SOL

Helt underbart väder ute men nu sitter jag inne och njuter av min redbull. Dom klipper gräset utanför och orkar därför inte va på balkongen. Har nyss gått en långis med Bosse och det är inte det roligaste när han överpilsk. Men vi träffa ett par från valpkursen, tyvärr hade dom inte kvar sin hund men dom är trevliga att tjöta med.

Jag börjar känna mig väldigt rastlös och jag är inte helt på topp just nu.

Barn på nytt

Idag när vi va och handla så fick en gammal klassiker följa med hem: Den försvunna diamanten. Det är en nyversion men lika kul som man minns från barndomen, vi har hunnit spela många gånger och fler ska det bli.. hihi.


Den norrländska sommaren

Norrland är vackert men det är inte lika kul när man inte kan njuta av den. Våran midsommar sög, med stor betoning på sög för jag har nästan inget blod kvar. Dom måste älska mitt avgasblod för jag va mest utsatt av alla. Jag har bölder över hela kroppen, tom på tatueringen på benet?! Där kan jag inte ens klia för att det inte är helt läkt än. Bra ställe era jävla idioter!

Vi va igår ute på landet men både jag och gubben va nyktra så det va ingen höjdare, vi åkte hem redan innan 9. Kändes ganska gött faktiskt, midsommar ska va på västkusten ändå.

Innan vi åkte dit hade vi en kanon middag hos svärföräldrarna och jag gick dit tidigare för att hjälpa till med all mat, för det va mycket mat. Jag åt så mycket gött att jag inte kunde stå upp rakt utan va tvungen att gå böjd. Det är lycka och lyckat =)

Min fina dukning




Sommar idag

Idag är det helt underbart ute, ca 24 grader i skuggan och semester som man har så cykla jag in till stan. Det är ju en massa rea nu så jag tänkte spana in den. Som vanligt hittade jag bara en sak på rean och resten va fullpris, men vad gör det när lönen har kommit =)



Just nu sitter jag på balkongen och njuter av en redbull, Bosse ligger vid mina fötter och solar sig. Vi är nog båda ganska irriterade över fågelfan som aldrig håller käften. Han bor i trädet utanför och är jätte jobbig dygnet runt. Hmm.. jag har inte skjutit något med luftpistolen i år.. kanske man skulle..

Ljusen har kommit

Nu har äntligen ljusen från partyt kommit. Snälla Jenny va så go och kom och lämnade dom hos mig nyss. Kan säga att det luktar starkt av honungsmelon och black cherry här hemma nu. Blir nog kanon sen när det är tider för att tända ljus igen.


Sista kvällen med gänget

I måndags va min sista dag på skolan. Dagen va full av möten och fika. Av min a-lags ledare fick jag jordgubbs bubbel, en annan bjöd på lunch hemma hos sig och sedan bjöd chefen på tårta. På kvällen va vi några som samlades på rovön för grillning och party. Det blev lite väl mycket party för min del och jag blev även sönder biten av dom äckliga små blodsugarna. Att ramla på ett galler och skrapa upp knät hann jag också med =)










Jag har tagit semester dom få dagarna som jag har kvar av anställningen. Efter detta väntar stjärtförmedlingen och så är man en arbetslös nolla igen. Det här är inte alls kul och det va en sorglig dag i måndags. Jag är inte på topp just nu och kan verkligen inte njuta av att va ledig.

Jag mår bra idag

Det bästa med att va fyllechaffis är att man kan vakna upp utan ångest och må kanon. Gubben mår dock förvånandsvärt bra idag. Kvällen igår va kul men hade vart betydligt roligare om man haft nån kall innanför skinnet. Det bästa va att se när alla gradvis blev goare och goare.. hehe. Vi åkte dock hem ganska tidigt för när folket skulle ut så ville mitt huvud hem. Lika så bra tror jag.

Just nu ligger Bosse halvt i knät på mig och försöker knuffa undan datan. Han är jätte gosig och ska pussas hela tiden. Älskade troll.

Ikväll blir det att mysa och pysa i soffan. Vi har hyrt 3 filmer och köpt en massa götta.



Festlördag

Nörd som jag kan va så har jag följt bröllopet hela dagen. På svärföräldrarnas middag så satt jag och svärmor framför tvn.

Idag är jag jätte seg och vaknade upp och kände mig jätte bakis trots att jag inte tagit en enda kall. Tror det är för att jag jobbade till strax efter 11 igår kväll. Kvällen va livad men lugn och ganska tråkig för min del.

Snart ska vi åka hem till Elin och Krille som har party i afton men jag ska vara chaufför åt gubben. Har köpt alkoholfritt vin som jag får njuta av. Jag tycker faktiskt att den är riktigt god och så känns det mer som att man är med i gänget än om man dricker cola.

Trevlig afton!

Avslutning

Idag börjar jag inte förrens kl 12 för idag är det skolavslutning. Det känns faktiskt jätte tråkigt, vad kommer hända nu då?

Ikväll ska jag jobba på avslutningsfesten som är på Leoslekland. Det kommer däremot bli roligt att få betalt för att leka och äta gött =)

Nu ska jag börja göra mig i ordning för det blir till att klä upp sig lite idag, sen måste Bosse få sig en promenad också och tiden är inte mycket kvar.

Coolt!

Igår så upptäckte jag något häftigt med min odling. Det har börjat växa ut "rep" från dom som har virat sig runt blompinnarna. Inget märkvärdigt egentligen men jag tyckte det va häftigt =)

 

Idag har vi haft uppdraget på skolan som går ut på att alla elever från åk 6-9 ska klara olika uppgifter. Det va faktiskt ganska roligt och det häftiga va att nästan alla elverna gjorde sitt absolut bästa och bjöd på sig själva. Dom hade även en massa mutor till oss vuxna så magen blev full av götta.

Jag stod vid en station där dom skulle gå slalom genom korner baklänges med en höjdhoppspinne mellan bena. Tyvärr va vi nere vid älven och där fanns tusentals mygg (nackdel med norrland).

Något sånt här kul fanns inte på min skola, eller ens tid.

Pga detta så slutade alla efter halva dagen inkl jag, idag igen. Jag klagar inte men tyvärr har solen gått i moln så det blir inget slöa på balkongen idag.


Jordbävningen

En stund efter att vi hade gått och lagt oss igår så hörde jag hur finglasen i glasskåpet börjar skaka, därefter känns det som en våg med rörelser som kommer mot en och så börjar hela sängen att skaka. Allt är över på kanske 5 sekunder och tyvärr så missade gubben detta för han hade hunnit somna men vakna när sängen skakade. Det va skit häftigt verkligen men även läskigt. Frågade om det kunde vart en jordbävningen och när jag läste tidingarna imorse fick jag det bekräftat. I skolan idag fick man höra alla andras berättelser. Coolt!

Just nu sitter jag på balkongen men en go snus och en goare redbull. Vädret idag är underbart och jag jobbade bara halvdag. Det är ganska slött nu på skolan när det är sista veckan. Idag tex så hade vi musikdag ute på gården så jag har bara suttit ute och solat och lyssnat.

Igår va det dock inte lika kul för vi hade kubb och fotbolls tunering hela dagen i regn och blåst. Jag som redan är sjuk gick runt med en filt hela dagen, tror den rädda mig faktiskt.

Kolla in!

Min odling växer som tusan och behöver snart blompinnar så därför har jag köpt det idag, dom är nog runt 20 cm höga nu. Det har även kommit upp 2 nya växter fast jag misstänker att den ena är den som Bosse slaktade. Kul om den klarade sig nu då =)

 

 

Vi är inte friska någon av oss än men vi är bättre så vi ska till jobbet imorron.


Lite bättre

Idag mår vi båda lite bättre så det verkar ju gå åt rätt håll. Vi gjorde iaf helt rätt i att stanna hemma idag med, krafterna är inte många. Vi har legat i några dagar nu och glott på sista säsongen av Lost. Gubben gillar den skarpt men inte jag, har dock inte klagat för något måste ju göras när man är sjuk. Men shit va skaparna till serien måste rökt tunga saker, den är ju totalt vrickad och när man inte tror att det kan hända mer sjukt så är det precis det som händer.

Har nyss tvättat av mig en hel del slajm, tatueringarna verkar läka fint och fort men det är inte mysigt. Hade ännu en ge fan i att klia dig natt i natt.

Gubben tar just nu andra passet i diskningen. Jag överdrev inte när jag sist skrev att diskberget va stort så vi diskar i omgångar nu.

Vädret idag är helt underbart så vi ska snart ge oss ut och busa med Bosse. Han får våra sista krafter för dagen, det är han värd =)

Trevlig helg!

Fortfarande sjukt

Vi är hemma idag med och blir nog det resten av veckan också. Det är något riktigt jävligt som hänt oss. Men det är lite mysigt att vi är hemma båda två, det enda är att städning och framför allt diskningen blir lidande. Den som känner sig snäll får gärna komma hit och hjälpa till.

Vi har nyss gett Bosse en lite längre promenad, så mycket som vi orkade. Vädret är underbart men jag va påpälsad med jacka och papper i ögonen och i näsan. Visst är det underbart när det rinner okontrolerat. Jag har även lagt till mig en jävla hosta och hela natten låg jag helt stilla för det enda jag kunde tänka på var att klia dig för fan inte. Det har nämligen börjat klia på tatueringarna som faaan nu.

Så nu har jag klagat färdig för idag.

Sjukt

Idag är vi båda hemma från jobbet. Skiten blir bara värre och verkar inte vilja ge sig än. Nu har även mina prästkragar börjat klia, vilket är ju bra men att ha en sak till att bli totalt tokig på just nu är dumt.

Resultaten

Min haj har fått vatten. Jag är jätte nöjd att det blev vågor ist för bara skuggor.
Den har fått mer liv =)


 

Min stenbock har fått sällskap av prästkragar. Trodde aldrig jag skulle tatuera mig i färg men när jag sett resultatet så ångrar jag mig inte.





Dom är ju lite slajmiga och äckliga just nu men kommer nog bli kanon sen.

 


Jag är ynklig nu

Idag är jag hemma från jobbet, men jag åkte dit tidigt imorse för att lämna filen till skolavslutningsplanschen. Sen jag kom hem har jag bara legat i sängen och snorat och tyckt väldigt synd om mig själv. Jag är full av slem och det är inte kul att va nytatuerad samtidigt som man är sjuk.

Ska försöka lägga upp bilder ikväll när gubben kommit hem.

Nyplågad

Hos tatueraren gick allt kanon, men jag hade visst förträngt hur jävla ont det faktiskt gör. Jag är helt färdig och har även varit svag och illamående sen vi åkte hem. Jag har också fått lite feber och en jävla förkylning och det gör ju inte saken bättre. Jag kommer troligtvis lägga upp bilder imorron eftersom plasten ska tas av imorron bitti. Jag är jätte nöjd över resultaten och plågan är ju värt det =)

Mer info imorron, är gubbtrött här borta.

Sen GRATTIS älskade Madde på din födelsedag!

Pirr i magen

Trotts allt pirr i magen så har jag lyckats sova inatt, va underbart att få sova lite längre också. Ska strax leta frukost, vilket inte är det lättaste just nu för vi åkte aldrig och handlade igår.

Jag har äntligen fått svar från tatueraren så nu är jag lugnare. Jag är så himla glad att gubben är med mig idag, jag har inte förträngt hur ont det gör. Jag hoppas verkligen att båda mina önskemål uppfylls idag.

Förkyld har jag också blivit, dumma jag får skylla mig själv där.

Tänk på mig =)


Jag mår som jag förtjänar

Idag är det låga toner som gäller, skallen är lite extra känslig. Det blev inte bara en öl för mycket igår, tur alla va lika knacke. Cruisingen va inte mycket att hänga i granen men själva kvällen med sällskapet va kanon. Jag har haft lite minnesluckor men dom har snälla folk fyllt i för mig, va inte så farligt dock.
Det blev många toabesök och när vi va på en mack så hade dom en stor och en liten toa. Vi turades om att sitta där och så tog vi en massa kort. Detta hade jag glömt av så jag fick ett gött skratt när jag kolla igenom mobilen. Underbart!
Idag hade vi en hel del på schemat men mycket får skjutas upp. En plansch till skolan måste göras, mat måste handlas, kroppen tvättas och benen rakas inför imorron men annars så är det soffan som gäller.
Känns underbart att vi båda kommer ha sovmorron, då kan man ladda på ett helt annat sätt. Jag börjar bli riktigt spänd nu.

Jag, Rebecca och Anne i baksätet



Simon och gubbens hand i framsätet



Jag på minitoan

 

Trevlig söndag!


Dumt av mig

Jag har nyss suttit på facbook och kollat på gamla bilder från förr. Ibland saknar jag den tiden och längtar hem lite exra mycket då *suck*

Haha



Haha




Det haglar här utanför just nu *suck*

Hemma väder

Idag känner jag mig hemma, fast kanske lite mer åt midsommar. Ända sen vi vakna så har det regnat en stund och sen har solen vart framme en stund och så håller det på än. Lite typiskt för just i kväll är det cruising i stan. Detta är inget jag brukar gilla men just denna är hela stan inblandad i så det är en lååång orm av bilar, sen är man gubbfull också. Förra året va kul så hoppas på en liknade kväll.

Har nyss vart ute och cyklat med Bosse så han ska klara sig ikväll. Typiskt nog bara så kom den värsta skuren när vi va halvvägs på rundan så vi sökte skydd under ett träd. Skulle vi aldrig ha gjort, jag hade fötterna fulla av dessa äckliga, vidriga, idioter till bladlöss. Äckligt! Äckligt! Äckligt!

Gubben ska snart iväg och käka skit med vännerna vi ska ut med. Jag går på en liten Skottlands diet så för att inte bli frestad så köpte jag en sallad och ska stanna hemma. Ska jag dricka öl ikväll så måste något gött bort.

Inget ljud från tatueraren än. Jag ringer på måndag bestämd men snäll, blir nog bäst så.

Äntligen fredag!

Denna veckan har vart tuff, inte för att det vart så mycket mer på jobbet men jag är gubbtrött hela tiden. Jag och gubben har just nu ombytta roller. Hoppas det går över för det är inte kul att man snart måste sova lite middag så man orkar se på film ikväll.

Efter en gomiddag hos svärföräldrarna så gick vi på stan, mitt shopping begär slog till igen. Det blev nya trosor, brunt nagellack, blommiga leggings, svart tunika och götta från bolaget till imorron. Kanon!

Jag har fortfarande inte hört något från tatueraren trotts att jag skicka en påminnelse på mail imorse. Men men, det feskar la sig.

Lite otålig

Jag börjar bli lite otålig här nu. I början av veckan så ringde jag tatueraren för att fråga om hon fått mitt mail med bilder och om jag kunde få ett pris förslag. Hon hade sett mailet men inte hunnit kolla så noga än, skulle svara mig om någon dag. Det är nu torsdag och ännu inget mail. Vet ju att dom är överbokade jämt men jag skulle behöva ett svar så imorron får jag ta och ringa igen om inget mail hunnit komma, ska ju dit på måndag.

Men jag är även väldigt glad. Idag fick jag äntligen tjötat med kära Malii om livet som nybliven mossa. Jätte kul att allt är bra.

Sen ett stort grattis till kära Ida som igår födde en dotter. Så kul det här =)

Update

Min odling växer som gräs (hihi). Alla verkar ha kommit upp, synd bara på stackarn som Bosse brutalt slaktade. Till helgen ska jag ut i skogen och leta pinnar som dom kan växa uppför. Det här blir nog kanon =D


RSS 2.0