Sista 2011..

Guuuud så dålig jag har vart på att skriva, (smäll på fingrarna) men det har faktiskt varit mycket jobb på sista och då är man helt slut. Det har med andra ord inte hänt så mycket annat.

Jag har dock hunnit med en tur på rean med Marie och oj vad vi båda gjorde byxfynd. Sånt är alltid roligt och vi båda va i stort behov av nya. Dagen avslutades med den obligatoriska fikan =)

Idag har jag jobbat och mycket mer än så händer inte en nyårsafton här hos oss. Vi har myst med lite tacos och hyrt några filmer som strax ska få börja rulla. Efter 12 ska vi hämta svärföräldrarna så dom kommer hem ordentligt. Det känns som en perfekt nyårsafton i år faktiskt.

Så Gött Nytt År mina kära!

En riktigt fin jul!

Jag vart lite förvånad att jag inte vann något på Bingot, jag brukar alltid vinna iaf en ny lott men i år blev jag bedragen. Typiskt, men jag orkade heller inte se klart hela så kanske därför jag blev straffad?

På julaftons morron vakna jag 5 över 8 och som ett litet barn kunde jag inte somna om utan gjorde frukost och tog Bosse på en promenad, det va bara vi och saltbilen ute då. När vi kom tillbaka bad jag Bosse väcka sin pappa så man äntligen kunde få öppna klapparna. Tusen tack gubben för allt fint jag fick =)

Runt 12 gick vi över till svärföräldrarna för först lite födelsedagsfika, senare se Kalle med vänner, efter det ännu mer klappar och som avslutning ett utsökt julbord. Tack alla för en kanon jul!

Saknade dock familjen hemma i Götet men snart kommer ju kära mor upp iaf =)



Som avslutning igår kväll så spana vi med stjärnkikaren genom fönstret på något vi tror kan va Mars. Vi fick dock ingen bra skärpa så vi hoppas på klart väder ikväll också så vi kan fara ut och kika, det va så längesen nu och Mars visas bara sent på kvällen just nu.

Den 23:e

Ja då har man jobbat sin första och enda dag den här veckan och visst har det vart mycket folk men inte lika mycket som jag trodde. Det va gött att få komma hem tidigt iaf.

Snart är det dax för det årliga Bingospelet men det verkar som jag får köra på själv i år.. men men alla vinster till mig då =)

Just nu är gubben iväg på flygplatsen för att hämta upp Claes för att sedan kunna ha en "lillajulafton" här hemma. Ge fan ia att störa mig när jag ska vinna bara ;) Efter det är det dax för den årliga "dagen före julklappen". Det är vår egna tradition startad av mig eftersom jag inte kan hålla mig.

Fick förresten en trevlig julklapp igår av min a-kassa av alla ställen. Tydligen har jag fått för lite pengar under en längre tid så jag fick nu en klumpsumma tillbaka. Tack så hemskt mycket säger jag och la undan allt på sparkontot. Känns så himla gött att vi nu/nästan har en kontantinsatts på hus. Ska bara spara massa mer så man har =)

God Jul alla!

Mumma..

Igår fick jag mig mitt efterlängtade julbord. Jag har varit så avundsjuk de sista åren på alla som får gå på julbord men så igår va det äntligen min tur. Tomas hade bokat bord och drog med sig oss och vänner och jag måste säga att jag vart riktigt nöjd. Tack för en bra kväll.

Nu gubbar är det inte långt kvar till jul och jag som säkert många andra längtar jätte mycket.
Jag har redan varit och klämt lite på klapparna under granen..
Men först ser jag framemot den 23:e och allt mys som händer efter jobb =)

Snö har vi ju även fått lite mer nu och så idag äntligen lite minusgrader!

Lördag

Idag fyller min kära lillasyster 21 år, kan inte fatta att vi snart är jämngamla ;) Ett stort grattis iaf. När jag pratade med henne så hörde jag Lucas i bakgrunden och det gör så ont i mig att jag inte får se han växa upp. Jag hoppas vi kan ses snart.

Idag är det 1 vecka kvar till jul och medans gubben vart ute på skotertur idag så har jag handlat klart den sista julklappen. Det blev även ett nytt underställ åt mig i roooooosa!



Nu kommer jag nog inte frysa när det blir min tur att brumma skoter. Vi behöver dock lite mer snö och jag håller tummen att hotet om snö i morron blir sant för nu är det mest bara is.

Ikväll åker vi ner till Umeå och Elin för en myskväll.

3:e advent

Ja nu har jag vart dålig på att uppdatera igen men det har varit så mycket annat och en hel del jobb också.

Idag har vi iaf vart duktiga och fotat Bosse inför julkortet, sen att våran skrivare gav upp va dock inte planerat så vi hoppas få löst det imorron, dom ska ju snart va skickade ju.

Sen har vi julpyntat här hemma och äntligen fått upp granen. Så mycket mysigare då =)



Vi har nu äntligen fått snö med och det i massor på en gång. Båda gångerna när det snöa som värst fick jag snällt köra hem från jobbet i det. Kan säga att alla puttra runt i 70 km på E4:an och det va på gränsen. Jag har alltid innan berömt plogfolket här uppe för att dom är så snabba på att skotta men båda i fredags och i lördags fick vi skotta fram bilarna och va 2 st för att få in den ena i garaget, det är dåligt.

Igår va det även min 4 årsdag som norrlänning, fast norrlänning blir jag nog aldrig föresten.

Äntligen!

Att få vakna upp till det här gjorde hela familjens dag. Några cm snö =)


2:a advent

Söndag idag och snön dom hotade med i natt blev givetvis till regn och det är ju precis vad vi behöver, mer regn och lera så här i december.

I fredagskväll cykla vi över till Wille för att spela gamla tv-spel och när vi kom till Donkey Kong så åkte jag direkt 10 år bak i tiden. Minns när jag och Malin satt uppe hela nätterna och spelade, det va kul. Det blev givetvis lite whisky också men baksmällan dagen efteråt va jag inte beredd på. Hur fan kan man bli bakis utan fylla? Är man så gamla och sleten nu för tiden? Skrämmande.

På lördagen skulle jag upp tidigt för att gå över till svärmor och Marie för julbak men jag kom sent för jag kom inte upp och jag vaknade inte på hela dagen. Vi fick iaf bakat lite grann och idag så smycka jag och gubben ut våra pepparkakor med julmusik till.



Självporträtt av oss =)


Fredag

Nu har snart hela veckan gått och jag känner mig inte bättre än, kroppen är slut och känns febrig med lite illamående på kvällen. Men men.. så länge det inte blir värre så..

Idag har jag vart en sväng på stan men det blev bara en liten sväng för jag orkade helt enkelt inte mer. Fick iaf köpt en till julklapp så nu är det bara en kvar. Hur gött som helst.

Idag är det även 2:a december och jag har börjat öppna min kalender som jag fick av min gubbe. Igår fick jag en fotmassage och i lucka nr 2 låg det choklad, lite ironiskt när man tänker efter? =)

Trevlig helg!

RSS 2.0