Måndag..

Den här helgen har verkligen varit kanon men så mycket vila har det inte blivit. Vi jobbar på i huset som vanligt och nu inväntar vi "bara" rörläggaren och elektrikern, sen har ju vi givetvis jobb kvar oxå. Vi har börjat tänka lite smart och försöker att alltid ta med någon packad kartong när vi ändå kör ut dit. Allt sånt menlöst som man ändå inte behöver just nu. Kommer nog underlätta lite sen. Så hysteriskt tråkigt att packa också ju.. speciellt porslin. Allt ska ju diskas upp sen också.. jaja senare problem.
 
I lördags åkte vi ett gäng med Jenny och Gustafs buss till Haparanda och Ikea. Det va en mycket lång men också mycket trevlig resa. Inte alls ofta som man hittar det mesta på sin meter långa inköpslista heller. Vi blev mycket nöjda men något fattiga =) Allt står nu i huset och väntar på att få packas upp. Packa upp är ändå ganska så mycket trevligare.
 
Sen kom världens bästa Linda med en trevlig överraskning. Hon tänker komma upp och hälsa på oss i oktober. Ska bli så kul att få visa dig huset. Längtar efter dig!
 
Nu dax för nygräddad blåbärspaj. Mumma.

Kommentarer
Postat av: Gubben

Inte så mycket kvar av den där blåbärspajen nu :D

2012-08-21 @ 20:16:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0