Trött men övervänt

Jobbpasset igår va riktigt tufft, jag satt i kassan i 4 timmar och efter ca 3 så slutade hjärnan fungera och allt blev fel. Eftersom vi bara va 2 pers där och det va jätte mycket folk i butiken så fick jag försöka lösa dom själv men den andra kunde hjälpa mig ur det mesta ändå. Åh jag hoppas allt blev rätt.

Idag är vi uppe innan tuppen för att snart åka och hämta Linda på tågstation. Självklart är tåget dock lite försenat så nu sitter jag här och mina gubbar sover brevid. Det ser gött ut =)

Fredag och veterinärbesök

Det gick bara fint hos veterinären och dom vi fick träffa va på bra humör vilket kändes bra för oss. Kanske att dom bara haft en dålig dag andra gånger? Bosse skötte sig jätte fint och fick mycket beröm men att vi måste sätta han på en diet va vi alla överens om så nu får han maten som bara går att köpa hos dom. Hela 5 kilo har han gått upp sen februari. Bosse har nu även fått medicin som vi ska ge honom imorron, det är något som man ska hälla i nacken på honom som sedan ska sprida sig. Troligtvis har han fått någon form av parasit eftersom det bara är på ena sidan av munnen. Han kan även va allergisk mot något men det vet vi bara om medicinen inte funkar som vi fått. Bara att hålla tummarna sen och vänta på ett bra resultat.

Annars så har vi hunnit med en hel del ärenden idag, bla tvätta bilen efter att en flock äckliga fåglar bajsa ner den för mig när jag körde till jobbet igår. Äckliga as!

Nu är det bara till att invänta tiden och sen åka och jobba.

Imorron kommer Linda =)

Inte helg än

Idag jobba jag ett förmiddagspass och hann precis hem och överlämna bilen till gubben innan han skulle iväg på sitt jobb. Trodde ett tag att jag skulle få ta helg nu men så ringde chefen nyss och fråga om jag kunde ta kvällspasset imorron och självklart kan jag det =) Det blir perfekt att jobba kväll faktiskt för Bosse ska ju till veterinären på morronen och sen har vi lite att fixa innan Linda kommer på lördag. Gött gött!

Nu dax för en iskall Redbull!

Idag onsdag

Idag har vart en väldigt slö dag men kanske lika bra det för chefen ringde och undra om jag kunde komma och jobba några timmar imorron. Han fråga även om jag kunde jobba på lördag och hade glömt av att denna helgen är den enda som jag inte kan. Det känns helt fel att tacka nej till jobb men Lindas resa hit va bokad långt innan jag började jobba där så det är ju inte snällt mot henne om jag inte kan träffas när hon kommer hit. Det känns ändå bra att jag sagt till han innan om att detta va den enda helgen som jag inte kunde jobba, så han förstod ju.

Annars så har det vart rätt gött väder idag men man kan ju undra om vi flyttat hem till västkusten för det blåser lika mycket här nu för tiden som det alltid gör där.

Jag såg förresten nyss bilder på underbara Lucas på systers blogg. Ibland är det riktigt jobbigt att bo så långt ifrån sina andra kära. Att jag missa hans mini-gbgvarv gör ont i hjärtat.
Jag saknar honom!

Första mötet <3



Bosse smutsgris

Denna veckan jobbar gubben kväll så idag när vi vaknat och efter att vi ringt veterinären så åkte vi ut till Boviken och släppte Bosse. Men det blev inte vid havet idag för där finns alla fågelungar och dom är ju jätte roliga att jaga, utan vi tog en skogspromenad. När vi gått en bra bit så hitta vi en sten i solen och där det inte blåste orkan så där slog vi läger en stund. Jag tänkte fota Bosse lite men det gick la så där. Inte lätt att fota någon som är på bus humör =)



När vi va vid bilen så stack Bosse ifrån oss och sprang mot havet men han hitta ett surdike på vägen och det va givetivs där han hade som roligast *suck*. Det va bara att packa in han i bilen med all skit (bilen får städas och vädras ur en annan dag) och fort in i badrummet när vi kommit hem. Han blev inte ren trotts att jag skura honom.. men men det feskar sig. Kul hade han iaf och det är la huvudsaken ändå =)

 

Nu ska jag se Skönheten och Odjuret. Jag har bestämt att jag ska köpa en Disney film i månaden. För gamla tiders skull.


Skicka veterinärerna på charmkurs!

Idag ställde vi klockan för att kunna ringa till vår veterinärstation och fråga om att Bosse på sista tiden har kliat sig väldigt mycket på ena sidan munnen och att det verkar vara irriterat och nu ett litet sår. Jag glömde för någon sekund dock av att dom inte är människofolk. Hade dom inte varit så duktiga där så hade vi börjat se oss om efter en annan veterinär. Kanske en som älskar djur och som kan prata med människor. Jag tycker det är viktigt eftersom det är våra små älsklingar det handlar om. Dom kanske borde skickas på en kurs hos barnläkare så dom lär sig att tas med resten av familjen. Det är la ingen dum idé? En anhörig ska inte behöva bli dumförklarad typ! Bosse har dessutom gått upp i vikt väldigt fort men jag fick inte ens chans att fråga om det kan bero på det eller kanske på den nya maten han fått efter att bollarna försvann. Dåligt.

Va snälla!




Solig söndag

Idag har vi sommar och graderna har visat över 20+, så idag hängde vi med en kompis och frisbeegolfa. För gubben gick det kanon, det är nog en ny karriär för honom men för mig blev det en väntad sista plats. Det är kul men inte riktigt min historia.

Annars så har jag varit ledig i helgen och jag vet inte riktigt när jag ska jobba nästa gång. Känns nästan lite märkligt att bara va hemma, jag har blivit van att jobba =) Jag har för övrigt gått ner 2 kilo sen jag började jobba där och då har jag ändå haft magen full av kladdkaka.. ofta! Sen va det även ett jäkla tagsen jag va och simma, men det kanske inte behövs längre då? Fast jag ska nog försöka komma iväg dit när jag är ledig för det är ju ganska kul.

Min odling med sockerärtor har äntligen kommit upp, jag trodde där ett tag att jag hade sått för tidigt men det blir nog bra iaf. Gött Gött!

Om 6 dagar så är min darling Linda äntligen här uppe. Du är saknad och efterlängtad!

Ja!

Jag fick glada nyheter idag, det verkar som att jag kommer att få jobba en del i sommar ändå. Tack Rebecca!
Det blir nog mycket helger då vilket ger bra pengar som vi kan behöva nu när vi ska köpa nya bilar. Det verkar som det blir en bra sommar det här =)

Åh min Gud!

Jag är sååå död idag!

Tisdag

Idag är jag ledig och det känns konstigt att bara va hemma och inte göra något, jag har redan blivit van att jobba. Jag har iofs vart i väg till stjärtis och skrivit in mig igen och även tjötat om hur allt ligger till nu. Ingen gör det lätt för en att jobba timmar, det är riktigt bedrövligt faktiskt så vi får la se hur det går.

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo lite Harry med en kladdkaka på magen som snart kommer att göra sig riktigt gött i magen på mig =)

Söndag och ledig

Det va huuur gött som helst att få sova lite längre imorse, även om jag hade önskat att det blev lite längre än det blev. Man får va glad för vad man får.

Igår va ett ganska tufft jobbpass och hjärnan va inte helt på g, men jag antar att det kan bli så om man jobbar 6 dar. Efter jobbet hämta jag upp gubbe och Bosse och vi åkte ut till Boviken och släppte Bosse vid havet. Jag va ganska slut då men vad gör man inte för honom. Jag missade den obligatoriska middagen hos svärföräldrarna men söt som hon är så fick jag mig en matlåda så jag inte blev utan =) På kvällen hade vi en lugn och mysig "bögafton" här hemma med paraplydrink och Eurovision song contest. Jag va inte imponerad men det är en tradition och ungefär vad vi orkade göra en lördags kväll.

I morron ska jag jobba igen och då ska jag vara med och stänga, det är mycket nytt nu som jag ska lära mig men jag är bara glad över att jag faktiskt får jobba.

Något tråkigt som har hänt är att 5:ans växel på vår röda pärla har gått sönder så vi har nu börjat se oss om efter en ny bil. Jag är inte jätte överlycklig över att puttra fram på 4:ans växel i 90-100 på E4:an. Jag har haft god lust att sätta en lapp i bakrutan om att jag inte är någon kärring men att växellådan är det. Vi har haft planer på att köpa en större bil innan och då kanske en V70 så nu blir det nog så även om det gör ont i hjärtat, den har tjänat oss väl.

Fredag men inte helg för mig

Idag va min sista praktikdag men min tumme verkar ha hjälpt för jag ska tillbaka och jobba imorron, jag har tom fått jobb på måndag och onsdag med =) Idag jobbade jag även min första timme med lön för jag fick jobba över en timme. Gött gött!

På måndag måste jag ringa min a-kassa och kolla så att man kan göra så här utan krångel, sist jag jobba timmar va det sånt jäkla strul. Det ska aldrig va lätt men jag ska hålla min tumme igen för ett smärtfritt samtal.

I morron skulle jag hängt med Simon och Rebecca på avfrostningen men nu får det bli så att gubben får åka med dom själv, lite synd att jag missar det men jag är ju en idiot om jag skulle tackat nej till jobb.

Trevlig helg!

Zzz..

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... idag är jag så sjukt trött. Jag har nyss legat en timme i badet och det va gööör gött. Mina fötter värker och inte har jag någon gubbe hemma som kan knåda.

I morron är sista praktikdagen men det verkar som jag kan få inhopp sen *håller tummen*.

Ny vecka

Idag har jag lite mer energi och jag har tom orkat handla, ta en promenad med Bosse och fixa här hemma efter jobbet. Kan bero på att det har varit lite lugnare idag och att jag har fått stå brevid och sitta i kassan en stund. Den är fortfarande lite skrämmande men det går bättre.
Chefen kalla in mig idag och tyvärr så sa han inte vad jag hade önskat, det verkar inte bli något sommarjobb för mig mer än lite inhopp. Det är ju absolut bättre än ingenting alls men denna sommaren ville jag verkligen jobba.

Den här veckan jobbar gubben kväll så vi ses bara på morronen när jag pussar hejdå och på kvällen när han pussar godnatt. Jag hoppas veckan går fort för det är inte alls något kul.

Igår va jag och gubben med Elin och Krille ner till Övik och paradisbadet. Jag tror vi alla blev som barn på nytt och vi hade hysteriskt roligt med badringarna i rutchkanan. Tack för en kul dag det måste vi göra om!

Nu är man en PJ

Ja då va det lördag och jag sov nästan till 12 idag, det va behövligt tydligen.

Så hur har denna veckan varit då? Jo den har varit tuff för både hjärna och kropp men även intressant och kul. Man vill ju alltid va bäst i början och kunna allt, och även komma in i gänget men sånt tar ju tid och kan ju bara bli bättre. Jag har mest fått packa upp och vara överallt för att lära mig om vad som finns och vad allt ligger. Kassan ska jag få lära mig nästa veckan men jag har suttit där ca 5 min och det va skoj, mycket att tänka på dock. Vi får se hur nästa vecka blir. Sen vill jag säga tack till er som har undrat hur det har gått för mig, det har värmt.


Idag sov vi länge som sagt och efter att vi vaknat så åkte vi in till stan för att hitta ett par sommar tofflor till mig. Mina favoriter som finns varje år finns inte längre så det fick bli ett par andra. Men det gör inget för det va kärlek vid första ögonkastet, sen att man kommer upp lite är ju bara ett +.



Efter stan så åkte vi ut till Boviken och havet för att släppa Bosse. Det va ett tagsen sist och sen så har Bosse lagt på sig lite så det va behövligt. Vi tog skogsstigen och sedan ut till stenstranden där Bosse tog årets första dopp, han älskar ju att bada. Idag har vi även gött väder så det va riktigt skönt att sitta där ute.



Det låg lite snö kvar vid en kant där ute, men det är vackert där.



Kvällen blir nog lugn för min del, jag behöver vila. Gubben ska iväg till Piteå med alla andra medans jag har hyrt tjejfilm och köpt nån folkis. Det är en perfekt lördag =)

Underbara fredag!

Äntligen helg, nu ska mina fötter få sova =)

Återkommer imorron om min veckan.

Någon rad bara..

Jag lever men jag är helt slut. Jag har fått en helt ny respekt för folk inom den branschen.
Jag lovar att återkomma så fort jag får lite ork, hoppas på senast till helgen.

RSS 2.0