Känns gött!

Ja då va vi uppe och simma igår och hade nog tur för det va inte alls mycket folk. Det va dock simträning så det fanns 2 längder för övrigt folk, jag hoppas ju att det öppnas fler om det inte är träning. Det va iaf hur gött som helst men gud vad jag är i dålig form, men det gick bättre ju fler längder jag simma. Tack gubben för att du hängde på.

Jag fick förresten ta det fulaste kortet. Tydligen när man köper kort så ska man fotas och där står jag med alla ytterkläder på mig och så sticker hon fram en liten webbkamera och resultatet blev en suddig jag med mössa på sne. Ett skämt ju. Jaja, inget som någon ska se.

Idag har jag faktiskt lite träningsvärk och det känns underbart. Nu vet jag att en timme med några minuters paus blir en perfekt start =)

Skatteverket ger mig skoter pengar! Jag är glad =)

Premiär idag

När gubben slutat jobbet så ska vi ta en permiär tur till simhallen. Jag är en liten fegis och vill ha med mig gubben första gången så jag hittar rätt. Tror det blir till att köpa ett 3 månaders kort och sen köra 2 ggr/veckan. Jag kan redan känna hur rygg och själ mår bättre =)

Denna veckan har jag med spännings lyssnat efter brevbäraren för att se om han kommer med skattepengar. Det är inte så svårt att undvika höra för Bosse hatar dom som väsnas i hans brevlåda, men inget besked än så länge.

Ny energi

Idag är det vååår och vad blir man på för humör när solen strålar.. jo på städhumör!

Igår snöade det och nu är tom jag trött på snön. Den går ändå inte att köra skoter på nu så då kan den lika gärna försvinna och låta våren ge mig ny energi.

Lördag

Bion igår va bra jag gillar sådana filmer, men visst måste det komma en tvåa?

Idag sov vi länge men antar att vi behövde det. När vi vaknat så åkte vi in till stan för lite shopping. Jag va snål idag men ett par görsnygga örhängen fick följa med hem.



Efter stan så åkte vi till Skråmträsk och kolla in, det är dit vi vill flytta när vi väl får råd med hus. Det känns verkligen hemma där och det är ju sååå vackert.

På en stund ska vi hem till svärföräldrarna på middag men jag vet ännu inte om jag ska med. Hockeyn börjar idiotiskt nog kl 3 idag och då missar jag halva matchen. Jag hade ju sett fram emot den och en kall go men svärmors mat väger lika tungt. Vilket dilemma.

Fredag

När det är fredag så tar även jag ledigt, kanske låter lite sjukt men jag släpper all skit med stjärtis och blir irriterad på måndag igen. Så idag är jag på bättre humör igen.. perfekt!

Men jag har givetvis en sak att gnälla över och det är våran bio här uppe. Ikväll ska vi på bio eftersom det inte blev någon förra helgen och vi ska se I am number four MEN det va inte vårat första alternativ. Vi ville se The adjustment bureau men den visas ju inte här, eller har den redan visats klart? Kolla i Götet och där går den ju, såg också att om man jämför städerna emellan så visas bara 1/3 av alla filmer här uppe. Dax att bygga ut kanske!?

Efter önskemål kommer här en bild på min nya träningskompis. Den är inte testad än men verkar hålla ALLT på plats och det gillar vi.

 

Trevlig helg!


Nu börjas det igen..

Dagen börja bra förutom att det har blåst orkan ute så varken jag eller Bosse va speciellt sugna på en längre promenad för det gick inte att andas i blåsten.

Sen fick jag ett brev från skitförmedlingen om att jag ska infinna mig på en gruppträff i början av april. Inget gör mig på värre humör än brev från dom. Det står inte specifikt om vad det skulle handla om, hur många idioter som ska närvara eller ens hur länge vi ska vara där. Sen verkar det va någon helt ny stjärtförmedlare som ska hålla i skiten. Det finns inget värre än att tvingas gå på en gruppträff med alla andra arbetslösa invalider i stan.
Det är ett helvete att vara en arbetslös nolla och man mår skit.

Onsdag idag

Idag fick jag hem min baddräkt som jag beställde, det tog väldigt lång tid tycker jag. Jag är ganska nöjd med den, kanske en smula större hade vart kanon, men men det får nog paddan övningarna i bassängen ordna för mig. Kan säga att det kändes väldigt ovant att ha en baddräkt på sig men i helgen blir det nog premiär.

Gubben är hemma idag med och hur mysigt jag än tycker att det är så hoppas jag han mår bättre snart. Sen är Bosse inte på sitt bästa humör heller, han skäller på allt och alla just nu. Inte kul!


Ojdå

Det är inte det att jag har glömt av bloggen, jag har bara vart så otroligt trött och slö den sista tiden. Jag tror inte jag är helt hundra och idag är gubben hemma från jobbet så kanske vi har något skit här hemma.

Så vad har hänt sen i lördags då? Jo det blev ingen bio ist hamna vi hemma hos Wille med Jim och Janne. Det va en riktigt trevlig kväll med några kalla och trotts gubbarnas musiksmak och jag va tom modig och klappa båda hans råttor som sprang omkring där. Dom va rätt mysiga men jag kommer alltid tycka att svansen är hysteriskt äcklig.



Kvällen blev ändå rätt lugn och vi va hemma igen innan ett. Det göttiga va att vi hade cykelavstånd.

På söndag morron mådde jag inte helt bra (börjar bli gammal?) men gubben va pigg och körde oss runt till olika loppisar. Vi va på jakt efter saker till ett projekt och hitta ett föremål. Får hoppas det blir bra sen.

Efter det har vi tagit det jävligt lugnt som sagt. Antar att det behövs.

Idag är det 10+ men storm ute, så himla typiskt. Vi får nog va glada om det går att köra skoter nästa helg. Jag hoppas verkligen det eftersom jag inte körde något denna helgen. Jag måste få mig ett sista åk för denna gång =)

Lördag

Ja då va det lördag igen och det är ytterligare en fin dag. Gubben lämna sin kärring hemma och är ute och brummar skoter. Men jag är inte bitter för jag ska köra imorron ist.

Igår va vi som vanligt nu ute och släppte Bosse, tiden går fort när man är där ute och att få en lugn vovve är underbart.

På kvällen blev det några kalla medans jag såg SAIK nu tvingas spela en sjunde och avgörande match. Lovely! Egentligen vet jag inte varför jag är hatisk, det tar bara emot att vara snäll.. höhö.

Så vad händer ikväll då? Kanske bio om man orkar.

Ärligt jobbigt

När man hade jobb hade man inga bekymmer, nu är det ett helvete att vara arbetslös. Jag har nu gett mig in på att slåss med dom yngre om ett sommarjobb, det är ju bättre än inget och en fot in. Jag har nyss sökt på Systembolaget.. igen, men det verkar ju så kul där. Håller tummen.
Ibland undrar jag om jag va en dåre som sa upp mig från en fast tjänst. Den här stan är så liten så det gör det så mycket svårare. Jag önskar att jag hade kontakter och att någon vänlig själ kunde hjälpa mig in. Det verkar som att kontakter är nummer 1. Men men.. jag ger inte upp.



För övrigt så verkar våren va påväg på riktigt för vi har haft fina dagar hela veckan. Jag tror dock att man kommer att kunna köra skoter ett par helger till =)

Dagens problem

Hur svårt ska det vara att hitta ett mobilspel till en vanlig "knapp"mobil? För bara några månader sen va det inga problem alls att finna ett kul spel men nu är det omöjligt ju, ska jag behöva köpa en "modern" mobil bara för att få lite underhållning?

Hjälp mig!

Jag har drabbats av "popular"-syndromet och får den inte ur min stackars hjärna. Någon annan stackare som drabbats av samma sak och klarat sig ur det? Hjälp mig hur!

Helgen

Fredag: Ärligt så minns jag inte vad vi gjorde i fredags, det står helt still. Kan inte ha vart något viktigt då.. eller? Jag vet att vi åkte och släppte Bosse i skogen efter att gubben kom hem från jobbet iaf och nu passar västen perfekt.

Lördag: Strålande sol och med nysnö på backen så kan det ju bara betyda en sak.. skoter! Denna gången va det jag och gubben som själva tog en tur men det va ganska mycket skotrar ute och min favorit led va halverst sönderkörd så det blev bara ett par timmar. Men bättre än inget alls.

Efter det så åkte vi in till stan för att leta efter en baddräkt till mig och det va inte lätt för det är ju inte precis badsäsong just nu. Anledningen till att jag vill ha en baddräkt är för att när lönen kommer så ska jag köpa mig ett badkort och äntligen komma igång och simma. Jag vill inte börja i bikini så jag hittade tillslut en baddräkt av snyggare modell på nätet. Blir nog bra om tuttarna håller sig på plats.. haha.

På stan så gick vi förbi en affär när gubben helt plötsligt tvärstannar och pekar. Det han ser är något så underbart som IRN BRU. Denna fantastiska dryck har vi letat efter enda sen vi kom hem från Skottland. Vi köpte på oss nästan hela lagret och tackade gudarna för att denna dryck har hittat till Norrland.


På kvällen fick vi besök av Simon och Rebecca som va barnlediga. Dom hade med sig halva barskåpet och säkert halva Coop.. haha. Dom är för söta. Vi hade en jätte trevlig kväll tycker jag och hoppas vi kan göra om den snart.

Söndag: Bosse väcker oss 12:20 och ingen av oss kan fatta hur vi kunde sova så länge. Pga detta så fick vi kapa lite planer och åkte direkt till skogen för att släppa Bosse. Även söndagen va en helt underbar dag så vi va där i nästan 2 timmar och lekte, snö är skoj för alla  =)

Bosse



Snögubbe

Kvällen va lugn och skön.



JA!

Jag har fått lite skit för att jag har bett om mer snö, men det skiter jag i för jag vill ha mer och det hjälpte att be. Men till vad vet jag faktiskt inte, väderguden? Det har snöat hela natten och det kommer fortfarande lite snö nu med, det har nog tillkommit 5-6 cm på det vi redan har vilket gör det perfekt för skoter imorron =)

Idag har jag sytt om Bosses väst, det är den väst han har så att han ska synas när han springer lös. Av någon anledning så har den blivit lite trång i midjan på honom. Jag kan ärligt inte begripa varför en hunds aptit ökar när bollarna ryker. Han ska iaf få testa den när gubben kommer hem från jobbet. Bosse behöver få springa av sig.

Igår va jag inne på Myrorna en sväng för att kolla lite böcker. Jag hade turen att hitta 3 st som jag tror kan va något för 35 kr/st. Helt ok. Jag minns när jag inte ens kunde gå in i en sån butik för jag tyckte det va så äckligt, men är det verkligen värre att köpa begagnade bäcker än att låna från biblioteket? Så märklig man har varit.

Ointressant

Det händer absolut ingenting just nu.

Helgen

Fredag: När gubben hade kommit hem så blev det lite shopping och jag lyckades fynda en hel del så det va en lyckad tur. Äntligen fick jag hittat ett par nya solbrillor bla. Resten av kvällen blev mys och lugn.

Lördag: Vi vakna tidigt för att åka till skogen och släppa Bosse, det va ett tagsen sist. Gubbens far hade vart snäll och kört upp ett skoterspår till oss som vi kunde gå på. Det va en fin men blåsig dag men vi hann med att sola i en snöhög medans Bosse lekte =)

Efter det så åkte vi iväg för att köra lite skoter, man måste ju passa på nu innan snön är borta. Tyvärr fick vi lite bortfall av folk men vi följde med en kompis till Skelleftehamn och leden va fin där precis som sist men tyvärr va snön lite för hård för att kunna köra fullt ös.

På kvällen träffade vi några vänner för att hänga med på en hemmafest, det va inte igår man gjorde det. När man blir äldre så kan sånt kännas lite obekvämt men vi hade riktigt skoj och va hemma igen runt 12. Perfekt.

Söndag: Det va gött att kunna vakna upp hyffsat fräsch idag och eftersom det är fint väder så tog vi Bosse på en långis och på hemvägen fick en kall go Fanta följa med. Idag kan vi ha turen att få årets första grillning hos svärföräldrarna, vi håller tummen.

Sen fick jag igår ett glatt men samtidigt ledsamt besked. Vårat älskade Frölunda klarar sig från att kvala men det blir heller inget slutspel. Detta betyder att även om SAIK vinner skiten (gud förbidde) så kommer vi att stanna i Norrland en stund till.


Nu smälter Norrland

Idag är det 7+ ute och hur gött det än är med sol och att kunna se torr asfalt så försvinner ju snön! Jag vill inte, inte än. I helgen ska vi nog köra skoter både lördag och söndag ifall det går utför fort nu.

Idag mår jag även mycket bättre, min mage är fortfarande öm men det är inte så konstigt. När man väl mår bra igen så är det lätt att glömma av hur bra man faktiskt har det då.

När gubben kommer hem från jobbet så ska vi ta en liten shoppingrunda på stan =)

Inget vidare idag heller

Hur kan jag som inte har träffat någon, som inte ens vart på affären bli magsjuk? Först trodde jag att jag ätit något dåligt men igår kväll så blev jag riktigt dålig och denna natten va den värsta sen blindtarmen. Runt fyra inatt va gubben snällast och åkte till macken för att köpa fil till mig, då va jag helt tom. När jag fått i mig en skål så dröjer det nog bara 2 minuter innan allt kommer upp igen, men efter det så mådde jag lite bättre och kunde äntligen gå och lägga mig. Det blev inte många timmars sömn och det känns nu, jag är helt slut. Just nu mår jag helt okej, lite ont i magen och lite illamående men bättre. Stackars Bosse fick en promenad runt huset bara, jag kunde inte gå längre. Sen är det så hysteriskt halt och det blåser ju storm.

En mindre bra dag

Inatt drömde jag att jag mådde illa men när jag vakna så fick jag surt märka att det va ingen dröm. Jag mår inte så illa att jag vill spy men magen knyter sig och det gör för jävla ont. Jag har nu legat i badet i nästan 2 timmar, det är det enda som hjälper. Sen hade jag turen att just idag börjar dom med att fixa i ordning grannlägenheten, precis vad man vill lyssna på en dag som denna. Nu dröjer det nog inte länge innan vi får se vilken tomte som flyttar in heller.

Åh jag blir så patetiskt ynklig när jag mår dåligt.

RSS 2.0