Aaaah..

Då va jag precis hemkommen efter en skön aromamassage på Aqua Spa. Som vanligt hade jag så svårt att slappna av men mot slutet kunde jag nästan somna. Det va underbart skönt men jag hade önskat att hon hade gjort mer efter mina behov och inte efter något inprogramerat program. Nu har jag fått order att vila och dricka mycket vatten vilket jag ska göra, man blir ju helt slut efteråt. Tack min älskade gubbe för detta!

Jag såg föresten matchen igår och det va inte lika kul att se SAIK bli överkörda av AIK som jag trott. Jag skulle aldrig gå så långt att heja på något annat lag men måste man välja mellan mensvärk och tandvärk så tar jag nog mensvärken ändå.

Go natt för en stund!

Regn..

Idag regnar det äntligen. Det låter kanske sjukt men jag har saknat regn, jag tycker det är mysigt och det regnar alldeles för sällan här uppe. Svärmor bjöd ut mig och Bosse på en långis och det va för mig perfekt promenad väder. Kanske lite väl mycket folk och hundar ute men Bosse skötte sig perfekt och fick då massa godis och beröm.

Ikväll drar semifinalerna igång och det är med sorg i mitt Frölunda hjärta. SAIK möter AIK och av principskäl vill jag inte att AIK ska vinna men av "överlägsenhet" vill jag heller inte att SAIK ska vinna. Kattpiss eller hästskit? Det får nog kvitta men ska ändå bli lite små kul att följa.



Till min familj: Jag älskar och saknar er.

Helgen..

Natten mellan fredag och lördag va hemsk. Jag låg vaken och grubbla och ju mer jag grubbla desto argare blev jag, men på vad vet jag inte riktigt. När man börjar få panik att nu måste jag somna så går det absolut inte. Jag lyckades iaf få ca 4 timmars orolig sömn innan det va dax att ge sig iväg och jobba. Jag va helt död och absolut inte den bäste den dagen.

När jag kom hem försökte jag somna en stund på soffan men jag hamna bara i någon dvala för jag minns att jag dräggla men va för trött för att torka bort det. Jag gav sen upp och tog mig en sjätte kopp kaffe och en promenad med Bosse, det hjälpte lite.
På kvällen skulle vi på bio och se Hungerspelen så jag ville absolut inte va trött. Som tur va vakna jag till i salongen och en riktigt bra film kunde hålla mig vaken. Jag hade väldigt höga förväntingar på filmen eftersom jag tycker boken är så bra och jag måste nog säga att dom hade lyckats. Visst boken är nästan alltid bättre och så va fallet även här. Vissa viktiga scener hade jag önskat va längre och mer "förklariga" men 7/10 får den =)

Idag har vi vart ute och flängt vilket jag älskar med söndagar. Veckans mat är inhandlad och hos svärföräldrarna bjöds det på hemmagjord pizza. Mumma.
Jag har tvättat, bytt sängkläder, dammsugit och även svabbat golven. Jag älskar när jag får sånna ryck och för stunden är här nu rent och fräscht =) Tyvärr håller det ju bara några timmar när man har ett lurvbarn som drar in all skit som nu håller på att tina fram.

Igår fick vi förresten flera cm nysnö så det va nästan att vi idag tog skotern på en sista tur, men det blev aldrig så. Det gör dock inte så mycket, jag vill nog ha vår nu ändå.

*mutter*

Igår blev det ett oplanerat 11 timmars pass på jobbet men det är klar att man ställer upp. Jag har även sett framemot en jobbfri helg med mycket vila men när en kollega frågar om jag kan ta dennes lördagspass så dyker Gustav Vasa upp framför mina ögon och jag måste säga ja. Okej det är inte den enda anledningen, det är inte fel att vara snäll heller när man "bara" har vila på schemat.

Jag hann igår kväll hem lagom till att få se den sämre halvan av något som jag nu glömt. Jag vakna imorse upp med minnesluckor om något som kallas hockey? Något säger mig dock att minnet kommer att klarna till hösten igen. Men nu pratar vi inte mer om det!

Idag har vi inte tagit någon skogspromenad, min rygg är trasig. Jag har spenderat dagen i ett varmt bad och ska strax parkera arslet i soffläge. Jag ska först BARA städa undan allt grus som vårt kära lurvbarn drar in denna härliga årstid. Även tvätta handdukar som det blir stor åtgång på.

Igår brände jag föresten gommen på en varm potatisjävel vilket gjort att jag fått dricka kall kaffe idag (katastrof). Tur man kan ringa Linda om råd så nu är jag insmörjd och det känns lite bättre. Tack darling.

JA.. jag hade fel!

Jag känner nästan att jag får be om ursäkt för mitt tidigare inlägg men hoppet hade nästan övergivit mig. "Bara" 2 vinster kvar nu så är vi med i spelet igen. Omöjligt? Hmm.. kanske men hoppet är tillbaka för en dag iaf =)

Idag är jag ledig men blev väckt ganska tidigt av att mobilen ringde. Det va en karl med en långt upp-och långt in i skogarna-norrländska som ville tala om att nu är han i stan och skulle leverera min cykel som min kära mor och gubbe har skickat upp till mig. Han kunde ju tyvärr inte köra in här men i eftermiddag ska vi åka och hämta hem den från lastbilsstation. Snart behöver jag inte längre cykla runt på den cykel som jag själv satt i barnsadel bakom. Tack kära mor =)

Snart min nya skönhet.



Runt elva i förmiddags åkte jag och Bosse med svärföräldrarna för en tur i skogen. Vi kunde gå i Hjoggböle idag vilket va trevligt med lite omväxling och det är så mycket finare där ute. Bosse fick givetvis lukt på något som han satte efter idag också. Vi lurar på om det kan ha vart räven? Just nu ligger han iaf helt slut under sängen.

I julas fick jag ett presentkort av gubben på Aqua Spa som jag först nu har ringt och bokat in mig hos. Eftersom jag inte vet om eller när jag jobbar nästa vecka så fick jag ta mig en chansning och det ska bli sååå skönt.

Snart är det köööört..

Efter förra fiaskot så tror jag tyvärr att Frölunda har spelat sin sista match för den här säsongen. Jag ska ändå sitta och heja och hoppas, dock framför mobilen för givetvis visar dom bandyn ist denna gången också.

Idag jobbade jag halvdag och stämpla ut klockan 1. Jag brumma glatt mot stan för en snabb shoppingrunda och fynda nya könsbyxor till hemmet. En snabb promenad med Bosse och även diska undan hann jag med innan jag skulle börja med maten till gubbens hemkomst.

Nu vila ryggen i soffan som fått sig lite extra stryk idag.

Underbar lördag

Vakna före tuppen och åkte iväg för ett jobbpass som gick väldigt smärtfritt och snabbt. Har varit en del i charken idag och lärt mig lite för där inne är jag annars nyfödd. Det va kul och Mona har ett väldigt tålamod och gav mig mycket jobb.

Slutade vid 3 och åkte direkt hem för att parkera arslet i soffan för lite hockey och en jävligt go kall. Upptäcker att gubben har storstädat och tagit Bosse på en långis. Kan det bli bättre? Tack älskling för den överraskningen.

Inatt hade det snöat lite men tom den va lätt att få bort tack vare strålande sol. Om nu bara Frölunda kan ta och skärpa till sig så blir det här en riktigt bra dag =)

Dagarna..

Jag känner mig så hysteriskt tråkig men det händer ingenting utan dagarna bara passerar. Det finns med andra ord inget kul att skriva om här. Jag är tråkig just nu.

Det har vart rätt mycket jobb men idag är jag ledig. Vi har givetvis varit i skogen och just nu tvättar jag Bosses väst en andra gång för han skulle givetvis rulla sig i skit. Vi fick även syn på 2 hoppkissar (harar), den ena va precis i början av skoter spåret så då va Bosse fortfarande fastkopplad.. som tur va. Den andra va på håll och Bosse va alldeles för tung för att kunna springa efter i snön som han bara sjunk igenom. Dom är söta nu iaf när dom är hel vita och Bosse älskar att jaga dom.. tyvärr.

Här om dagen fick jag förresten att psykbryt och full ihop i hallen där jag fick sitta och lipa tills min kära svärmor kom och hämta Bosse. Han blev nämligen helt tokig när han trodde sig se deras bil när vi va på väg hem efter morron pormenaden. Han rev nästan ner grinden och tjöt som en stucken gris. Jag va sen till jobbet och ihop med en annan grej så brast det.. men men.

Inte går det så bra i hockeyn heller men ikväll blir det nya tag.. hoppas jag. Det suger att dom väljer att visa bandy och fotboll ist när dom ska spela men de andras hockey matcher kan allt visas.

Gud så negativ jag vart idag.. inte alls meningen.. egentligen. En kul grej dock är att man nu kan se både Venus och Jupiter brevid varann.. vi ska snart ge oss ut igen och se om man kan se detta i teleskopet. Det är nog inte så troligt men man kan ju alltid kika på Saturnus igen och då ska vi ställa in kikarn så man kan följa planeten bättre. Vi har även bestämt oss för att köpa solfilter så man har något att kika på i sommar och även ett kamerastativ som man sätter på kikarn så man kan fota.. spännande värre =)

Bosse älskling..

Jag tog nog ut segern lite i förskott.. eller?! Han är lugnare, även dagen efter att han har fått springa men han är fortfarande skällig hemma. Måste bero på något annat eller är han bara vaktig? Det ska man la kanske inte klaga på för bättre inbrottslarm finns inte. Det kommer nog kännas mer som en trygghet när vi väl hittat vårt hus. Jaja..

Idag har vi åkt ut till skogen igen, vi har hittat en perfekt skoterled att gå på och det tar ungefär en timme. Idag "mötte" vi dock 3 skotrar fast på leden brevid. Bosse brydde sig inte så mycket men jag tog fast han en stund för säkerhets skull. Tur att dom hörs.
När vi åkte hem märkte jag att han hade blött från sporren på höger framtass. Jag får hålla lite koll där idag så det inte är något allvarligt för då måste vi åka in. De är ganska ivägen dom där klorna men det är inte första gången han skadats sig på dom och det har inte varit så märkvärdigt innan. Håller tummen.

Så till hockeyn.. vilket jäkla skeetmatch det blev igår då. Från tredje plats till femte. Nog hade jag trott att vi skulle få Brynäs ändå.. men ändå.. Ska bli riktigt spännande nu att få va med och slåss i år iaf. Jag hoppas verkligen på en final med SAIK.

Underbara årstid

Igår jobbade jag bara halvdag vilket kändes väldigt lyx även om timmarna blir färre. Tror även nån kollega vart förvånad över att se mig där så tidigt för jag hörde lite svagt att det pratades. För mig va det iaf väldigt skönt med lite omväxling och även om jag inte är kry så fick jag mer energi till att göra det jag ska.

Jag slutade runt 1 och åkte direkt hem och hämtade Bosse för att sedan möta upp svärföräldrarna för en timmes promenad i skogen. Bosse fick givetvis springa lös men jag fick va extra vaksam för det va en del skotrar i området. När vi väl kom hem igen så hann vi vila i ca 1 timme innan gubben hämta upp oss för att åka och handla. Jag va sedan helt färdig resten av kvällen.

Imorse vakna jag upp helt våt av snor och tårar. Jag tillhör inte dom som har börjat plocka fram vårkläderna ännu men ändå ska man alltid bli gubbförkyld vid denna årstid. Jag fick tom svårt att andas efter en liten promenad med Bosse nyss, tur iaf att det brukar gå över när man vaknat till.

Bosse måste ha haltin på sig när vi går ut nu för det är så jävla isigt ute och jag vill tro att han börjar bli sig själv igen. Mycket motion är nog medicinen och jag ska förtsätta med detta så ofta jag bara kan. Tycker det är så kul att mina svärföräldrar oftast vill hänga på också. Dom säger att dom har ju inte så mycket annat för sig och ska ändå ut och gå, oftast dom som kommer med idén =)

Helgen..

Det mest spännande som hände i fredags va alla onödiga toabesök. Självklart skulle man ju åka på sån skit också. Framåt kvällen mådde jag iaf bra igen så vi vågade oss ut på en liten skoter tur i lördags. Det va strålande sol men tyvärr även + grader så snön va isig, men det gick bra ändå. Att korsa vägar är nu inget kul med is och barmark. Säsongen är nog snart slut.

Vi åkte till Klinten och något utsiktsberg men vi va tyvärr inte dom enda. Stället va fult av skotrar och skidåkare men vi hitta en lite avsats som vi slog oss ner på och mös med varmchoklad. Det va en perfekt dag.

Utsikten



Passa på att busa lite på lägdan när snön inte är för mjuk =)



På kvällen va man helt slut och det va inte mer gjort än soffmys och runt 11 väckte jag gubben för då slulle vi ge oss ut och spana med kikarn på Saturnus. Detta är något som jag längtat efter sen vi köpte kikarn men planetern har varit svår att se tills nu. Vi hitta han och han va så vacker =) Tyvärr kunde vi inte använda den högsta zoomen för han ligger så långt bort att han fort kommer ur bild och vi har inte kopplat på "motorn" ännu som gör att man kan följa efter. Jag hann se han med full zoom i några sekunder och det va det häfftigaste jag sett på länge men även att kunna spana längre på han med lägre zoom va fantastiskt =)

Idag vakna jag strax efter 11 och känner mig ganska utvilad än på länge. Gubben är sen tidig morran ute och brummar skoter med Danne. Jag ska nu passa på att göra lite hushållssysslor medans orken finns.

Då va det fredag..

Inatt fick jag äntligen en ganska bra sömn men vi har svettats som grisar båda två, gubben kände sig inte heller helt ok igår kväll men bättre nu. Jag är också bättre men ett snabbt ärende på stan tog alla mina krafter.

Vi har haft + grader nu i några dar vilket har resulterat i en isgata och inte har dom vart snabba på att sanda där folk med hundar brukar gå. Som tur va tog jag på Bosse haltin men jag skulle nog behövt broddarna också. Vi fick smyga fram och Bosse va faktiskt duktig. Det är som att han lärt sig att när haltin är på är det ingen idé att ens försöka dra, om man inte ser sina farföräldrar då.

Igår köpte gubben hem B&J till mig vilket är en liten fördel med att va sjuk. Jag får även ett sjukt begär av att kolla skräckfilm när jag är dålig så det har fått vara min underhållning. Nu filt i soffan.

Trevlig helg!

Sjuk och ynklig

Shit vilka magsmärtor jag hade i natt. Jag hade "gnällt" så mycket att jag hade väckt gubben som ruska om mig och fråga vad som händer. Jag knapra lite piller och lyckades somna om iaf.

När jag vakna så mådde jag bättre och åkte iväg med svärföräldrarna till skogen för att släppa Bosse. Jag ska försöka göra det varje dag som jag är ledig nu, så kanske man kan få en lugnare hund. Det va iaf tuffare att promenera än jag trodde trotts ett uppkört skoterspår och jag blev riktigt yr.

På vägen hem ringer chefen och jag fick lov att svika han angående i helgen. Känns inget kul alls speciellt inte efter igår när jag fick lite beröm för att jag oftast ställer upp. Trotts detta va han snäll och gav mig tider för nästa vecka och riktigt bra tider dessutom. Gött när man inte bara får stängning. Nu ska jag ta helgen till att vila för jag blir så hysteriskt ynklig bara jag har lite feber.

När chefen ringde så kunde jag först inte svara för jag körde just igenom stan så när jag parkerat och ringde upp så fråga han mig om jag vart i skogen. Han vet vart jag håller hus =) Det pinsamma va bara att jag fick be han upprepa tider flera gånger för hjärnan snurra runt någon helt annanstans.

Nu ett bad och kanske sova lite.

RSS 2.0