Hihihihi..

Fick en leverans från Bästkusten igår.
Gubben tog sin till jobbet och den blev genast mycket populär =)




Torsdag kanske..

Både jag och gubben har haft fel dagar och idag är nog tyvärr inte fredag ändå. Jag tror jag vart inne i någon psykos och de senaste dagarna har jag inte lämnat sängen förrens runt 2 på dagen. Jag va nog bakis eller ännu värre fjortis sist det hände. Kanske jag inte mådde så bra ändå?

Sen igår kväll mår jag iaf bättre och min inbillningstumör har sjunkt ner till näsan, men hellre en rinnande clownnäsa än ögon för dom behöver man liksom mer.

Idag hade jag ögonen till ära tänkt gå på stan och kolla in rean på rean men fick ist ett samtal från svärmor som bjöd ut mig och Bosse på en promenad. Det känndes mer vettigt så med en hysteriskt jobbig Bosse blev det iaf en timmes promenad med trevligt tjöt. Efteråt blev det kaffe hemma hos oss.

Jag fick även ett samtal från chefen som bjöd mig mer och bättre timmar till mitt jobbpass imorron. Tack och bock för det, jag behöver alla timmar jag kan få nu när jag är FRI!!!

På lördag är det den årliga skotertävlingen på Vitberget och lite lessen i ögat är jag allt för vi missar detta. Förra året va vi ett helt gäng som brumma dit men iår blir det ist jobb + at vi har en trasig skoter. Bättre lycka nästa år?

Nu ska jag laga pizza tills gubben kommer hem. Inte för att det är så mycket och laga egentligen man slänger ju bara på all götta man vill ha. Åh nu börjar jag längta efter den...

Tillägg..

..till inlägget under.

Jag är nu efter några samtal FRIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!

Jag är FRI FRI FRI FRI FRI FRI FRIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!

Lite skrämmande men jag är FRIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!

=D

En sämre dag..

Enligt stjärtis planering så skulle jag höra av mig idag vilket jag nyss gjorde och som alltid blir man på så hysteriskt dåligt humör.
-Jaha vilka jobb har du sökt?
-Öööööööööööh, inga för jag har ett jobb och klarar mig fint.
-Så länge du får ersättning från a-kassan så ska du söka i hela landet.
-Jag får bara några hundra och funderar på att be er dra *piiiiiiip*.
-Ja men du kanske ska fundera på att tacka nej till a-kassa nu då?
-Ja du det har jag tänkt på många gånger, för min hälsas skull.
-Ja men då gör jag en notering här till din handledare att du inte har sökt några jobb och att du funderar på att gå ur.
- Ja gör du det så hörs vi när jag är tvingad till att ringa er nästa gång, då har jag nog bestämt mig.

Jaha.. får se vilka konsekvenser detta ger mig nu. Jag försökte ändå va ärlig och trevlig men dom är ju för underbara dom där!


Tror dock inte att det ligger till min fördel att jag fick tacka nej till ett jobbpass idag. De senaste dagarna har jag haft så där ont i ögonen som man kan få när man tex har kört bil i flera timmar, dom kan inte konsentrera sig + att dom rinner konstant. Gubben tror på att förkylningen ligger där vilket låter mer vettigt än min teori på hjärntumör (jag är dramatisk när jag är sjuk). Just nu känns det lite bättre men det tackar jag mörktret för, det va inte kul att gå ut med Bosse i 10- i strålande sol med rinnande ögon.. aj aj aj.

Söndag och ingen skoter..

Så vad har vi gjort den här helgen då? Jo vi har tillbringat den större tiden på gubbens jobb för att byta nya stötdämpare på skotern. Mig gjorde det inte så mycket för jag hade min sista del av Hungerspelen att läsa ut och dessutom ville jag ju att skotern skulle bli klar till idag.

Igår upptäcktes dock andra fel som gav oss körstopp och som kräver nya delar. Hurra.. jag som hade längtat efter att inte få köra skoter och nu får jag vänta minst en/två veckor till. Jag skulle aldrig ha köpt nya skoterkläder, det känndes som en förbannelse.

Medans gubben lasta av skotern från släpet så tyckte Bosse att det va lite väl obehagliga läten där bak så han intog säkerheten i framsätet ist. Söta troll!



Han blev dock mycket gladare efteråt när han insåg att vi faktiskt skulle busa i skogen.

Tisdag

Idag är jag ledig och har knappt gjort annat än legat i soffan och småfisit, det är en bra dag för att bara ta det lugnt på. Bosse har givetvis fått en promenad men med 8- och snöfall så va jag inte riktigt på humör, soffan känns bättre idag.

Nu väntar jag bara på att postgubben ska komma med mina 2 sista böcker ur Hungerspelstriologin. Ja jag upptäkte dom nog lite sent men nu är jag fast och hoppas på att få ligga och läsa hela dagen. Bara postgubben inte gör mig besviken.

Nu kommer han faktiskt.. han gjorde mig inte besviken så nu bad med bok 2 =)


4 år!

Idag har de här 2 nötterna vart förlovade i 4 år!


Tack!

Dessa rader är till dig min älskade Linda.
Tack underbara du för min fina present som kom med posten idag!

 

Även tack till alla er andra som gjorde min dag fin! =)


Min dag!

Jaha då har man blivit ett + äldre så nu är jag hela 25+++. Kanske börjar bli lite patetiskt att lägga på + men det låter ju så mycket bättre, men kanske att jag tar bort dom till nästa år. Annars så har det kännts som vilken dag som helst fast det va jäkligt gött med morron tårta och thaikäk till middag.



Idag har vi åkt till Umeå för att lämna av kära mor vid flyget. Jag får tacka så mycket för dessa fina dagar och jag saknar dig redan. Det har varit sååå kul att ha dig här.

Idag har vi även städat undan julen, det va änna dax känndes det som.


Mamma besök

I onsdags förmiddag åkte vi ner mot Umeå för att hämta hem mamma. Tyvärr så hamna vi i en mindre snöstorm men som sakta ner trafiken rejält så vi blev nästan 30 min sena. Som tur så va även mammas plan lite sent så hon behövde inte vänta så länge. Men just den vägstreckan är ju verkligen Sveriges tråkigaste. Hatar den.

Vi har hunnit med en tur på stan och fyndat på rean och givetvis den obligatoriska fikan. Det har varit mycket mys och att ta igen lite tid. Idag åkte vi till Boviken för att släppa Bosse och busa i den stora mängd snö som vi äntligen har fått. Vi drog även i gång skotern och mamma fick åka med på en liten tur =)

Mina älsklingar!



Jag och mamma brummar!



Tur vi har några dagar kvar innan det är dax för kära mor att åka hem igen.

RSS 2.0