Lööördag

Vaknade upp ledig och till kanon väder, härligt härligt. Jag tog mig en tur på stan medans gubben ritade på nya boggiehjul till skotern. Jag fyndade 2 nya linnen på Cubus, underbart med 30% ju. Sen lyckades jag ÄNTLIGEN hitta mig ett par nya stövlar sen mina älskade rosa gick sönder.



Det va meningen att vi skulle byta till sommardäck idag också men nu har det mulnat på ordentligt tyvärr, tur man hann njuta lite av finvädret som va iaf.
Visst borde det inte komma mer snö nu, trotts man är i norrland?

Ikväll får vi besök av Wille och whisky och kalla med 8-bitarsspel står på schemat.
Ska bli sååå kul!

Freeedag!

Jag antar att det finns värre platser att vara på en fredagskväll =)


Busa



Nu en kall med film. Trevlig helg!

Fortfarande sjukt

Det har varit dålig uppdatering pga att hur kul är det att läsa eller skriva om allt snor som har forsat ur mig. Om hur mina ögon varit svullna av tårar och att jag varit ett sjukt patetiskt monster? Nu fick jag sagt det iaf och jag har alltså inte ens kunnat sitta framför en dator på många dagar.

Idag åkte jag iaf iväg halvkrasslig till jobbet men jag blev så slut att jag fick stämpla ut 2 timmar tidigare. Jag har även ett pass imorron som verkade viktigare med närvaro så det blev hem och vila. Jag tänker nog ta helgen sen till att bli helt frisk på och efter det kommer ju Sarah =)

När jag tänker efter så är jag nog lite sjuk i huvudet också för nu när hockeyn är över så känner jag en stor saknad. Tur det är VM snart.

Lämning av Bosse är för övrigt ett stort lotteri numer. Idag gick det ej!

Sjukt

Usch igår va ingen rolig bilfärd till jobbet, jag va rädd på riktigt. Jag va dum nog och körde ga E4:an som va allt annat än plogad och det enda jag mötte va bussar och lastbilar. Det va riktigt otäckt och när jag väl kom fram till jobbet va jag riktigt skakis. Tur jag va lite tidig så jag kunde sätta mig ner och känna lugnet. Anledningen till att jag blev tidig trotts en bilfärd i 50 km/tim va att Bosse för första gången på flera veckor gick att lämna. Pga snön tänkte jag va ute i god tid för att hinna lämna av Bosse på gubbens jobb om det skulle gå åt helvete men pannbiff och kolakaka gjorde susen =)

Jag har ju kännt mig lite kass och väldigt yr på sista och inatt bröt det äntligen får man la säga ut. Jag vakna upp gubbförkyld och med en riktigt ond hals. Jag har inte haft ont i halsen på många år och glömt hur besvärligt det faktiskt är. Idag är det riktigt gött väder ute så jag hade önskat att jag orkat ta Bosse på en långis men vi får nog nöja oss med soffläge idag. Jag blir så patetiskt ynklig när jag är sjuk.

Nästa vecka så har vi bokat in oss på en husvisning men det blir nog inget av det. Ryktet säger inget bra om huset men det återstår la att se. Vi har även spanat på ett annat hus som legat ute en stund så igår kväll åkte vi runt och spanade på dom. Tyvärr hade båda grannar väldigt nära men båda hade också gräns till mycket skog. Vi får nog åka och kika med mäklare iaf.

Min helg

Fredagen va lugn och skön och spenderades med en film i soffan. Jag, svärmor och Bosse hade på förmiddagen tagit en promenad på nästan 4 timmar med paus för gofika. Både jag och Bosse va då ganska snälla på kvällen.

Lördag förmiddag åker jag in till stan för att möta upp Marie för shopping och fika på stan. Jag fynda 2 nya tröjor men det va allt på min lista. Så typsikt att man inte får tag i allt när man väl har tid att gå runt där, men men jag ska va glad att jag inte kom hem tomhänt iaf. Det va en mycket trevlig tur.

Efter stan så möter jag upp gubben och svärfar i snöstormen för att vandra upp mot arenan och hockeyn. Jag hade ingen bra jacka och inga bra skor så jag blev genomblöt. Det va iaf kul att få se lite hockey även om det va en ganska händelselös match. Arenan är ganska liten vilket gjorde att man kom närmare spelarna på något sätt och det gav känsla. Vi hade även fått riktigt bra platser och tom gubben tyckte det va kul =) Det blev då även en bra kväll. Men ni kan va lugna jag har inte bytt sida, mitt hjärta kommer alltid att slå för Frölunda och inget annat.

Idag söndag har vi på morron städat vilket va väldigt behövligt och sen va det dax för mig att åka till jobbet. Det vart ett ganska tufft jobbpass för mig idag för jag är långt ifrån hundra. Jag har haft lite svårt att andas blandat med yr och skakis så nu blir det soffan med filten upp till öronen mendans något öga får se Brynäs ta guld??

Äntligen lite regn!

Det är inte mycket men det regnar iaf lite idag så givetvis tog jag med mig Bosse på en promenad i skogen. Jag är glad att jag tog haltin på han för det va ganska isigt men ändå en perfekt promenad. För en hundnos va det mycket gött att lukta på och att gå ca 100m tog ca 5 min, men va gör det när man får en lugn hund =)



Igår kokade jag ett märgben åt han för att slippa ha älgblod överallt och visst löste sig det problemet men en hund med dålig mage kvarstod. Han kanske inte ska äta mer sånt på ett tag, det blir bättre när vi får en egen gård där han kan tugga ute. På tal om det så hade ett hus löst många beskymmer just nu. Som jag trodde så gick inte Bosse att lämna igår så han fick tillbringa dagen i bilen utanför gubbens jobb.. suck. Vad fan ska vi göra? Hade vi haft ett hus hade man kunnat lämna han pipandes men i en lägenhet med puckon till grannar så går inte det.

Igår på jobbet så kom storchefen till mig och frågade om lediga tider nästa vecka men eftersom det är finalmatcher nu som jag hemskt gärna vill se och eftersom jag nästan aldrig krånglar så vågade jag mig på att fråga vilka tider det handla om så jag inte missar själva avgörande matchen. Han förstod och vi gick till datorn och kolla. Ingen av tiderna va på en matchdag så vi va båda nöjda. När jag kommit hem upptäcker jag att vi tänkt fel och att om det blir en sjunde match så spelas den nästa lördag då jag lovat att jobba. Jag kände lite smått panik men efter att jag pratat med han idag så är allt lugnt. Han va helt förstående eftersom jag sagt till innan att jag så gärna ville se och jag fick behålla lördagen tills vi vet säkert om hur många matcher det kommer att bli. Hur häfftigt är inte det? =)

april april..

Aprilväder har fått en helt annan mening i år för det är faktiskt helt sjukt hur vädret ändras. Jag kan lämna jobbet och sol men halvvägs på E4:an så kan jag köra rätt in i en snöstorm som slutar tvärt när man kommer mot stan. Solen kan skina samtidigt som det snöar och sen finns det dagar som idag. Det är kallt, grått, deprimerande, snöstorm och din-hund-blir-väldigt-lerig-under-magen-väder. Bosse fick bara en kvarts pormenad idag, han ville inte heller va ute.

Under påsken när jag jobbat så har gubben vart hemma och haft semester och det har varit väldigt gött att ha en hemmaman och kanske mest för att jag sluppit lämna Bosse. Imorron är det tillbaka till verkligheten och jag känner redan ångest inför lämningsmomentet. Jag fattar inte varför han blivit så svår att lämna. Vi har alltid fått göra en viss ritual men det har inte varit så stora problem som nu.

Ikväll är det iaf den första finalmatchen och givetvis ska jag slänga ett öga på den. Jag kan dock inte bestämma mig för vilket lag jag vill se i guldhjälmarna. Min nya hemstad fast med viss odräglighet eller laget som slog ut mit älskade Frölunda men som visserligen va bäst då. ??? Dagens problem alltså.


Resan bokad!

Den 2:a maj kommer min kära lillasyster att flyga upp till oss och för att få avjnuta det norrländska lugnet. Det roliga va att även om vi prata ganska nyss så är det första hon säger att jävlar vilken norrländska du ligger inne med. Haha.. är det så illa? Ibland kommer jag på mig själv med det men jag hoppas för gudsskull att jag aldrig kommer förlora min göteborgska helt. Det ska iaf bli riktigt kul att få upp henne =)

Glad Påsk igen 2

Gubben sitter just nu framför datorn och spelar något hemskt spel så jag tog den bärbara och håller han lite sällskap. Jag är lite uttråkad men har samtidigt gjort allt jag orkar för idag. Eftersom det är så gött väder så tog vi Bosse på en långis och när vi kom hem började jag städa och tvätta. Jag blir alltid på städhumör när det är fint väder.

Hos svärföräldrarna fick vi oss ett efterlängtat påskbord och pannacotta à la påsk. Gött Gött!


Glad Påsk igen

Gårdagen gick ganska smärtfritt men va hysteriskt lång och tråkig. Det va bara en incident där jag tror att jag blivit ett hackobjekt. Allt är mitt fel och jag ska fixa det på en gång. Tur man byggt upp ett tålamod så man kan stå där och le och säga att jag fixar det. Synd på att inte alla häxor flög iväg över påsk.

Så då har "mensvärken" gått till final och som lovat ställde vi klockan imorse för att (håll i er) boka biljetter till final match 3. Vi ska bjuda med svärfar som inte fått sett en live match på länge, sen har vi gubben som aldrig sett en match i sitt vuxna liv och sen har vi mig som bara gärna vill se en match. Känns lite fel att sponsra SAIK dock men nu fick det bli så, och nej jag kommer inte att heja.

I eftermiddag är det äntligen våran tur att fira påsk.

Glad Påsk på riktigt =)



Glad Påsk

Snart sitter familjer samlade vid ett fint och väldigt gött uppdukat påskbord. Några kanske ser hockeyn och även tar en riktigt kall go. Idag är jag bitter för det där gäller inte mig, jag ska jobba. Jag visste ju om detta och vi har ju tom skjutit bak påsken till i morron, men jag hade så gärna velat se matchen. Dessutom börjar saker ta slut på jobbet så folk kommer va arga på mig. Dagen suger redan men + är att man iaf får tjäna lite pengar under tiden.

Glad Påsk!


Påskkärring

Imorse möttes jag av min söta mini chef som påskkärring och givetvis hade hon med sig attiraljer så även vi andra kunde bli söta. Det va kul och verkade va väldigt uppskattande av kunderna. Jag skippa dock sminket för att för en gångs skull hade jag orkat sätta på mig ett bättre ansikte. Och NEJ det blir ingen bild. Jag slutade tidigt idag och jag ville inte springa målad på stan. Jag va kanske tråkig ändå?

Här hemma ska vi fira påsk söndag och måndag ist för jag jobbar annars.

Vi har föresten en hemsk stank av död här hemma och det är varken jag eller gubben som skitigt för mycket utan Bosses märgben som stinker, och lilleskutt på hans bädd har fått en fin "solbränna" av torkat älgblod. Mumma.

Nu hockey. Tandvärk eller mensvärk? Vad blir det? En kall blir det iaf =)

Konstigt och bra

Igår vakna jag efter 11 till strålande sol men med massa snöfall. Att jag sov så länge tillsammans med det konstiga vädret + att jag skulle iväg och jobba vid 2 gjorde dagen så märklig. Dessutom börjar jag undra om jag är överkänslig mot koffein och efter att gubben googlat om symptom så är jag nästan övertygad. Hur sjukt är inte det?!

Idag sov jag nästan lika länge och vaknade upp till strålande sol men inget snöfall och en ledig dag. Svärmor tog med mig och Bosse på 1.5 timmes promenad och han va jätte duktig. Det va en riktigt bra och trevlig promenad och när vi promenera över den nya bron stanna vi upp och bara njöt av våren. Jag behövde det här.

I lördags va vi på rockabilly fest (märkligt ord det där egentligen) och jag fick äntligen klätt ut/upp mig i min 50-tals klänning. Festen va helt okej men kanske inte riktigt för mig ändå. Jag trassla in mig i en kedja som avgränsa barområdet mot dansgolvet men mycket mer än så hände inte. Jag fick mig ett fult skrapsår.

Jag och chefen =)



Till veckan nu jobbar jag nästan varje dag men jag får fira påsk söndag och måndag ist. Gubben har äntligen tagit lite ledigt nu så jag är tacksam över att jag jobbar hyffsade tider så vi hinner få lite tid tillsammans.

RSS 2.0