Onsdag?

Jag måste erkänna att man blir lite dagförvirrad när man vart ledig några dagar och jag börjar ärligt bli lite uttråkad. Vad ska man hitta på idag då? Ett nytt toalock måste vi dock leta efter idag men det finns inte många skojiga här uppe. Jag saknar Bauhaus. Så nu vet ni det.

Fick hem ägarpapper på bilen igår.. Hihi. Jag blir så töntig men det är så kul!

Bosse har vart lite bråkig på sista och har 2 nätter i rad börjat tokskälla över något. Spöken? Inatt hade dock brandlarmet börjat pipa om att batterierna va slut så där kan man ju förstå. Ryktet säger ju att hundar kan bli lite "sura" när dom byter päls så får hoppas att det är något sånt bara. Kanske kan va en sista 3 årskris också? Vi har iaf det bästa inbrottslarmet så det blir nog tryggt i vårt framtida hus.

Lördag

Idag väckte vår underbara Jesusgranne oss gubbtidigt men vi lyckades somna om men bara för en stund innan det va dax för Bosse att väcka oss. Bara att kliva upp. Efter en Redbull tog vi bilen på stan och köpte bla en "filt" till baksätet som Bosse får ha och ligga på nu, man får ju vara lite rädd om bilen =) Efter det åkte vi ut till Boviken och släppte Bosse och oj så glad han blev över att få bada lite. Det va en hel del bär och svamp folk ute dock så man fick hålla lite koll.

Här hemma förbereds det nu inför hösten och vad passar bättre än ett nytt fint ljusfat med höstmotiv? Nu fattas bara en tripp till Ikea för att inhandla en MASSA ljus. Snart!!

 

Igår va vi på matfesten med Elin och hade det riktigt trevligt. Nackdelen med mat överallt är dock när alla lukter blandas, och jag som ÄLSKAR mat tyckte tom att det blev lite för mycket. Vi köpte lite Thaikäk som vi mumsa på i gräset innan vi va nöjda och gick till pubben för en kall ist. En bra kväll!


Bilen!!

Drömmen om en V70 är nu sann och att detta är min första bil tycker jag är jätte roligt =)

Högakusten



Det va i onsdags som vi brumma Colt och på 4:ans växel ner till Hörnösand och fynda finbil. Resan ner gick faktiskt bra men det va ju gubbvarmt.
Bilen va precis som vi hade hoppats på och vi slog till direkt. Vad är pruta när man hoppar upp och ner typ =) Man åker som den Gud man är i den och bara det att ha AC är värt pengarna, det tycker även Bosse som verkar föredra Volvo nu.


Ledig + sol

Idag börjar min helg, jag har fått jobba 5 dagar så nu är det faktiskt gött att va ledig. Det har varit riktigt Göteborgsväder här uppe men idag lyser solen igen tacksamt nog. Det blev därför en cykeltur in till stan och givetvis shopping. En tur på Bodyshop och sen köpte jag 2 myströjor. Det kanske är sjukt men jag längtar faktiskt till hösten nu och när man får "mysa ner sig". Att handla höstkläder är nog det roligaste ändå.

Inget speciellt har egentligen hänt sen sist för jag har ju jobbat en del som sagt, fast i lördags hann vi med suringkalas med gubbens släkt och trotts stanken så är det som alltid väldigt trevligt. Jag åt dock grillat kan meddelas. Efter det åkte vi på födelsedagsfest hos Lotta men det va gubben som fick ha roligast för jag är för gammal för att jobba bakis nu. Där va också kul trotts att man va nykter och dessutom vann jag poängpromenaden =)

Imorron ska vi ev åka och kolla på en ny bil. Vi är som sagt i stort behov av en till bil och nu har vi kanske äntligen hittat rätt. Morrondagen får visa detta men håll tummen för oss.


Men vad fan nu då!?

Idag är det skumt väder, det är varmt men regnet hänger i luften så när jag cykla in till stan så tog jag på mig en jacka och blev inte speciellt mysig efter det. När man inte är så mysig så vill man gärna ta en dusch men vi har inget varmvatten *suck*. I förra veckan fick vi hem en lapp om att dom skulle stänga av varmvattnet i måndags mellan morronen och eftermiddagen men inte fan är det måndag idag!!? Jag blir så less på att det alltid ska vara någonting. Inte nog med att vattnet är förgiftat nu kan man ju inte ens duscha när man vill. Vart lever vi egentligen och hur fan kan vi va tvugna att betala för skiten!?

Fattig på stan blev jag också. Jag skulle bara in på Bodyshop och köpa ansiktskräm men som oftast går man där ifrån med full påse. Produkterna håller ju länge iaf och man blir ju söt så det är nog värt det ändå =)

Men kom igen och ge mig varmvatten nu, jag måste verkligen duscha. Är det inte tillbaka innan kvällen får jag la promenera över till svärföräldrarna, det blir inte första gången isf.

From imorron är det jobb resten av veckan.

Helgen

I fredags blev vi medbjudna av familjen Johansson på en båttur. Jag har inte åkt båt på många år men eftersom jag älskar det så tacka vi självklart ja. Det va helt underbart där ute och jag kunde inte sluta le. Vi la också till vid en ö där vi bara hade det gött en stund. Jag hoppas vi kan göra om det snart. Tack tack.



I lördags så va det dax för travet och V75 med gubben och Elin. Vi hade dagen till ära köpt stolar och fylld kylbag och vi hade väldigt tur med vädret så man mådde som en kung där i solen. Det va en fin dag, man måste ta vara på alla soliga dagar nu känns det som.

I söndags åkte vi ut till Boviken för att släppa Bosse, han har inte fått vara fri sen vi kom hem från fjällen. När vi gick där i skogen så såg vi hur stora och fina blåbären har blivit och som tur är har jag en miljon bajspåsar i väskan så vi började plocka. Jag har nu en burk i kylen som snart kommer att bli muffins och paj. Gött gött.


Fredag

Det gick faktiskt bra att börja om att jobba, men visst va man lite rostig på dagen och ganska krokig sen på kvällen. Men efter lite hjärnsläpp så gick det faktiskt bättre än jag trodde, det känndes tom okej.

Igår kväll va vi ute vid Kåge och såg på när Krille + vän körde skoter på vattnet. Det såg riktigt kul ut och jag hade gärna testat själv om vi hade haft vår egna skoter där, aldrig att man hade velat sänka någon annans. Någon gång måste jag testa det iaf och det va nästan så att jag längtar till snön nu, nästan =)

När gubben fyllde år så gav jag han en likadan mobil som jag har. Kanske inte jätte klokt eftersom jag hade haft problem med min och givetvis fick han också problem men ett helt annat. Den har nu vart på lagning i 2 veckor och igår skulle vi hämta ut den. Problemet va bara att det va samma mobil fast ändå inte. Gubben hann ha mobilen i 2 dagar men den vi fick tillbaka va så sleten att den såg ut att va 2 år. Servicekillen trodde först vi försökte dra en luring när vi klaga men det visade ju sig sen att "skalet" tillhörde verkstan och att dom inte hade bytt tillbaka. Jävla nötter, så nu är den iväg skickad.. IGEN!

Bosse sover ju oftast mellan oss i sängen och gärna på en av våra kuddar så igår åkte vi faktiskt och köpte en egen kudde till Bosse. Han fick även ett påslakansett för jag ska sy en ny bädd åt han också, när jag orkar då. Han provlåg sin kudde imorse när vi hade vårt obligatariska morronmys. Bortskämd? Så det ska va =)



Trevlig helg!

Go morron eller

Ring Ring dax att jobba. 
Idag är det grått och trist, inte alls en dag som man vill börja om att jobba på men finns det egentligen en bra dag för det? Som sagt alltid gött att komma igång men det är ändå bäst när man får förbereda sig lite. Jag sitter iaf nu med en kaffe i handen och försöker vakna, gubben har nyss vart här och lämnat bilen till mig. Guuuud vi behöver verkligen en till bil nu.

Höst eller?

Nog för att våra gula gräsmattor behöver denna flodvåg men det är lite deprimerande med höstkänslor redan. Ibland kan det va mysigt med ett oväder eller när man går ut med Bosse med rätt kläder och man är nästan helt själv men inte idag. Det är Göteborgsregn vilket innebär från alla håll och kanter. Deprimerande.

Annars så har det vart fullt ös i helgen. Gubben har besök från Norge och Helene fyllde 30 vilket givetvis skulle firas. Vi va ute på pubben vilket inte va i går för mig, vilket också märktes för vi gick hem först. Jag orkar inte hänga med längre.. haha. Men vi båda mådde ändå ganska bra dagen efter så det va nog värt det.

Vi har även fått en ny älskling till samlingen. Det är en specialutgåva till Laphroaigs vänner som inte alls va dum. En sån flaska brukar med tiden bli värd mer men vem sjutton kan hålla sig då? =)



Idag började gubben om att jobba igen och han hade lite ångest faktiskt. Jag kan förstå han för nu har jag fått va ledig ett tag och det kommer nog kännas att komma tillbaka innan man är inne i det igen. Men.. en vardag är alltid skönt ändå, och jag får va tacksam för att vi fick va ledig ihop.

Snälla lite mer sommar bara sen får hösten gärna komma. Det är ändå min favorit årstid.

En bra dag/kväll

Efter att gubben kom hem så cykla vi in till stan för ännu lite ärenden bla hämta vi ut mitt armband som nu blivit lagat. Efter lite shopping blev det middag och en kall på Monaco, dom har för jävla go grillspett där. Påväg hem tog vi en omväg och kolla in Myrorna men inget fynd där idag tyvärr, kvällen avslutas nu på balkongen med en kall go jävel.
Det här är livet och sommar =)


Lata dagar

Sen vi kom hem från fjällen har vi tagit det väldigt lugnt. Det har blivit någon tripp till stan där jag bla lämnat in mitt armband för lagning. Bosse blev lite väl glad och busig en dag men nu ska det va fixat så jag ska hämta det sen. Annars har det varit soffan som gäller vilket har varit hysteriskt gött men samtidigt så längtar jag även till vardagen och förhoppningsvis att jobb sätter fart igen.

Bosse njuter av sommaren =)



Idag är det varmt och gött men snart måste jag gå och stänga balkongdörren för jag håller på att bli tokig. Det är några dårar med en pipande lastbil som gör sitt bästa för att låta så mycket som möjligt utanför. Man skulle kunna tro att dom gör något med asfalten men i den här takten är jag skeptisk. Varför något varje sommar?

Ist för ute blir det nu kaffe i soffan och även hoppas på att gubben kommer hem snart, han är iväg och skruvar Dart. Så mysigt att va lediga tillsammans ju för det va ett tagsen sist.

RSS 2.0