Visningen

Igår va vi på visning av huset som jag tjötat om, som tur va hade jag en snäll chef som lät mig sluta en timme tidigare så att vi bara blev lite sena. Det va 4 (tror jag) andra par där också som tittade och två verkade intreserade. Vi vet dock inte om vi fortfarande är det. Tomten va ju underbar även om det gick en väg i mitten och inne i huset va det jätte fint.. MEN bagarstugan va ganska förfallen men går att använda. Utehuset behöver en helt ny vägg innan snön kommer in och det behövs göras en ny bro och uppe veranda. Detta är ändå små fix som man kan leva med.. MEN det sas att ett nytt tak behövs pga all snö som vi fått det sista åren OCH ev nytt badrum. Mäklarn rådde att sätta in en duschkabin men alla som känner mig vet att jag inte kan leva utan badkar så ikket! Man behöver alltså kakla eller liknande för att få det att funka. Med tak och badrum drar det iväg lite och jag vet inte om det är värt det? Tomten va ju underbar och man kan bygga en stoooor hundgård men tänk om man hittar något liknande fast som är dyrare men som allt fix redan är fixat på? Fan så krångligt det blev..

Söndag med sol!

Det är så här hösten ska vara, lagom varm och med sol. Inte en massa regn som vi haft här uppe nu, det har ju varit hysteriskt. Idag och pga vädret så åkte vi ut till skogen och släppte Bosse och ingen blev galdare än han. Jag missbedömde dock situationen med strumpbyxor så dom få stackars mygg som fanns där fick mina ben att kalasa på. Där ska det bli gött med vinter och slippa dpm jävla asen för en stund. På tal om vinter så har gubben vart duktig i helgen coh fixat till våran skoter och skoja inte att man blev lite sugen när man gasa upp den på släpet =)

I veckan så kollade vi upp ett hus som vi är lite småsugna på och till veckan ska vi på visning. Huset är nästan perfekt och ligger en liten bit från drömstället på jorden. Vägen dit va la inte bäst men 20 min från stan (gbg vis) och 2,2 mil (norrlands vis). Det ska bli väldigt intressant det här. (pirr i magen).

Regn och mer regn

Med allt detta regn så börjar jag känna mig som hemma hemma. Låter det vettigt?
Jag har nyss tagit en långis med Bosse för jag tycker som sagt om att va ute och gå i regnet, men Bosse va inte riktigt på humör idag och med vatten full av örat sitt så blev det en halvis ist.

Idag vakna jag ganska tidigt för som varje år har Skebo något projekt för att förbättra området och irritera skiten ur oss. Just nu gräver dom nästan precis utanför fönstret men varför har jag ännu inte listat ut. Det är ju bra att dom förfinar området men det blir nog nästa generation som för njuta av det.

Den här veckan har jag fått jobba lite och även om kroppen värker så känns det underbart. Idag fick jag en vilodag och imorron blir det dax igen =)

I eftermiddag ska vi ev åka och smygkolla på en ev drömkåk. Vi tror dock att vägen dit är på tok för lång och dålig men jag håller min tumme stenhårt.

Helgen..

I fredags följde jag med Stina och svärfar till Hjoggböle för en tur med båten på sjön. Det är fiskegaranti där och vi blev inte besvikna. Tror vi fick upp 11 abborrar och 3 gäddor och då har jag inte räknat med de 2 jättarna som Stina fick på kroken men som va för stora för att få upp. Det va en kul fisketur med massa kattkäk som resultat =)



Igår hade vi en liten fest här hemma med Stina och Wille och efter det blev det en tur på krogen. Jag lyckades dock aldrig vakna och efter 4 kaffe så gav jag upp och jag och gubben cykla hem igen. Börjar jag bli så gammal redan?? Kul hade vi iaf men det hade nog vart ännu bättre om man vart pigg. Vi stanna ju nästan till stängning iaf.

Sen har jag äntligen lyckats hitta mig ett par nya vinterskor också. Jag tror dom blir kanon i vinter men det är en liten chansning att köpa vita skor. Det är ju dock mer snö än slask här så det ska nog gå bra.



Idag är det söndag och även om det va lugnt igår så är jag gubbtrött, blir nog en tidig kväll. Idag åker även Stina hem vilket är tråkigt men vi har ju även haft mycket kul.




Mån-Ons

I måndags kväll blev det häst och vagn med Elin och hennes Snoddas. Han är ju en jätte fin och duktig häst men han är ju såååå stoooooooooor att det dröjer en stund innan jag vågar kika fram. Tyvärr så regnade det ganska mycket men en liten tur hann vi med, jag körde tom vagnen en stund =)



Igår när jag skulle åka till jobbet så möttes jag av en hemsk upplevelse, dannebrogen satt fastklistrad bak på colten. Skyldig va tant Stina fast hon va iofs min första och enda misstänkta ;)
Gött att fått jobba lite också.



Idag har jag vart på stan med Stina och Marie och trotts att jag är fattig så blev det lite fynd. Jag köpte mig faktiskt en 20-tals hatt/mössa som va gööör snygg. Sen blev det givetvis fika också men inte ens kaffe kunde pigga upp min koma hjärna. Det är resultatet av en ganska somnlös natt.
Nu en tupplur efter min Redbull och ikväll blir det rödtjut med Stina och brottas med iTunes.

Måndag och ny vecka

Ja nu va det några dagar sen sist men inget vettigt har hänt egentligen. Här om dagen när vi tog en promenad med Bosse för att kolla in och gå över den nya bron så såg vi en fladdermus. Den flög över våra huvuden fleta gånger men den ville inte fastna på bild tyvärr. Det va första gången jag såg en sån så det va lite kul.



Sen har jag äntligen fått köpt mig ett par rejäla höstkängor som jag är mycket nöjd med.



Igår va vi med Krille + sällskap och först bowlade och sen bio. Det va lite annorlunda men en mycket trevlig kväll. Jag sög dock på bowlingen och slog nog bottenrekord, fast dom andra va inte så mycket bättre heller. På bion såg vi Jägarna 2 och den va helt okej. Dialekten på vissa kan ju diskuteras men Stormare är för jävla bra. Nu ska ju filmen utspela sig mycket längre norr upp än vi bor men det va kul att se att alla "fördomar" som man kan ha mot norrland va med.. haha. Se värd.

Idag är det regn men jag tycker om att va ute med Bosse i regnet så det har vi nyss gjort. Ikväll ska jag till stallet med Elin och kanske att det blir häst och vagn, hoppas på det.

Annars så har jag fått glädjen av att snart få finbesök av Linda. Hon kommer upp om lite mer än en månad. Sen har vi ju redan finbesök här uppe också av Stina som kommit hem =)

Dålig dag

Dagen fick ingen bra start när Jesus väckte mig runt 6 med något väldigt intressant tv-program för det va på högsta volym. Fan vad jag hatar den gubben. Det är inte många man kan säga det om men man blir aldrig sig själv när man inte får sova.

Sen börjar jag bli duktigt rastlös och jag har nu haft en 2 veckors ofrivillig "semester". Funderar på om man ska fixa till sitt CV och ge sig ut och finna lyckan? Fast det har ju inte gått så bra innan och jag trivs ju där jag vart nu. Vi får la se..

Gubben har 2 dubbelpass den här veckan och ska även idag hjälpa en kompis med en sak, så långa ensamma dagar i regn gör en inte på bättre humör precis. Jag borde åkt hem en sväng istället..

Spännande

Idag ska dagen som vi alla här uppe har längtat efter va här.. rent vatten igen. Vi ska alltså inte behöva koka vattnet mer nu så för en stund sen drack jag ett kallt glas vatten från vår egna kran och håller tummen att det inte rinner ut igen =)

Inatt har vi fått sova och vi båda sa det i morse att det va länge sen vi sov så bra. Strax före 7 satte Jesus dock igång igen men det är ett framsteg så jag stoppa in öronproppar och orkade inte bry mig. Jag va ändå ganska utvilad då. Dock bäst för han att han bättrar sig nu annars blir det fler samtal och vi ska nu enligt råd från Stina skriva upp alla tider och dagar som han väsnas på och lämna in till hyresvärden om det inte blir bättre. Dom har makten!

Trevlig måndag!

Dagen efter

Tjejkvällen igår blev mycket lyckad och även om maten va lite sådär så va det inte mycket mer man kunde klaga på. Tack så mycket till er alla, vi får göra om det snart igen =)



När jag kom hem inatt så drog dramat igång. Jag möttes av en irriterad älskling som svor över Jesus och nu tog vi mod till oss och ringde störningsjouren som va snabba på att komma. Han spela ju på för fullt men vägrade öppna dörren när dom ringde på och vi hörde mycket väl in till oss hur dom hängde på ringklockan. Dom fick ge upp efter en stund och vi ringde igen och blev denna gången kopplad till polisen som dök upp 2 min efter det. Idioten öppna inte för dom heller och hade vid det laget hunnit stänga av musiken så dom for ganska fort dom också.
Efter det så har det faktiskt varit tyst här och efter 3 ungefär så har vi faktiskt fått sova. Jag hoppas vi slipper ringa i natt igen och att han kanske fatta nu? Men jag är mycket tveksam.. han fatta nog inte ens vad som hände inatt.

Nu senare på dagen..

När vi ändå blev väckta så tidigt så passa vi på att fara till Boviken och släppa Bosse, och han blev glad kan jag lova. Man får göra det bästa av det sämsta.

Resten av dagen har blivit i soffan med VM och snart ska vi till svärföräldrarna för middag. Det får nog bli en lite middag för mig dock eftersom det även blir middag på stan sen. Tyvärr så har vi fått ett avhopp ikväll men vi får försöka ha kul ändå. Tråkigt utan dig iaf.

Ser fram emot kväll =)

Inte GOmorron

Helvete vad jag hatar han!! Sen runt 2 inatt har Jesus vart igång och mina nya öronproppar är ju värdelösa, barnsaker funkar sällan bra. Jag förstår inte vad som har hänt för han har alltid varit så tyst och sen har det trappats upp till olidligt. Jag börjar bli rädd för honom och fantasin går till sektledare som planerar något hemskt. Eller kanske inte!? Gubben har iaf köpt lite stake och skrivit upp nummret till störningsjouren så det blir la till att ringa dom imorron *suck*. Vi vill ju egentligen inte börja klaga, tänk om dom klagar på Bosse? Men djur och barn ska va ett störningsmoment som man inte kan göra så mycket åt. Det här måste sluta väl för jag behöver sömn!!!

Jaja.. nu har jag fått klaga ur mig lite och vad gjorde det? Inte ett skit för morronhumör är förstört. Nu kaffe sen kalldusch.

Fredag redan

För att inte ha haft så mycket att göra så har veckan ändå gått ganska fort, och det verkar som jag får va ledig resten av veckan också. Jag ska la inte klaga för jag har ju kunnat följa VM som jag tycker är kul att se på, ska kolla nu med.

Jag vakna tidigt idag som oftast när Jesus drar igång sina Halleluja-sånger så jag tog en tripp till stan för att köpa öronproppar. Både jag och gubben är så mesiga vad gäller att klaga, sen vet vi ju att Bosse kan leva om så det känns inte helt okej, inte än iaf men fortsätter det så här så blir det otrevligt. Det va gött att få beklaga sig lite till den snälla apotekstjejen iaf.

När jag va på stan så kännde jag att en riktigt otrevlig förkylning är på gång för allt börja rinna (trevligt eller hur?). Det kan dock bero på att jag är i en förnekelse och vägar bära långärmat trotts att det är 10+ ute som idag. När man släpper sommaren så blir det snart snö och även om jag smålängtar lite så är jag inte riktigt redo ännu. Men kanske att det kan bli en skoter till i vinter om vi inte finner vårt hus. Skulle va både + och -.

Imorron hoppas jag på en rinnfri lördag för då blir det middag och kalla på stan med tjejerna =)

RSS 2.0