Sönderstressad!

Jag måste ta en paus.. mina händer skakar. Jag är helt slut och förbannad. Rörmockaren hade gjort sitt jobb men glömde tala om skadorna som han lämna. Ringde chefen idag och blev bemött med "lilla gumman jag tar dig inte på allvar rösten". Jag blev ännu mer förbannad. Får se hur detta slutar nu då?!
 
Samtal har ringts idag och mer ska ringas. Inte fan minns jag att det va så här mycket alla andra flyttar? Är det för att nya försäkringar och nya abonnemang ska tecknas? Den här flytten har varit så otroligt utdragen men ändå så kom allt nu på en gång. Hur fan blev det så här?
 
Nu ska fler lådor packas och jag mår så otroligt illa..

Jag är kaos!

Just i detta nu när rörläggaren är i huset så har flytten börjat ta fart på allvar. Vi får leva med några dagars extrem kaos men jag mår fan inte bra utav det.
 
Min uppgift idag är att packa så mycket som möjligt så att gubbarna kan köra stora saker på fredag och att vi tar resten på lördag. Nu gör vi allt för att få flytta in i helgen trotts ett oklart gästrum, men jag antar att jag får leva med det i några dagar.
 
När gubben slutat jobbet ska vi åka till huset och måla mina hyllor till klädkammaren, sen är det bara att sätta upp skiten så är den klar. Mycket börjar faktiskt bli inflyttningsklart nu.
 
Är det något fel på mig att jag blir yr och mår illa när jag tänker på alla MÅSTEN? Då och då måste jag gå och lägga mig i ett bad för att "ladda om".

Början till gammal varning?

Jag har nu efter mycket besvär bytt från Telenor till Telia. Jag va nog den enda här uppe som ens hade Telenor men jag hängde kvar ett bra tag. Anledningen till bytet är att så fort du kommer utanför stan så har du ingen mottagning vilket kan va bra att ha i sitt eget hus. Till detta nya abonnemang fick jag mig en ny telefon (HTC).. det är nu man märker att man inte riktigt hänger med längre. Den skulle va enkel och hade fått bra betyg men jag fattar fan inte mycket. Hur fan möblerar man om så sina appar och annat skit ligger där man vill? Hur fan synkar man med FB utan att få in alla sina vänner där i från i sin kontaktlista? Nu har jag tre av varje och jag tror det räcker med en. Alla vill jag ju inte ens ha. Jag har letat mig grå efter en förklaring och jag TROR allt står i den bruksanvisning jag hittat på nätet.. meeeen fattar jag? NEJ! Jag hoppas gubben som trotts ska va 7 månader yngre fortfarande har det i sig och kan hjälpa mig sen INNAN jag blir psyksjuk..

Måndag..

Den här helgen har verkligen varit kanon men så mycket vila har det inte blivit. Vi jobbar på i huset som vanligt och nu inväntar vi "bara" rörläggaren och elektrikern, sen har ju vi givetvis jobb kvar oxå. Vi har börjat tänka lite smart och försöker att alltid ta med någon packad kartong när vi ändå kör ut dit. Allt sånt menlöst som man ändå inte behöver just nu. Kommer nog underlätta lite sen. Så hysteriskt tråkigt att packa också ju.. speciellt porslin. Allt ska ju diskas upp sen också.. jaja senare problem.
 
I lördags åkte vi ett gäng med Jenny och Gustafs buss till Haparanda och Ikea. Det va en mycket lång men också mycket trevlig resa. Inte alls ofta som man hittar det mesta på sin meter långa inköpslista heller. Vi blev mycket nöjda men något fattiga =) Allt står nu i huset och väntar på att få packas upp. Packa upp är ändå ganska så mycket trevligare.
 
Sen kom världens bästa Linda med en trevlig överraskning. Hon tänker komma upp och hälsa på oss i oktober. Ska bli så kul att få visa dig huset. Längtar efter dig!
 
Nu dax för nygräddad blåbärspaj. Mumma.

Långhelg..

Just nu är jag inne i en långhelgsledighet och det känns underbart. Vädret är som bäst och man kan få gjort en otroligt massa måsten.
 
Igår åkte jag med svärföräldrarna för att plocka lite blåbär. Tanken va att få ihop lite blåbär men det blev ganska mycket trotts att bärplockarna redan vart där och rensat det mesta. Det tog bara längre tid för oss att få ihop det. Resten av dagen spenderades på en alldeles för varm balkong och rensa skiten. Tur man hade en kall i kylen, det blev lite lättare då =)
 
 
Så idag har jag varit en duktig "hemmafru" och bakat blåbärspaj och den blev för jävla fin. Visst får man säga så om sina egna mästerverk? Sängkläder har bytts och tvättats och jag har även börjat packa. Alla finglas ligger nu i kartonger för senare transport till huset. Men helvete vad glas vi har och många är "du skulle bara våga dricka ur dom glas". Jaja dom är ju fina att titta på.

Jag blev dock störd några gånger av mobilen och inget va något trevligt samtal. Bla av Skebo som vill ordna visningsdatum trotts vi sagt att vi vill va ute ur lägenheten först. Aldrig att jag vill ha folk rotandes bland våra saker. Jag har vart på visningar, jag vet hur det går till.
 
På en stund ska vi åka till huset och fixa, gubben ska dra el och jag ska måla klädkammare. Nu har mattlagaren ÄNTLIGEN börjat där också så snart kan vi dra dit rörmokaren och elektriken. Kanske kanske att vi kan flytta in runt den första ändå, eller nära inpå. Bra att ha börjat packa sånt man inte behöver iaf.

...

Jag är inte på topp just nu, känner att jag skulle behöva klona mig i minst 3 st mig till... jag skulle behöva vara lite överallt, det är tufft.
 
Det är just nu bakslag i renoveringen och det mesta hänger på att mattläggaren kan komma någon gång. Planen att få flytta in till den 1 september kan vi nog glömma. Undrar hur det blir då vi sagt att vi kan va ute ur vår lägenhet då trotts att vi har uppsägningstid till den sista oktober. Vårat garage låg då ute med tillgång den första september. Det är mycket oros moment nu och jag mår inte så bra av allt, det är lite för mycket just nu...
 
I helgen kan vi iaf fixa till på tomten vilket verkligen behövs.

Äntligen lite mysväder

Något som jag saknar från västkusten är ordentliga åskoväder och idag fick vi äntligen ett sådant. Idag har vi varit och fixat med huset och jag stod inne i våran inglasade altan och skrapa tapeter från vindsdörren när det slog till. Det va sååå mysigt. Blev dock lite halvt döv när de stora hagelbitarna slog ner i taket. Bosse brydde sig inte något mycket alls. Duktig vovve.
 
Annars så går det framåt med renoveringen. Jag har skrapat fönster och som sagt dörren idag, men jag hann aldrig färdigt. Helvete vad 2 lager av tapet kan sätta sig. Gubbarna har tapetserat i gången till min klädkammare så nu fattas där bara en vägg innan hyllor kan sättas upp. Har idag även pratat med våran säljare/hantverkare och det verkar som det kommer att hända en hel del i nästa vecka. Hoppas hoppas =)
 
En tripp till Ikea är nu även inbokad (vi har ju ca 25 mil att åka). Det blir väldigt välkommet iaf.

RSS 2.0