Det blev sista natten!

Ja, igår va sista natten i detta hem, det va faktiskt lite svårt att somna i natt men ändå vakna man gubbtidigt. Jag har nu packat ner det sista så när gubben kommer får han göra det sista som jag inte kan. Det är att skruva ner lite möbler och sånt. Det underbara i kråksången är att vi verkar få en massa flytthjälp. Stina + Victoria hyr en bil, gubbens morsfars kommer med släpet och Marie + Tomas med flakbil. Vi kommer att hinna köra lasten idag!! =)
Nycklarna ska hämtas strax efter 3!

Eftersom jag inte alltid är så smart så va det rätt intressant att käka middag igår. Vi åt nuggets och ris med plastbestick, det flög nuggets överallt. Vi fick ta ris med en plastmugg.. den smälte.
Sen har jag slängt den gamla äckliga toaborsten, så nu får vi göra rent med en diskborste. Men det är skit samma för vi ska flytta!!! Det blir ett senare projekt.

Nu kommer vi inte att ha internet på ett tag. Förhoppningsvis ska det va igång på måndag igen. Hemtelefonen likaså. Vi höres efter helgen. Håll tummen för oss!
Hoppas Bosse anpassar sig bra.

Trevlig helg för det ska vi ha!



1 dag kvar

Nu är nästan all skit ner packad, jag har lite tvätt som ska torka klart bara. Jag vet att jag har svurit över den jäkla tvättstugan många gånger men det kändes lite sorgligt igår att det va sista gången. Jaja, jag kom över det.
Idag ska vi skruva ner alla lampor och tavlor osv, sen är det fan bara att köra på. Jag hoppas verkligen att vi hinner köra hela lasten imorron, hade varit sååå gött.

Eftersom allt är nerpackat förutom några tallrikar så fick jag äta fil med en plastgaffel idag, det gick konstigt nog men lite krångligare va det.

Behöver jag säga att plågis inte ringt än. Ska jag va så snäll att jag ger dom fram till måndag innan jag ringer och skriker!?


10 månaders väntetid

Idag fick jag mig äntligen upp i rätt tid för att ringa tatueraren. Studion ligger i Piteå men det är dit dom flesta verkar åka för alla rekommenderar dom. Jag va beredd på att väntetiden skulle va lång, men kanske inte 10 månader.
Jaja, jag skrev upp mig iaf och så får vi se ifall det blir 1 eller 2 tider, både hajen och bocken ska få sällskap. Jag längtar sjukt mycket på att få fixa till detta. Hur resultatet ska bli håller jag får mig själv lite, men jag kan säga att hajen ska få vatten och ryggen lite färg =)

Ingen plågis som har ringt idag heller. Visst är det dåligt!? Sen är jag för snäll och skjuter upp på att ringa själv, men nu har jag satt den 27:e som sista dag innan jag ringer.

Nu är det bara 3 eller 4 dar kvar till sista natten här. Beroende på om vi hinner köra allt på fredagen eller inte. Jag tror dock det blir på lördagen men vi får la se.


Bosse på rymmen

Igår va vi ute i skogen och hjälpte gubbens morsfars att plocka lingon, Bosse va givetvis med. När vi släpper han ute i skogen så springer han ju runt och utforskar men han kommer alltid för att titta till oss, han sticker inte långt.
Men igår så fick han för första gången syn på en hare, en så kallad hoppkisse.Det stod LEKA i hans tankebubbla och han stack iväg som en stucken gris efter den skojiga hoppkissen. Han fick givetvis inte tag på den men gubben fick ju sticka in i skogen efter han eftersom han inte lyssna på oss. Efter ca 10 min kom en gubbtrött Bosse lunknades till oss, han va helt färdig. Jag trodde aldrig man kunde få han trött, men nu va han trött!

På kvällen fick han återigen syn på en sån där taggig boll och ju mer den "rullar" iväg ju roligare är det ju. Men inte nog med det.. det finns en katt här i området med väldigt stor dödslängtan för på sista tiden har den alltid följt efter oss när vi är ute med Bosse. Dom är väldigt nyfikna på varann så det kan bli väldigt spännande ibland.

Kartong kaos här

Just nu är det mindre trevligt här hemma, det är kartonger överallt. Fattar inte vad alla saker kommer ifrån. Lite konstigt att det kan va så mycket när så mycket annat har slängts. Vi har ju en hel del kvar också även om vi börjar se slutet. Ska nog fixa lite idag också, bättre att göra lite då och då. Inte långt kvar nu =)
Tack Ida för flytt tipsen!

Snart kommer Stina upp och efter hennes fjällvandring så ska hon stanna ett tag. Ska bli riktigt kul och hon blir vår första gäst i det nya stället. Verkar som vi får lite mer flytthjälp också och det är inte fel.

Ingen plågis som har ringt än heller, börjar bli lite smått irriterad men ger dom en dag till innan jag ringer dom igen!

Fick en inbjudan idag till Morris dop nästa vecka, verkar dock väldigt svårt att kunna åka ner då. Jag ska kolla på saken men tror tyvärr inte att det går. Morris är brorson 3.

Helgen har vart lugn och skön, spana in vårat nya område i fredags när vi hälsa på en kompis som flyttat in några hus ifrån oss bara. Det va kanske lite dumt gjort för vi ville inte åka tillbaka hem hit igen =)
I lördags va vi uppe i Piteå och kolla in gamla bilar, och igår käka vi oss feta!

Mycket som händer nu..

Det har varit nåt hela tiden väldigt länge nu så jag börjar bli lite smått stressad. Jag vet egentligen inte varför men det känns inte helt okej bara.
Idag hade jag 2 samtal att ringa runt 9 tiden, jag vakna halv 11 så jag fick bara ringt 1 av dom. Det va till Skebo som gav mig klar tecken på att hämta nycklarna till den nya lägenheten om exakt 1 vecka. Planen lyder att vi ska försöka köra över hälften på fredag kväll och sen resten på lördagen så att första natten blir då. Sen har vi söndag och måndag på oss att städa den här gamla.
Jäklar va mycket vi har att göra framöver..

Jag hade hoppats på att plågis skulle ringa mig idag. Prata med dom igår och berätta att det är inte bara en jävel som ställer till det för mig, utan nu är det 2 visdomständer, dom börjar göra ont. Jag står uppskriven för narkos men fler bilder måste tas, speciellt på den här nya jäveln, så jag skulle få ett samtal när dom hade snackat igenom vad som sker.
Hon fråga mig om jag inte kunde tänka mig att ta ut dom utan narkos, det ska tydligen finnas nåt nytt som drogar ner en ganska bra. Problemet är inte bara min fobi utan att den nya jäveln växer totalt åt helvet och kan inte bara dras ut.
Visste ni förresten att plågis inte får lov att klubba ner en? När hon gav mig drog allternativet så gav jag nämligen henne min fulla tillåtelse att klubba ner mig ist.
Hmm.. glömde iofs fråga om en flaska läkarsprit kan va ett allternativ annars.

Lite hjälp!?

Linda jag efterlyser dig, varför är du inte här uppe nu när porslinet ska packas ner ;P
Jag ska strax ge mig på det själv, minns att mycket tidningar och handdukar bör vara med i kartongen. Det är ju egentligen kul att packa, fast utan just det där.
Jag och gubben har iaf gjort en deal. Jag tar hand om allt smått så tar han hand om möbler och det elektriska. Det gäller även uppackningen.
Fast känner sig någon jätte sugen och inte kan leva längre om man inte får hjälpa till...
så välkommen!


Fullt ös med Men In Pink!

Det har inte vart många lugna dagar nu på sista så jag hoppas på lite lugn snart.
I fredags så hade vi folk hemma. 3 gubbar stog i köket och lagade mat. Jag måste erkänna att jag va lite orolig och när det hade gått en timme va jag tvungen att fråga hur det gick. Resultatet va dock kanon =)
När dom sen ville ha kaffe blev det svårare, vi dricker ju inte sånt här. Fick plingat på hos grannen som senare kom över på whiskey. Det här va ju inte alls meningen men skoj. Lite typiskt att man börjar umgås nu så nära flytten.
Gubbarna gick sedan ut och jag va inte alls sugen men efter några extra kalla så hängde jag och några till med Helen som skulle mata sina hästar. Det slutade med att JAG red på den största besten jag sett. Jag va livrädd men skoj som fan =) Den va minst 5m hög, 2 m bred och 4m lång. Bosse va med oss och han blev nog lite avis när jag red för han börja skälla, men skoj verkade han ha.
Efter det så åkte vi iaf in till stan och mötte upp resten. va riktigt trevligt ute för alla va så skojigt fulla. Vi hade sällskap med grannarna hem och det slutade med en whiskey i trappen medans Bosse sprang in och ut mellan våra lägenheter.
Vi filmade en hel del och tog en massa kort men ärligt så har vi inte vågat kolla på dom än. Gubbarna va nämligen Men In Pink, det säger väl ganska mycket.. Hehe. Kanske dyker upp kort sen, får se.

Nu ska vi iväg på tårtkalas!

2 veckor kvar!

Fick ringt till Skebo idag för att höra om vi möjligtvis får lov att flytta in på helgen ist för den 1 sep är på en tisdag. Det skulle ju underlätta lite. Jag fick det possetiva beskedet att städfirman ska vara klara senast på torsdagen så vi kan få nycklarna på fredagen =D Alltså exakt 2 veckor kvar!!!

Inte nog med att vi har puckon till grannar i huset utan vi har det även i grannhuset. Inte bara den äckliga porrgubben nu utan en helt inteligensbefriad kille också. Runt halv 9 börjar idioten att borra i sin idiot till skithög bil. Han borrar, han borrar och sen borrar han lite till. Idioten är inte klar ÄN och nu är kl 2. Vet idioten ens vad han sysslar med, kan ju inte va mycket kvar av skithögen efter all borrning. Idiot!

En dröm blev sann!

Drömmar kan faktiskt slå in, det upptäckte jag för en stund sen när vi va och handlade på Coop. Jag såg att att en av livets drycker nu finns på 1l flaska. Coca-Cola hörde min bön. Jag har faktiskt mailat dom en gång för ett par årsen och bad om just detta =)


Fan vad jag är bra!

Igår kväll va jag och gubben och bowlade med Krille och Elin. Vi alla är amatörer och kämpar med att komma över skammgränsen på 100/serie, vilket faktiskt inte alltid är så lätt. Ingen av oss har förr bowlat så bra som vi gjorde igår, det va riktigt skoj. Fattar inte alls vad som hände.
Jag slog mitt personbästa med hästlängder och hamnade uppe på tavlans 3:e plats på dagens högsta slagning med mina 176 poäng. Det kan jag säga har aldrig hänt mig förr så jag va jätte glad =D




Det är olidligt

Jag vet att man inte ska klaga men jag måste göra det år efter år ändå, speciellt när man bor i denna lägenheten och det på sommaren. Det är så fruktansvärt varmt. 30 + inne så man flyr ut till den tropiska värmen för att svalka av sig. Fattar inte hur lilltrollet klarar det. Han är dock väldigt slö och inte vart ute sen runt 6 imorse.. hmm.
Har jag sagt att jag längtar till vi flyttar!? =D Ska ringa den nya hyresvärden i dagarna och kolla hur det går. Vi skulle vilja flytta in på helgen också ist för den första, går säkert inte att ordna men jag ska försöka.
Jag är iaf väldigt glad över att jag och gubben köpt gummibåtar för det blir snart en tripp glid på älven, andra som verkar vilja följa med. Tänkt vad underbart en dag som denna.

En trevlig frukost

Idag va vi några som samlades på bryggan vid älven för att käka frukost. Det va så himla trevligt och mysigt, önska alla frukostar kunde vara så. Helt underbart väder är det och lagom kallt i vattnet så man kan svalka av sig.. helt perfekt. Tack för en fin dag!

Nu har vi även fin besök från Oslo här, lite tidigare än väntat.

Jag är nog senil

Jag antar att jag kallades farmor och senila Marre av en anledning.. jag kan bara inte fatta hur jäkla glömsk jag är. Det är allt från småsaker till stora händelser. Lite skrämmande faktiskt.
En sak som alla fd rökare minns är vilken dag det sista blosset togs, men inte jag. Jag vet att det va i början av Mars men det är allt. Hur kan man glömma det?! Det är iaf runt 5 månader sen nu.. Grattis till mig =)
Det fortsätter att gå neråt för mig också, lite mer sakta nu dock, finns inte allt för mycket att ta av nu. Snart är man i samma form som för några årsen.. hihi.

Alla dessa bär

Nu har vi inte bara fullt av hallon i frysen utan också blåbär. Vi har börjat  konkurera med thailändarna =) Nu ska jag bara hitta nåt och göra med alla dessa bär. Jag är inte bäst på att baka men tänkte leta upp lite recept, nån som vet nåt gött??

1 år av glädje!

Idag är det 1 årsen vi hämta hem vårt lilltroll. Jag minns ångesten som sakta började krypa på en nu, vi hade ju ingen aning om vad vi gav oss in i. Men den lilla terroristen blev ju helt underbar o nu kan vi inte tänka oss att va utan vår Bosse.

Igår va vi på beach party i Byske. Vi blev inte så många men vi hade för jäkla roligt. Vi grillade, tände brasa, tjöta skit, drack några kalla (som dock inte blev så kalla efter att vi lagt dom i vattnet, det va så varmt), spela kubb, spela vatten kubb, badade i underkläderna. Det va en perfekt kväll =)
Jag blev dock ganska dålig o spydde som en gnu när vi kom hem. Trodde först jag hade blivit jätte lättpåverkad för jag drack bara 5 öl o har aldrig mått illa för det. Fick sen veta att fler som hade druckit vattnet i Hjoggböle också hade mått illa. Vi va där på dagen o hjälpte gubbens moster med att rensa upp på tomten. Det va också trevligt för stora delar av hans släkt va där. Jag o Marie gjorde dock inte så mycket nytta, vi gick o plocka hallon. Ca 7 liter fick vi ihop så nu ligger några infrysta här hemma. Gött Gött.

Imorron börjar gubben jobba igen, känns för jäkla trist. Jag måste sätta igång o skriva ett nytt CV o sen se mig om vad som finns.

Bosse första eller andra dagen hos oss.


Bosse nu i sommar, stilig som alltid!

RSS 2.0