???

Hur faaaan kan det snöa så jävla mycket nu!!?? Det är helt hysteriskt.
Jag är deprimerad!

Hockeyfredag

Idag ska jag äntligen få se Frölunda på tv. Hoppas det går bra för dom nu bara. Korset i taket är att det inte ens blir någon öl ikväll. Magen är bättre men inte bäst, så därför.

Heja Frölunda!

Bröllopet

Jag har nu kollat igenom mina bilder och till min besvikelse så hade jag inte så många bra bilder. Jag har blivit så himla skakig på sista. När gubben lånat mobilen blev det bra kort.

En annorlunda bordsplacering. Kan ni gissa vilka som är för mig och gubben?
Är det så uppenbart vad jag är?

 

Brudparet

 

Brudparet, i en lite bättre kameravinkel.. kanske.

 

Här är toppen på en toppen tårta.

 

På tal om annat så är jag hemma idag med. Min mage och jag är inte vänner än. När jag tjöta med mossan igår så sa hon att när man är vinterkräksjuk så ska man va hemma 48 timmar efter att man blivit frisk så att man inte smittar längre. Tur jag har börjat sanera här hemma, hoppas verkligen att inte gubben får detta. Detta önskar jag bara dom jag inte tycker om =)

 


Kräksjuk

Man vet att man har ett risk jobb när man jobbar på skola.

I måndags när jag åkte iväg till jobbet så kände jag mig lite lätt febrig och yr. Väl på jobbet blev det värre och efter att jag tvingat i mig ett äpple i hopp om att det skulle bli bättre fick jag skynda mig på toan och spy. Efter en bra tanke om att åka hem igen fick jag vänta ca 10 min på parkeringen innan jag kände att det va okej att börja åka, men efter lite mer än halva vägen måste jag stanna för att spy ännu mer. Fy fan vilket helvete att må dåligt och köra bil. Aldrig mer! Blev kvar på vägen i säkert en halv timme innan jag kunde fortsätta hem och spy. Jag fick verkligen inte behålla något utan spydde hela tiden under hela dagen. Tror aldrig jag har vart så kräksjuk innan och det har tagit magen 2 dagar att "reparera sig", men imorron blir det nog jobb.

Gubben har helst inte velat va nära mig men har han tagit väl hand om mig ändå, så förutom spyor så har det inte hänt så mycket. Bröllopet va väldigt vackert och festen bra. Bilder kommer.

Jag behöver fredag!

Att komma tillbaka och jobba efter en semester är aldrig lätt, man behöver fan semester från semestern. Denna veckan har vart tung så tack för fredag!

Vi slutade lite tidigare idag vilket va huuur gött som helst. Fick jag komma hem och pussa på Bosse som jag gjorde mig ovän med imorse. Hade dåligt samvete hela dagen för att jag hade gapat på han så därför blev jag extra glad över att se han så glad över att jag kom hem.

Efter att jag njutit av min redbull ska jag dammsuga bort allt jävla hår. Hatar denna tiden på året när all vinterpäls ska av. Dammsugar fan måste helst fram varje dag.

Jag är lite aggressiv idag men jag vet egentligen inte varför, kanske för att dagen börja så dumt. Min handledare satt och skratta åt mig i bilen när jag svor över alla som inte kan köra bil. Varför är man alltid själv bäst på allt? =)

Ha en skön helg, det ska jag ha. Bröllop imorron ju!

Seeegt

Här har inte hänt mycket i veckan, det är bara jobb och sen hem och sova ungefär.

Helvetet till snö fortsätter att ösa ner över oss *suck, stön, fan*.

Myshelg

Ja då va man hemma igen, känns fortfarande lite konstigt att säga hemma till Norrland också men man är ju aldrig riktigt hel på någon av platserna.

Resan hem gick bara fint, ca 14 timmar. Va lite grinig över att dvdn sluta fungera bara. Väl hemma möts jag av en glad gubbe och kanske ett ännu gladare troll. Trodde nästan han skulle va sur på mig för att jag vart borta, men det va han inte alls.

Gubben hade till min hemkomst storstädat och gjort det jätte fint hemma. En helt underbar överraskning möttes jag även av. I trappan hade han gjort en välkommen hem skylt och på bordet stod en bukett med tulpaner. Tack underbara gubbe, så kul att komma hem.

 


Jag saknar redan så många där nere. Har lite dåligt samvete att jag inte hann träffa alla och dom jag träffa såg jag så lite av. Det får tvärr bli så dock när man inte har så många dagar på sig. Tack alla för allt.

Idag har jag tvättat hela dagen och gjort om i min klädkammare. Undra om jag har för mycket kläder eller för liten klädkammare? Jag fick ju shoppat en hel del i Götet men jag tror ändå på det sista allternativet =)

Jag sov jäkligt gött inatt iaf vilket jag inte har gjort på några dagar. Gubben hade köpt hem nya madrasser och bäddat rent. Underbart!

Snart är det dax för "bögafton" här hemma. Det innebär Melodifestivalen, kex, ostar, drinkar osv.

Hejdå Götet!

Jag har gjort samma misstag som sist, jag har stressat alldeles för mycket så att magen rasa. Att jag aldrig lär mig för det är ju inte trevligt. Man vill för mycket helt enkelt.

Tisdags kvällen i Scandinavium va helt magisk. Trotts att Frölunda förlorade med 2-1 så kunde jag bara njuta av stämmingen och av spelet. Sen att vi hade Vip platser och va 20 m från baren gjorde det ju inte sämre precis. Det där skulle jag lätt kunna vänja mig vid. Jag ville inte att kvällen skulle ta slut men tyvärr gick hockeyn väldigt fort så vi fortsatte kvällen på stan ist. Efter ett x-antal öl va jag hemma igen, mycket senare än tänkt men det va det helt klart värt det! Tack Magnus!

Gårdagen va jag med Sarah, Lucas och Madde på något lekland i Sisjön. Där hade vi riktigt trevligt och det bästa av allt va maten, helt kanon! När vi hade stressat där ifrån så mötte jag upp Linda på torget. Tyvärr hann vi inte ses så mycket men det blev en stund iaf. Resten av kvällen blev mycket lugn i soffan med mossan. Det va behövligt.

Snart ska jag iväg till GrafiX och hälsa på. Det ska bli kul att se hur dom har det nu, tror det va ett årsen jag va där sist och sa hej. Mossan skulle sluta tidigare från jobbet idag så vi får några mer timmar tillsammans så jag ska inte stanna där så länge.

Vi ska ha en familjemiddag senare innan det är dax att ge sig av till Lödöse och sista natten innan avfärd tidigt på fredag morron. Som alltid är det väldigt blandade känslor att åka hem igen. Man kommer nog alltid va lite splittrad när man har 2 hem, man är aldrig riktigt hel på något av ställena. Ska dock bli helt underbart att få krama om mina gubbar igen som jag längtar jätte mycket efter.

Tack alla för denna gången! Massa kramar till er!

Frölunda

Inatt sov jag ganska oroligt igen och vakna upp efter 10, jätte svettig. Sitter nu och äter godis till frukost, känner mig för lat för att göra i ordning något annat.

Gårdagen bjöd på fullt ös men den va riktigt bra. Vi började med en tripp till Ikea där jag lyckades fynda lite faktiskt, det blev dock inga madrasser för dom hade bara fattiga. När jag hade kommit hem igen så kom Sarah och Lucas på besök. Hann dock bara se dom nån timme för sen åkte jag inte till stan för en fika med Andreas och Anna. Va så längesen jag såg Andreas så det va riktigt trevligt. När vi kände oss nöjda där så tog jag vagnen till Bobban dit även Malin, Madde och Ida kom. Det va helt underbart att träffa dom igen, saknar snacket och skrattet! Både Malin och Ida hade 2 riktigt fina magar, dom passade i det och jag fick även känna Idas mage sparka =) Tack för en bra dag!

Idag är det något lugnare. Ska när jag orkar in i duschen och göra mig klar för dagen. Ska träffa Sarah och Lucas senare så jag ska försöka lura med dom till torget en sväng. Sen blir det middag med familjen, potatismos och kassler som jag har beställt och längtat efter. Ikväll har Magnus bjudit mig på Frölundamatchen, Vip också. Hade faktiskt tänkt att gå på Frölunda nu när jag va nere men det blev aldrig av och så hände det här. Tackar tackar, jag längtar tills ikväll! =)

Resan

Idag är det andra dagen som jag vaknar upp här. Inatt sov jag lite oroligt, kan bero på att jag fick en hel säng för mig själv.

Resan ner gick bara fint. Jag hade baksätet för mig själv och dvdn i knäet. Hann kolla dom 2 första skivorna från Sex and the city boxen. Inte haft tid innan så perfekt. Vi framme runt 10 och hemma i Frölunda runt 11.

Igår hade vi en jätte mysig dag. Jag va med mamma, Sarah och lilla Lucas hela dagen. Han är en sån underbar unge! Dom visade mig nya Torget och lite imponerad blev jag nog. Vi shoppade.. massa!

Jag kan dock inte förstå vem som kommer att vilja bo i dom nya husen där? Det är ju ingen fin utsikt precis. Tänk att vakna upp och sätta sig på balkongen med en go frukost och se ett stort jäkla tak. Eller alla sketna fyllon. På tal om sketna fyllon så dröjde det ju inte länge innan den första kommer fram och ska hälsa och tjöta ihjäl en *suck*.

Idag ska jag strax iväg till Ikea med gubbens familj, hoppas verkligen på att hitta billiga men bra madrasser där ist. Sen ska jag träffa syrran med Lucas som ska lära mig hur dom nya 100 korten fungerar. Med risk för att låta uråldrig: va det inte bättre förr!? På eftermiddagen blir det iaf fika med Andreas och Anna på stan. På kvällen ses vi hemma hos Bobb! =)

Ses snart!

Jag vet inte varför men jag har pirr i magen inför imorron. Egentligen så är det ju inga konstigheter så jag fattar inte varför. Det kanske är för att det va ett tagsen man va nere nu och att man längtar så mycket efter alla. Jag vet iaf att det kommer kännas sjukt konstigt att fara utan gubben, som jag kommer sakna som en tok!

Har nyss vart och handla dricka och godis inför resan, mobilerna ligger på laddning, likaså dvdspelaren som får hjälpa till att döda lite tid. Kommer bli en lååång resa!

Ses snart!

Ett helt år har gått!

Idag är det ett årsedan jag slutade röka. Inte ett enda bloss har tagits sen dess, men har små njutit av att någon gång va passiv rökare i fyllan. Jag är så jävla bra! Grattis till mig!

Idag mår jag bättre men jag är inte bra. Va imorse iväg på sommarjobbs info men blev inte så mycket klokare av det. Gav mig därefter av till ishockeyhallen där några elever tävlade, gick tyvärr inte så bra för dom dock.

Hmm..

Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med jobben, vilket blir det? Har suttit i a-kassans telefonkö ett jävla tag utan att bli något klokare eftersom ingen svarar. Jag måste få veta hur allt ligger till med mina a-kassa dagar men när man ringer dom blir det så här: Du får 3 allternativ, alltså tryck in 1, 2 eller 3. Jag tyckte 3 passa bäst så jag tryckte där. 1 samtal före. WOW, kanon tänkte jag. 10 min senare är det min tur och då säger kärringen att jag ska trycka på knapp 2, inte 3. Jag trycker knapp 2, 4 samtal före men 20 min senare blir jag bara bortkopplad. Skriker och svär men jag ringer upp igen. 6 samtal före. Dra åt helvete!

Jag är hemma idag med, magen är något bättre men inte alls bra. Jag är rastlös.

Efterlysning

Nu när jag kommer att vara nere i Götet i några dar så funderar jag på om man skulle åka till Ullared en sväng. Så nu efterlyser jag någon/några som vill åka dit med mig. Kommer bli på en vardag isf. Hör av dig!

Möhippa

I lördags hade vi en heldag för Rebecca som om några veckor ska stå brud.
Vi samlades istan dit hon kom med ögonbindel och ovetande om vilka fina kläder hon fått på sig. Sen fick hon några uppdrag som skulle göras.



Efter det va dax att åka hem och byta kläder, duscha osv. På eftermiddagen hade vi en ny samlingsplats och gick därefter till Calles för att käka en god middag. Maten va jätte bra där, aldrig vart där förr. Det blev även en hel del sprit.

När vi hade käkat så blev vi hämtade för att åka iväg till slutfesten. Där blev det några bortfall men vi hade kul ändå. God snopptårta och lite sexualkunskap.





Efter att ha sjungit SingStar allt för många gånger. Jag vann föresten för jag kom sist, jämt! Så va det dax att avsluta kvällen och min söta gubbe som hållit sig vaken kom och hämtade en lite för full mig.

Idag är jag hemma från jobbet men kass mage. Något samband tro!?

RSS 2.0