men som nu får ta pension efter allt slit. Jag är nöjd där med.



Efter att ha planterat om blommorna så blev det att diska, ta hand om tvätten, tvätta mer och snart dammsuga. Man är fan inte ledig fast man är ledig.

Kvällsdopp

Igår kväll åkte vi till Boviken för att bada Bosse, det är ju så varmt så han måste ju få svalka sig lite. Vi behövde också svalkas så det blev årets första dopp, iaf upp till knäna och det va riktigt gött =)





Idag firar jag 4 år med min gubbe =) Älskar dig!

Det växer!

Jag lyckades i år igen =)



I dag är det lördag och jag hänger i soffan med en kall go. Det är klibbvärme idag så det får nog bli en kalldusch sen. Det va sjukt varmt på jobbet och fullt med folk. Idag hade jag legat på stranden om jag kunnat.

Gubben är just nu och fixar i skrotbilen.. igen, och jag börjar bli duktigt less på skitmobilen. Söt men totalt oduglig om man vill ha ström. Det går ibland men jag får se hur länge "att den är söt" räcker till.

Torsdag och ledig

Jag vet att jag har blivit dålig på att skriva igen men när jag inte har jobbat så har jag varit med mamma så klart. Det va i tisdags som dom packa ihop bilen och rulla neråt igen. Det är alltid lika tufft och tråkigt att säga adjö för denna gången men vi hann faktiskt ses mer än jag trodde och vi gjorde en massa saker =) Tack mamma och Thomas för denna gången!

Så vad händer annars då? Jag gillar min nya mobil men är samtidigt jävligt irriterad på den. Jag fick ju byta mobil efter 2 dagar för att skiten inte gick att ladda och nu är det nästan samma visa igen. Man måste hitta precis rätt läge för att den ska få ström, skit irriterande men den laddar ju iaf så jag orkar inte byta en gång till. Nu har jag dessutom skaffat rosa skal till den så då går det ju absolut inte =) Annars så är jag jätte nöjd med den.

På konsum så har jag nu fått ett par riktiga byxor som sitter bra (för er som inte förstår så är det ett stort steg), dom va dock ganska så för långa men snälla svärmor sydde upp dom åt mig. Blir premiär imorron för jag jobbar helgen.

Det har nu blivit varmt här uppe igen. Jag fattar verkligen inte hur det kan växla från tropiskt till +15 så fort, bestäm dig kan man tycka. Bosse fick iaf farit ut till havet igår och svalkat sig. Där ute va stora vågor men han verka tycka det va kul ändå. Söta troll.

Mer fina dagar

Mossan är här uppe som sagt nu och det är så kul att ha både henne och Thomas här. Vi har gjort en massa kul och ännu har vi några dagar kvar. I morron blir det stan och en massa annat och det ser jag verkligen framemot. Vädret har dock blivit sämre för vi har haft tropiskt här igen men idag blev det lite regn och betydligt kyligare, imorron skulle tyvärr inte bli mycket bättre. Får hoppas det blir en skön kväll ändå =)

RSS 2.0