Aj!

Tips 1: stoppa inte in foten i en datorfläkt, det gör ont.
Tips 2: stoppa inte in foten i en datorfläkt en andra gång, det gör ännu ondare.

Gubben har borta skyddet när han sitter och spelar vilket jag inte tänkte på. Aj!

Resan är bokad!

I sommar blir det äntligen av, en resa som jag har velat göra väldigt länge. Vi är fyra idioter som kommer att luffa runt i Storbritannien. Vi börjar i London och sen ska vi bla försöka se Stonehenge, Irland och hälsa på hos Loch ness odjuret. På Skottland blir det över till Islay där whiskeyn föds, där ska vi njuta!! Hemfärden blir från Glasgow.
Vi längtar som galningar här nu.

Man ska boka en resa så fort man kan har jag märkt. På bara 1 vecka hade dom höjt resan med 500:- och en avgångstid va redan full.

Så trist att det är söndag redan. Fattar inte varför helgerna går så fort. Man får la glädjas åt att resan kommer fortare iaf.

Gubben är duktiga och byter däck på min pärla nu. Vi har ju fortfarande lite snö här och där men dagen har vart jätte fin så det blir nog grönt här med snart.

Spelnörd

Jag har alltid tyckt om spel av alla slag, tom tv-spel och speciellt Wii för det är lite annorlunda. Idag köpte vi oss New super mario bros och det är hysteriskt roligt men svårt. Fast det kan ju bero på att vi inte är helt vana.
Vi har gett upp för kvällen men kommer absolut fortsätta imorron, är man gammal måste man ju lägga sig i tid.
Spelet rekommenderas starkt.



Man tröttnar fort

Lördagshelgen va helt okej men som alltid är det som roligast innan man går ut. Tur man inte är det så ofta längre, jag pallar inte trycket ens med 3,5:or i handen. Gammal gammal gammal.. *suck*.

Just den kvällen va det gubbens klassåterträff (10 år), det va ungefär lika mycket folk på den som jag tror det va på våran, allså nån stackare bara. Nu gällde ju detta för hela stan men just i hans klass va det inte många som kom. Jag försökte smälta in genom att prata om gamla minnen men konstigt nog va det ingen som kände igen mig. Jag fattar ingenting?!? =)

I baren hängde ingen mindre än Brolle. Han va ganska rejäl men det kan ha berott på den stora frillan. Jag va bara tvungen att stöta in i han. Man är ju som man är.. hihi.


God natt för imorron är det tisdag.

Party

Ja ikväll blir det ett oplanerat party. Efter att ha haft Linda här och färgat hennes hår så blev det till utgång senare. Ska bara se klart på hockeyn först =)

Det har förresten snöat här idag *suck*

Hockeykväll!

Så ikväll sänds äntligen första hockeyfinalen. Jag sörjer mitt Frölunda men hoppas nu på att HV71 tar hem segern ist, vad som helst utan ett 08-lag. Bara därför så tro inget annat, jag vet vart min brevlåda bodde.

Skål!

Vårskor

Jag tillhör den lilla grupp av tjejer som inte alls tycker om att köpa skor. Mycket beror på att det aldrig finns i min storlek som är 35, så jag får alltid köpa 36 som är lite större. Nu har jag dock lyckats med det omöjliga och köpt mig 3 par på bara någon vecka.
Dom rosa stövlarna va ett måste! =)


Vår i norr

Nu har faktiskt våren kommit hit upp med. Idag har vi svettats på stan, solat på balkongen, sett årets första fjäril och även sett vårblommor. Årets varmaste dag. Det roliga är att det fortfarande finns metervis med snö. Det är något speciellt med vår i norr.

På stan fyndade jag vårskor för halva priset, vi köpte även en elgrej som ska funka i dom engelska uttagen, kan va bra att kunna ladda mobil och kamera när vi är där. Jag ska strax kolla på flygpriser och vi fick nyligen veta att Stina och förhoppningsvis Richard ska hänga på =)

Jag har verkligen ingen lust att börja jobba imorron igen. Man vänjer sig fort vid att vara ledig. Hoppas vädret håller i sig iaf, det hjälper ju till.

Fredag

Idag är det fredag och sista dagen på påsklovet, inget mer fisa i soffan och få betalt *suck*.

Det regnar idag så jag orkar inte gå in till stan som det va tänkt. Bättre med gubbe och bil efter middagen hos svärföräldrarna.

En glad nyhet är att SAIK åkte ur igår, nu slipper jag höra mer om det. Hade tyckt riktigt synd om mig själv om dom skulle gått och vunnit skiten, jag hade ju aldrig fått sluta höra det. Det dumma är att 08:orna gick vidare, vad som helst utan dom ju! Kanske tom SAIK?!?

Jag har funderat på en dum fråga. Får man ta med sig snus utomlands och isf hur mycket? Vem frågar man om sånt? Någon som vet?

Alice

Jag vill skänka en tanke till fina Alice som kommer vara mycket saknad!
Alice och Bosse.


Alla känner alla

Den stora nackdelen med att bo i en mindre stad är att du aldrig bara kan vara. Att vara anonym är omöjligt. Jag va på stan igår och träffa minst en handfull bekanta. Ibland saknar jag att bara kunna försvinna i mängden.

Jag njuter just nu av mitt Påsklov, det är inte alls fel och väldigt behövligt.

Som sagt så va jag på stan igår, men jag va inte själv utan hade svärmor och Marie med mig. Det är inte alltid lätt att hitta en dag men gårdagen va fin. Det blev inte så mycket shopping för min del tyvärr. Jag hittade mig bara en mössa, myströja och armband. Marie fyndade massa och svärmor bjöd på kina. Tack för en bra dag.

 


Glad Påsk

Påskharen hade hittat mig här uppe i norr =)

 

GLAD PÅSK


Norrland är gött ibland

Igår va vi ute på en skoter tur med Elin och Krille. Vädret va helt underbart, kanske runt +10 och solen stekte. Kanske kanske att våren kommer hit också snart. En kanon dag iaf om man bortser från allt som gick fel på dit och hemresan men det va så traumatiskt att jag inte är redo att prata om det ännu.

Uppe på berget stanna vi och grilla i den söta stugan



Gubbarna måste få vara pojkar ibland



Elin kramar resultatet -Kent-Eivor?!




RSS 2.0