Bosse på rymmen

Igår va vi ute i skogen och hjälpte gubbens morsfars att plocka lingon, Bosse va givetvis med. När vi släpper han ute i skogen så springer han ju runt och utforskar men han kommer alltid för att titta till oss, han sticker inte långt.
Men igår så fick han för första gången syn på en hare, en så kallad hoppkisse.Det stod LEKA i hans tankebubbla och han stack iväg som en stucken gris efter den skojiga hoppkissen. Han fick givetvis inte tag på den men gubben fick ju sticka in i skogen efter han eftersom han inte lyssna på oss. Efter ca 10 min kom en gubbtrött Bosse lunknades till oss, han va helt färdig. Jag trodde aldrig man kunde få han trött, men nu va han trött!

På kvällen fick han återigen syn på en sån där taggig boll och ju mer den "rullar" iväg ju roligare är det ju. Men inte nog med det.. det finns en katt här i området med väldigt stor dödslängtan för på sista tiden har den alltid följt efter oss när vi är ute med Bosse. Dom är väldigt nyfikna på varann så det kan bli väldigt spännande ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0