En sån där dag..

Ibland har man sämre dagar än andra och idag är en sån dag. Vädret är underbart och solen borde göra mig glad men det gör den inte för den gör alla andra glad. Jag skulle vilja ta Bosse på en lång och skön promenad men jag kan inte det nu. Jag älskar det lilla trollet men denna period som han är i nu är fruktansvärd. Jag gör nog inte saken bättre när jag försöker undvika allt men nu är det så. Ringde mina underbara svärföräldrar om råd och om ett par timmar ska vi ge oss ut och leta efter bra plogade skogsvägar där jag senare kan ta bilen själv med han och avnjuta en fin promenad. Jag tror det kan bli bra.

När man inte är helt på topp så blir mycket annat sämre. Jag har en sån sjuk hemlängtan speciellt efter min lillasyster och gudson. Jag har pratat med henne nu mer än vanligt och jag vill vara med dom nu. Jag menar inte att jag skulle vilja flytta ner igen, drömmen är fortfarande att flytta så långt in i skogen som möjligt men när det dröjer så här länge mellan besöken så gör det ont i mig.

Jag förstår att sånt här inte bidrar med kul läsning men det hjälper att skriva av sig så nu fick det bli så här. Det är bara en dålig dag idag.

För övrigt så har det bara vart jobb hela helgen vilket inte innehåller så mycket mer, men bra pengar iaf. Om bara drömhuset kan dyka upp NU, NU skulle va ett kanon tillfälle.

Seeemlaaa..

Jag äter oftast bara en semla varje år och det är just den här dagen. Jag är egentligen inte så förtjust i denna bakelse men första halvan är så gooood. När jag ätit upp den andra halvan så räcker det faktiskt för det här året, det blir för mycket. Men den första halvan ser jag alltid framemot =)

Så idag är jag ledig och uttråkad så jag och Bosse tog Colten ut på lite ärenden. Trodde jag skulle va tvungen att skotta fram den men den stod och blänkte och starta på första försöket. Koret i taket blev att jag fick in tvåans växel på första försöket. Jag fick handlat våra semlor och även min söta gudsons födelsedagspresent (så nu vet du syrran att något snart kommer).

Det va när vi skulle åka hem igen som problemen börja. Bilen stod bara och tugga så jag fick till slut ringt gubben som gav mig råd att gasa samtidigt som du vrider om nyckeln och då starta den äntligen efter att ha skämt ut mig en stund. Jag fick dock hålla full gas hem för annars började den hacka. Jag hade tur som hann före alla andra bilar. Lite spänning i vardagen är la aldrig fel ^^.

Annars så har det inte hänt så mycket. Firade Tomas i helgen som blev the big 4 0, och igår fick jag en mysdag hemma med gubben som va sjuk.

Skoter idag

Ja vi valde verkligen rätt dag för att ge oss ut och köra skoter men eftersom jag knappt fått köra något ännu så ger man inte upp. Vi mötte upp Danne i Boviken för att sedan ta oss vidare mot Drängsmark/Frostkåge där vi skulle möta Krille, Kristin och Jörgen. Det va inte lätt att ta sig dit på bitvis sönderkörda leder och med en klass 2 varning. Det va vind i seglern ute på läggderna kan jag lova, fast där va nästan enda chansen att gasa på.
Vi fann varann iaf tillslut och hitta ett lite skjul att fika i innan det va dax att brumma hem igen. Tiden går så hysteriskt fort när man är ute. Tack alla för idag och tyvärr blev det inga kort, jag va glömsk.

Nyss vart det ett bad för att värma upp skotermusklerna, fast jag tror jag kommer klara mig ganska bra för det blev inga långa sträckor för mig idag. Jag tror gubben kommer få det värre för han är redan slut. Dock är han nu iväg för en träff med Claes och jag ska strax ha en träff med mysfilten i soffan.

Strålande fredag!

Idag vakna jag upp runt 8 tiden och va på ett riktigt gött humör. Det kan bero på Frölundas härliga vinst igår mot SAIK eller för att jag drömde att gubben och jag gifte oss. Det va bara vi och i vanliga kläder i någon byggnad. Precis som vi skulle vilja ha det på riktigt. Det va ett jäkla strul med vigselringar dock.

Efter mitt morron kaffe ringde jag till svärföräldrarna för en utbjudning i skogen. Idag är det underbart promenad väder så jag blev glad att dom ville hänga på. Vi åkte ut till Boviken och Bosse fick invigt sin nya väst. Vi va ute i nästan 90 min så nu ligger han utslagen.. äntligen! Tack för en underbar start på dagen, så här skulle varje dag vara.



Dock ringde chefen när vi nyss kommit dit och jag blev tvungen att tacka nej till jobb idag. Det känns inte helt okej men det fick tyvärr bli så idag.

Trevlig helg!

Bosse Bosse Bosse..

Den senaste veckan har han varit omöjlig, en ny trotsålder eller? Han är iaf ganska billig just nu och speciellt efter idag.

Idag är jag ledig så jag tänkte passa på att göra lite ärenden. Jag tog med mig svärmor och vi åkte till Solbacken för att göra lite fynd. Jag letade efter en ny väst till Bosse då den han har nu har "krympt". Jag leta även efter en hink av något slag att ha hundmaten i då säckarna är så fula men jag hitta ingen. Tycker man ser sånna överallt annars men tydligen inte idag.

Tur han är söt iaf. Här i sin nya väst.



Efter djuraffären va vi tvungna att ta en promenad med han eftersom han va omöjlig men inte vart det någon rolig promenad. Han behöver ju en massa motion och vi har la vart lite slappa när det vart så kallt och jag fått jobba så mycket. Vi får nog skylla oss själva och hoppas på att kunna släppa han lös i helgen.

Vi tog även en tripp till Blomsterlandet där svärmor fick fynda. Guuud vad mycket fint dom har där, längtar tills vi hittat vårt hus då ska jag också shoppa loss där.



En inte helt okej tisdag..

Jag måste bara få sagt att jag slutar aldrig förvånas över hur elak människan är men ändå kan jag bli så chockad när rätt pucko dyker upp. Igår va en konstig dag. Men skit samma..

Idag är det tisdag och alla hjärtans dag, det är ingen dag som vi firar här hemma då jag tycker det är en ganska märklig dag så när jag blev erbjuden att jobba kvällen tacka jag givetvis ja. Just i detta nu undrar jag dock hur det ska gå då jag inte är helt bra men 4 timmar ska jag la ändå klara med vila imorron? Dock ringde chefen precis nyss och fråga om jag kunde komma imorron också. Suck.. jag kan verkligen inte tacka nej om inte toan måste sitta fastklistrad i arslet på mig så jag sa att det ska nog gå bra, om ni vill ha mig så här. Morrondagen får helt enkelt avgöra men det är även lite segt med 5 stängningar på rad.. MEEEN vad gör man?

Jaja.. trevlig alla hjärtans dag (eller nåt) mina kära.

Söndag

Förlåt jag vet, jag är hysteriskt tråkig just nu och det händer egentligen ingenting. Det är iofs både bra och dåligt. Det har vart mycket jobb den här veckan vilket är bra men jag missa tyvärr middagen i fredags. Men jag fick ju tjänat pengar i stället för "slösat".

Det har alltså inte hänt så mycket i helgen mer än jobb och ätit sig fet i soffan. Det är faktiskt inte så dumt som det låter när jag tänker efter. Jag hade dock jätte ont i ögonen i går igen och speciellt i det vänstra. Sen kom även en smärta som satte sig vid ögonfransarna där nere. Så jävla mystiskt det där. Jag har iaf smörjt in mig där med "Linda salva" och hoppas nu på det bästa. Gubben tjötar om att jag borde kolla upp det men innan han får iväg mig till en vitrockare så ska nog ögonen va halvvägs ute.

Idag vakna vi tidigt och passade på att göra en massa ärenden innan resten av befolkningen vaknade, och det blev munkar till frukost. Mumms i magen både ute och inne! Vi hade väl egentligen tänkt ta en tur med skotern nu när gubben vart bäst och lagat den. Det är perfekt väder med solsken och bara några få minusgrader och trotts en tumme som skriker efter gas så ställde vi in det. Vi är helt enkelt för slut och hoppas därför på bättre lycka nästa helg.

Måndag

Idag är det bara 15- och snöfall så idag fick Bosse äntligen en långis. När det har vart 30- så har han fått max en kvart för att ingen av oss ska hinna frysa ihjäl. Sen tycker jag om att va ute och gå när det snöar, det är inte lika mysigt som när det regnar men ändå härligt. Vi såg ut som två snögubbar när vi kom hem och Bosse fick äntligen göra av med lite energi och busa i snön. Han behöver verkligen det.

Idag har jag även försökt ringa till lönekontoret för min a-kassa kräver papper på hur jag jobbat sen december trotts att jag skickat in kassakort. Tyvärr har ingen svarat där borta än men det är la inte superbråttom. Att det ska va så krångligt att få ut de sista dagarna? Jag hoppas verkligen inte att jag måste återvända till dom snart.

När jag ringde chefen för att få nummret dit tänkte jag även fråga hur det blir med min helg, om jag får behålla den för jag har inget hört. Jag fega dock ur och ger det några dagar till om jag inget får höra. Det är några vänner som ska ut på middag på fredag och det känns lite jobbigt att varken kunna ge ett ja eller nej.

För övrigt så har helgen vart kanon även om vi inte gjort något speciellt men det är kanske just därför den va kanon. Jag har bara fått mysa med mina gubbar och tagit timmarna som dom kom. Lite små äventyr har vi hunnit med för att sedan däcka tidigt. Igår gick vi och la oss klockan 8. Behövligt tydligen =)

Lördag

Jag har haft söndag hela morron så det va gött när jag väl fick in att det bara va lördag och ledigt! Vi gav oss av ganska tidigt mot Bure för att hämta sladdar och sedan mot stan eftersom jag inte fått kolla in reans rea ännu. Jag fynda ett par svarta Diesel byxor för 49:- och visst kommer allt Bosse hår synas men det va ändå värt det. Utnyttja även min födelsedags rabatt hos Bodyshop och där blev det en till handkräm vilket är väldigt behövligt när det är -30 ute.

Efter det bar det av mot gubbens jobb där han snabbt och ganska smärtfritt satte in motorvärmare till Volvon. Det va nog ännu mer behövligt. På vägen ditt hann vi få en snabb blick på galningarna som simma i älven. Dom hade skärt ut isen till en liten basäng och tokarna som simma fick sedan ett rep runt sig, brandkåren stod även på plats. Hade vart kul att testa ändå. Kul grej ju!

Nu är det soffhäng och eftersom man börjar bli gammal och vart igång hela dagen är vi nu trötta.

Fredag

Fredag och ledig men jag fick ställa in min promenad till stan idag då det är 25- ute, dock med strålande sol men vad hjälper det. När jag va ute med Bosse så svettades jag faktiskt med alla kläder på men det är ansiktet som får ta stryk trotts en stor halsduk enda upp till ögonen. Så att promenera in till stan förklädd till mumie va inget jag kände för idag.

Det blev inget skoterfix igår då gubben säger det smarta att vill man köra skoter i 20- ändå? Nä det kan allt få vänta så kanske vi kan fixa motorvärmare till Volvon ist för det är lite mer akut nu.

Ikväll ska vi hem till Jenny och Gustaf på födelsedagsfika, sånt är alltid trevligt.

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och halvsova en stund. Jag är inte riktigt på bra humör idag.

11:00. 20-. Strålande sol!

Idag är det som sagt 20- och strålande sol.



Det underbara med norrland är att det blir inget kaos för lite minusgrader. Visst fick jag ta på mig dubbelt så mycket kläder när jag va ute med Bosse men vi mötte lika många cyklister som vanligt (tyvärr va en av dom ett sopmongo men hon är ju för dum för att köra bil) och skolgården va full av ungar som spela fotboll. Bosse tyckte nog att det va på gränsen för då och då hoppa han runt på 3 tassar och va jätte söt och visst sved det i ansiktet på mig men inte ens alla näshåren frös utan kanske vart tredje bara. Det funkar ju =)

När gubben kommer hem vill han att vi ska lasta på skotern och köra iväg den till hans jobb så att den kanske kan fixas till helgen, eller iaf kollas igenom så man kan få köpt rätt delar. Lite galen tycker jag att han är men sen så är jag ju inte infödd här.

Fick ett brev från stjärtis idag där det stod att du är nu utskriven från oss eftersom vi är för korkade för att kunna hjälpa dig. Vi beklagar all smärta som vi orsakat dig och vet att du kommer att må bättre utan oss. Nu stod det ju givetvis inte så men det borde ha gjort det. Jag är nu iaf officiellt FRI!

Nu lite hushållssysslor vilket är riktigt behövligt. Ledig idag efter 3 långa arbetspass.


RSS 2.0