Hemma igen

Nu är vi hemma, kom strax efter 8 igår kväll. Det va en lång o seg resa som alltid men Bosse va jätte duktig i bilen. Så glad för det va.
Det känns lite konstigt att va hemma igen, det går det alltid. Nu har vi även en massa måsten som måste göras. Hatar sånt. Hela dagen idag o imon kommer att gå åt till det.. men men.

Jag har blivit moster!

Imorse ringde Sarah o sa att hon hade fött en kille 05:01 inatt. Allt hade gått jätte bra o hon va jätte fin o fräsch. Den lille va en jätte söt tjockis o jag fick hålla honom o vi tog en massa kort o filmade =)
Jag är så glad att vi inte hunnit åka hem för vi hade tänkt att åka idag på tidig morran men det blir imon istället. Snacka om tajming =D

Annars har det vart fullt ös här.. har aldrig vart så mycke o göra som nu. Många som skulle träffas o mycke som skulle shoppas. Lyckades tom få stress mage för att jag ville hinna med allt, det va mindre bra.
Fick en dag/natt hos Stina o Richard, en tjejkväll, en dag på stan med Andreas, shopping på Ikea, så det känns bra. Idag blir sista stöten med de jag inte hunnit träffa, lr så mycke.
Sen får det bli att packa o va med mossan innan man måste sova för vi åker ju tidigt.

Idag är en bra dag!!

Imorron åker vi!!

Kanske borde ringa mossan o meddela detta? =)
Hoppas Bosse är lika bra i bilen som sist, det är ju ändå en låååång bilfärd. Sen ska mossan ha katten hemma, han är lika galen som Bosse så det ska bli väldigt intressant o se hur detta går.
Vi har iaf en massa skoj inplanerat för veckan =D
Nu ska vi iväg o fixa allt inför resan, sen blir det hem o packa.. det är det bästa!

Ha det gött.. det ska vi ha!

Till mina hjärtan!

Önskar er alla en jätte fin dag. Blev så glad av de söta sms jag fick i morse. Att vi tänker på varann trotts att vi inte är partners.. ;P

Ikväll är vi ett gäng som ska ut o käka middag. Det ska bli så gött o så kul. Dom har så god mat där o sen får vi va Bosse lediga en stund. Han är faktiskt rätt "klängig" nu.

Puss o kramen till er!


Bosse vakthund

Hundar har ju sina perioder.. nu är det märka revir. Han har alltid skällt när nån går i trappen, det tycker han inte om. Men nu har han även börjat skälla på grannarna när vi är utanför huset o någon av dom går in lr ut genon porten. Det är inte bra! Bosse tror hela huset är hans o ska försvara detta. Vi får halvt brotta ner han varje gång han gör så. Jätte jobbigt!
Som sagt aldrig mer valp =) Önska han kunde bli en så där 4 år snart kanske =D

Men han är ju våran älskling så det är bara att kämpa med allt.
Här skriker han på grannarna lr kanske vaktar husse?


Jo..

Så säger man i norrland =)

Jag ska på en stund iväg till stjärtförmedlingen.. IGEN! Är alltid där känns det som. Ska redovisa vad jag har kommit fram till??!! Jaja.. det feskar la sig. Mindre kul sånt bara.

Vi mår för övrigt bättre nu hela familjen. Bosse har fått vart ute o kutat tom. Nu är vi "bara" jätte förkylda. Men vi har faktiskt storstädat här hemma idag, känns gött.

Vi har bestämt att vi åker ner till Götet om ca 1 vecka. En exakt dag är inte bokad men ca så =)

Här är det sjukt!

Nu har vi legat i influensan i flera dagar, gubben fick det tidigare än mig o börjar förhoppningsvis bli lite friskare nu. Idag är det värst för mig, hög feber o växlar mellan att frysa o svettas. Inte nog med det har jag världens hosta så jag har ont i hela kroppen nu för att man hostar så hårt. Jag är jätte ynklig nu så tyck synd om mig =)
Bosse är jätte rastlös, vi har inte kunnat va ute med han så mycke. Så fort vi blir friska ska vi släppa han en lång stund i skogen. Det behövs kan jag lova.

Vi har funderingar på att åka ner till Götet om kanske 1-2 veckor. Vi har ju all tid i världen bara pengarna som vart ett hinder, men vi ska nog kunna lösa det. Jag vill ju så gärna ner o träffa alla.

Beslutsångest!!

Jag har nu kollat upp utbildning o sånt. Jag blev inte jätte mycke klokare, jag har massa att fundera över. För att få jobba inom frivården/kriminalvården ska man helst va utbildad socionom, detta trodde jag oxå. Vad jag inte visst va att utbildningen är på 3 1/2 år!!! Sen ska man helst göra högskoleprovet innan vilket är om ca 1 månad (om jag fatta det rätt). Hur fan ska jag klara o orka detta? Jag är verkligen förvirrad. Jag vet inte!!
Om jag skulle göra detta så innebär det att jag är klar när jag är runt 29. Det är ju gubbgammalt! Det innebär ju oxå att husköp o barn får vänta. Är det värt det? Kanske bättre att ta nåt jobb bara (när det väl dyker upp nåt) o plugga senare ist när man har allt man vill ha.. lr?
Det är fan inte lätt att bestämma sig. Kan ingen annan göra det åt mig?

Vi är förresten inte helt friska här hemma nu. Gubben är dock mycke värre med hög feber.


Önska jag va i Götet med er ikväll gubbar!

Här är det ingen snökaos!

Ni skulle bara veta hur sjukt mycke snö vi har här uppe nu. Hade detta kommit i Götet så hade det vart utfärdat snökaos för länge sen, men här klagar inte många. Man är ute o skottar o gör det bästa av situationen.
Vi åkte till gubbens sommarställe o släppte Bosse. Där har det inte vart skottat på hela vintern så det va lite svårt att ta sig fram. Ca 60cm nysnö. Bosse försvann nästan, han såg ut som en krokodil som åla sig fram. Han va jätte söt o han älskade det. Vi glömde givetvis kameran men nästa gång vi ska dit ska han både fotas o filmas för det va underbart att se han så glad o nästan helt begravd =)

Oväder

Idag är det snöstorm, den sibiriska snöstormen som skulle komma är här. Det blåser åt alla håll o man vill inte va ute. Ingen idé att åka bil, vi bara glider. Detta får bli en perfekt hemma kväll.
Idag är Bosse pappas hund, det va han som önskade snöstorm. Rätt ska va rätt =)

Nu så!

Idag har vi köpt halti till lillkillen. Vi har dock inte testat den ännu o vi är fortfarande lite osäkra på hur o när man ska använda den, men det feskar la sig.
Han fick iaf prövat ut en i affären o det tyckte han inte om, han gjort allt för att få av sig den. Men så gör alla i början sa dom i affären då. Dom sa även att den ska va mycket effektiv så vi hoppas på det bästa. Håll tummen för oss!

Imon ska jag på nån jäkla intervju för den här baklängesintervjun skiten, känns jävligt onödigt. Men men.. jag måste ju göra stjärtförmedlingen glad så lika bra att gå dit o se dum ut. Efter det tänkte jag gå förbi CV o kolla upp studie möjligheter. Men jag vette fan där oxå. Varför kan det aldrig va lätt när det är svårt?? Jag kan inte bestämma mig!!

Har förresten spelat cluedo dygnet runt känns det som =)

Cluedo

Jag har blivit ett cluedo fan. Jag vet det va sånt man lekte när man va liten men jag har upptäckt detta nu. Kamma hem 2 pc spel från Tradera (som jag oxå blivit ett stort fan av) för bara 98:- + frakt. Det är inte illa.
Så nu väntar jag på att gubben ska komma hem från jobbet sitt som han hälsar på så han kan installera detta åt mig =)

Har föresten vart vaken sen innan 7. Jag har tvättdag.. det är mindre kul. inte van att gå upp så tidigt ju. Måste även idag ringa lite folk som stjärtförmedlingen sagt åt mig att ringa. Jag ska göra några "baklängesintervjuver". Jaja.. måste man så måste man la. Känns så dumt bara.. vette sjutton vad jag ska fråga än. Väntar tills efter lunch.

RSS 2.0