Shoppat

Då va man hemma från stan och är helt slut. Får bli ett bubbelbad snart.

Vi letade madrasser och hittade en model som vi ville ha och behöver men.. 1900kr för 2 jävla madrasser??!! Vi har nu tagit oss en funderare över detta så inga fick följa med hem idag. Jag hittade mig 2 tröjor som fick göra det ist =)

Mina glasögon va nästan helt perfekta, det är några små saker som måste fixas till så jag ska åka dit imorron igen. Annars är jag jätte nöjd. I can see!



Va inne en sväng på systemet också och där fick en fiiin whiskey följa med hem, helt oprovocerat. Man måste ju lyxa ibland, det går inte annars.. hihi.



Lite fundersam

Fick idag ett samtal från Lernia som nästan lovade mig jobb på Zone igen om jag ville. Det är from nu till ungefär Juni, alltså samma period som jag har kvar på skolan.
Jag har tänkt igenom detta noga. Det är både för och nackdelar, ett av dom väger tyngre men vet ändå inte om det är det bästa för mig. Jag behöver mina a-kassa dagar vilket gör det svårt att börja jobba deltid, men pengarna är det samma som heltid som jag har nu. Ska man gå tillbaka när man egentligen vill byta bana, fast banan kanske inte är rätt?! Skulle helst ha bestämt mig idag men.. Svårt svårt!

Nu är klockan mycket och jag måste skynda mig iväg till gubben morsfars för god middag. Efter det blir det en sväng på stan och förhoppningsvis storshoppa. Inte bara "srunt" utan även bra saker som nya madrasser. Saknar Ikea!!

Götet!

Söta ni är som blir så glada =)

Jag kommer att åka ner med gubbens morsfars som ska hälsa på Stina. Gubben är tyvärr inte ledig som jag är den veckan så han och trollet måste stanna kvar här uppe. Fattar inte hur jag ska klara mig utan mina gubbs bara.
Vi åker nästa lördag och stannar tills på fredag. Hoppas ni sparar en dag till mig nu.

Det dröjer inte länge..

.. tills vi ses kära Götet =D Finbesök får ni SNART!

Marie + Tomas

Nu är jag hemma, jag har gått tidigare från jobbet för att hinna med allt skoj som händer idag. Ikväll gifter sig Marie (gubbens syster) och Tomas och jag har fått den stora äran att hjälpa bruden med håret, vi ska även filma. Så ikväll, efter 18 år tillsammans så är det dax.
Det här blir en kanon kväll! =)

ÄNTLIGEN!

Efter ungefär 31 försök med färga hemma färg, så är jag äntligen blond! Jag är inte blondblond utan alldeles lagom blond. Tack snälla söta rara bästa älskling för allt slit som du gjort!

Haha..

Igår höll vi på att skratta ihjäl oss när vi såg på nyheterna och bilder från det Stockholmarna kallar snöstorm. Från att vara från en storstad måste jag kalla detta patetiskt, men underhållande för oss andra.

Inatt hängde ett köldrekord för i år i luften, men det räckte inte riktigt ända fram. Va dock tillräckligt kallt ändå tycker jag.


Brillmupp

Då va vi nu hemma från optikern. Jag va lite nervös att min syn hade blivit värre men det va inte mycket alls. På mitt högra öga hade det blivit pytte pytte sämre men annars inget.
Glada nyheter.
Jag har nu beställt 2 nya glasögon för om man tog dom dyraste så fick man ett par på köpet.
Kunde inte bli bättre.
Hittade faktiskt 2 st riktigt fina som jag kanske tom kan ha ute utan att skämmas. Det va inte speciellt dyrt heller, runt 2100 kr för båda som kommer om ca 1 vecka.
Gött!

Igår va vi vakna till runt 12 (kors i taket) och kollade på OS. Fick äntligen se en hockeymatch på normal tid. Finfint gick det ju också =)

Idag är det strålande sol, dock -20 men vi har iaf ingen snöstorm här än.

FREDAG!

Den här veckan har varit väldigt rörig, det har vart mycket på jobbet så när man väl kommit hem så är man helt slut. Jag har dock lyckats hålla mig vaken till 10 dom 2 senaste dagarna, så lite OS har jag fått sett. Kanske att man orkar hålla sig vaken lite längre i helgen.

Vi har försökt att inte planera in nåt i helgen så man bara kan ha det lugnt och skönt. Får hoppas det blir så nu bara. Imorgon ska jag dock till optikern. Jag har tagit det stora och nödvändiga beslutet att jag behöver brillor till mer än bara bilkörning. Har mina gamla när jag glor på tv och det är helt underbart att kunna se! Så imorgon ska jag skaffa mig ett par nya, ett par som är finare. Pengarna finns ju nu så varför inte lyxa lite =)

Imorse hade jag och Bosse myspys. Han får ju egentligen inte vara i sängen men han kryper alltid in emellan oss på natten och råkar man upptäcka han så brukar han få ligga kvar. Det är fel jag vet, men så himla mysigt. När jag vakna imorse så låg han tätt intill mig så vi låg och kramades en stund. Det va en bra start på dagen.



Nu ska jag strax iväg till gubbens morsfars, vi ska fira Tomas som fyller år idag. GRATTIS!

Zzzz..

Jag är så sjukt jäkla trött!

Jag är så trött att jag inte ens orkar se OS som jag har sett fram emot.
Jag är så trött att jag inte ens orkar va social.
Jag är så trött att jag inte ens orkar blogga.
Jag (vi) är så trötta att vi lägger oss mellan 8-10 på kvällen.

Det måste bli vår nu eller nåt så man orkar va vaken!

Glad alla hjärtans dag!

Idag ska vi va extra kärvänliga så jag ska försöka att vara detta. Massa pussar och kramar till mina kära!

Ikväll ska jag och gubben gå på bio. Vi ska se Wolfman, kanske inte den mest romantiska en dag som denna men det får funka fint ändå.

Ska strax hem till gubbens morsfars för en härlig middag. Efterrätten blir senare en hjärt tårta som vi köpte.. hihi.

Planschen lyckades blir klar och blev riktigt nice om man får säga så.. höhö.


Jobbar hemma

Igår fick jag med mig en hemuppgift från jobbet, jag ska göra en plansch för ett badhusdisco. Det går åt helvete! Inget går som jag vill så just nu har jag satt gubben på att hjälpa mig. Blir så irriterad på mig själv att jag inte sitter mer och pillar med sånt här, hade jag gjort det hade jag inte glömt av så mycket. Jag va bäst på att göra planscher ju. Vi ska inte ge oss, det ska funka! Helgen är inte slut än..

Ikväll är det middag ute med några vänner spm gäller. Jag vet precis vad jag ska käka och jag längtar tills jag har detta framför mig.

Middag innan hos gubbens morsfars också. Funderar på hur jag ska få plats med allt gött.

SHARKWATER

Jag har nyligen sett på den mest gripande film jag någonsin har sett. Den heter Sharkwater och är en dokumentär om hajar, deras betydelse för oss och vad människan gör för att utrota den.

Jag kan inte beskriva den rättvis utan den bara måste ses för att nån ska förstå vad man pratar om. Den berörde mig något så sjukt mycket, jag vill inget annat än att ge mig ut och göra något. Bara något!

Jag grät mig igenom 2/3 av filmen men ser den just nu en andra gång. Jag kan inte sluta se.

Detta är inget man ska blunda för. Jag tycker alla borde se en sån här film för att förstå hur människans ondska påverkar. Man mår dåligt över att se detta vilket gör att folk undviker att se på sånt här, men hur ska man annars kunna veta och försöka förstå!? Alla som har känslor skulle må dåligt, men den fega vägen är att blunda.

Man måste inte älska hajar som jag gör, bara djur överhuvudtaget.

Människans okunnighet om dessa fantastiska djur har gjort oss till monster. Mycket är tackvare hajen filmerna och tron på att hajens fenor gör oss starka och friska.

Hur kan det va lagligt att behandla något levande så hänsynslöst!?

Jag måste rekommendera denna film till er alla. Den bästa någonsin, samtidigt den värsta.



Upp och Ner

Tack snälla söta goa vänner för era fina ord. Ni värmer och jag är så glad att jag har er.

Just nu är det väldigt upp och ner som sagt. Idag är det lite mer upp, vilket känns bra.

Gubben överraskade mig med blommar igår, han tyckte att jag behövde det. Han är så underbar för en blombukett gör mig väldigt glad. Tack söta för att du finns och tar hand om mig!



20-talet

Jag har länge tyckt att jag passar in i detta årtionde, jag borde ha varit i mina bästa år just då.
Samhället breddas och industrialiseringen tar fart ordentligt, skapas nya jobb och den kvinnliga arbetskraften behövs. Men hemmafruidealet är fortfarande rådande. På många håll strider manliga arbetare för att få en försörjarlön så att även de kan få ha hemmafruar.

Bloggen skulle ju va nåt kul, där man skriver om allt roligt som händer. Vad gör man då när allt inte är roligt men man vet inte om man kan skriva om allt heller, eller ens vill.
Kanske borde ha en "vanlig" dagbok bara för att skriva av sig.
Egentligen har jag lust att bara skrika ut hur det är idag.. men det går inte. Det är så dumt att man aldrig kan veta vem som läser här. Det skulle vart runt 1920-talet nu.
Låter rörigt, jag vet, men det är rörigt.. ibland.


2 dagars kurs

Idag va den sista dagen på den otroligt långa och otroligt tråkiga fack-kursen. Visst, lite intressant va det la kanske men mest för dom som är nybörjare i detta, jag har ju vart med ett bra tag.

Dom här 2 dagarna så har vi även haft otroligt långa lunchraster som man måste lida sig igenom. Första dagen va det helt okej för jag fyndade på halva rea priset. Blev ett par skor, byxor och en tröja. Sånt gillar vi!
Andra dagen hade man redan gått igeom allt så det va trist. Fick dock bokat in en tid hos en optiker så jag kan få mig ett par nya briller. Det blir nog fina grejer!

Imorron är det tillbaka till jobbet som gäller.

Fixar dag

Idag har vi fixat en massa här hemma. Storstädat har vi gjort för det orkar vi inte så ofta här hemma längre. Sen så håller jag på och tvättar en massa. För en stund sen va vi på gubbens jobb och fixade bromsarna på hans bil, så nu får vi hålla tummen att dom på besiktningen blir glada.

Sen så har svärfar gjort oss en Bosse säker grind som vi ska sätta upp i trappan. Den är jätte fin och det ska bli jätte skönt att kunna stänga Bosse ute från ytterdörren, speciellt när nån plingar på. Måste bara skaffa oss en bra borr så blir det kanon. Bild kommer då.

Ikväll blir det filmmys här med Herrn och Frun från Byske.

Lite mindre positiv

Från att allt ha känts kanon så är det nu lite dystrare men allt beror på vädret.
Nackdelen med Norrland är all jävla snö! Jag älskar snö egentligen men nu får det räcka. Det snöar hela dagarna nu mer och även om dom är hyffsat snabba på att ploga så finns ju all jävla snörök kvar. Tycker det är riktigt obehagligt att köra på E4:an för man ser ju bara nån meter framför sig när så många bilar är i farten. Det är inte ofta man faktiskt kan ligga i 110 km, det blir mer åt 80 hållet.
När det är över -20 som det har vart här nu så måste man även ha kupévärmaren på vilket gör bilen jätte isig och fin. Igår efter jobbet fick jag hacka mig in i bilen för handtaget + nyckelhålet va förfröset. Tur man har garage här hemma iaf.

Vill kunna glida fram på barmark nu. Vill ha vår!

 

Idag är det onsdag vilket känns jäkligt gött, snart helg =)



RSS 2.0