Dagens underhållning

Om man inte hittar det man vill ha så får man göra det själv. Vi köpte en planka i en byggaffär och igår sågade gubben till den. Idag har jag börjat att måla den. Det ska bli en hylla till köket så givetvis måste den va svart =)

 

Kändes gött att avlösa målarna från balkongen, dom är inte klara än!? Rätt som det är så står det en snubbe där och målar. Börjar bli irriterad för hur lång tid kan det ta egentligen?

Fick nåt som va ännu mer irriterande i brevlådan idag. En räkning från sjukhusPlågis. Vi pratade i några minuter om hur vi ska göra och sen kolla hon med 2 speglar hur det såg ut i munnen. För detta ska hon ha hela 663 kr. Snacka om att råna människor. Inte konstigt att folk drar sig från att gå dit. Plågis är fan en klass fråga nu mer. Hela kalaset för idiot tanden kommer ju kosta mig allt.

Ikväll blir det 1 års firande för Lindas lille Lukas. Efter det ska jag öva lite mer på garaget, det är inte alltid lätt asså.

Tack!

Tack alla söta för era goa kommentarer om min idiot till tand.


Bagarstugan

Ja idag har jag tillbringat hela dagen från tidig morron till etfermiddagen i en bagarstuga. Vi bakade lika mycket bröd som vi gjorde för ca 6 månader sen men denna gången tog jag inte med lika mycket hem. Vi har kvar en del sen sist.
Vi testade även att baka pizza. Resultatet blev det godaste någonsin. Stenugnsbakad pizza ska det alltid va!
Glömde givetvis kameran.
Tänkte skicka med mossan lite bröd hem efter att hon vart på besök. Så gör plats!

Jag är helt färdig så nu ska vi iväg för att hyra film så man kan däcka av i soffan. Har även tiggt en massage av gubben =)

Tecken på att jag börjar bli gammal

1. Jag börjar få stor panik inför dagen D. 30!

2. Jag dricker hellre folköl än starköl.


3. Jag föredrar en hemmakväll framför en utekväll.


4. Jag måste upp och kissa minst 1 gång på natten.


5. Dagarna går gubbfort.


6. Jag spionerar och gnäller på grannarna.


7. Det tar längre tid att få sin beställning i baren.


8. Jag bantar till och från.


9. Jag har börjat fundera på plastikkirurgi och krämer.


10. Jag är lat. Ge hit permobilen!

Bosse mys

Så här ser han ut när han ligger i sängen, fast han inte får.
Älskade Bosse!


Hur tänker dom?

Jag har nyss ringt och redovisat för skitförmedlingen alla skit jobb som jag inte vill ha men tvingats att söka. Jag förstår inte riktigt grejen med det. Jag är en vuxen människa och många vuxna har en sambo, vissa barn. Jag tvingas söka jobb över 100 mil från där jag bor nu, så vad händer om jag får ett!? Jag får ju inte tacka nej. Ska då gubben flytta med så blir ju han arbetslös. Men är det nästa skitförmedlings problem då? Ska problemen skickas vidare? Hur bra kommer vi må av att bo i en främmande stad utan att känna en jävel och bara en som har jobb? Då är det ju bättre som det är nu! Eller vill dom att det ska bli psyket nästa, då försvinner man ju ur deras statistik iaf?!
Fixa en ändring på detta nu gubbar! Jävla martyrer! *mutter*

Dagen igår

Jag cyklade till sjukhuset igår för gubben skulle åka dit direkt från jobbet. Det va Göteborgs vindar ute och givetvis motvind hela vägen för mig. Det va lite spännande på bron där ett tag men jag klarade mig från att blåsa i älven. Mötte en tant som dock va väldigt nära att göra detta så hon fick gå av cykeln.

Inne i väntrummet så sitter där en enda snubbe. Det va dock inte vilken snubbe som helst utan discobögen av alla människor. Nog för att det här är en lite stad men oddsen är inte stora.

Fick iaf komma in ganska snabbt till rummet. Hatar verkligen doften där inne. Prata med en plågis som till en början inte alls va tillmötesgående. Hon ville absolut bara droga ner mig ist för narkos. När jag fråga henne om hon kunde droga mig medvetslös så fick jag dock som jag ville.

Ska till en annan klinik nästa vecka för att ta bättre bilder på idiottanden. Sen har jag fått ett preliminärt datum för operationen, ca 6 veckor kvar. Trodde väntetiden va längre faktiskt.

Kalaset kommer dock kosta mig allt. Bara den delen skulle gå på ca 4500:-, sen tillkommer dom vanliga plågis besöken också. Visst är det underbart när en idiot kan förstöra så mycket.

Fick idag veta att gubben troligtvis måste på kurs med jobbet den dagen. Visst mitt datum kan ju ändras för akutfall men visst är det så jävla typsikt. Ska jag behöva va själv den dagen nu!?
Jag har ju ingen annan.
Det är inga bra tider nu.

x2

Om en stund ska jag iväg till plågis, men det är inte vanliga plågis det är plågis på sjukhuset. Vitrockare x2. Kan det bli värre!?
Ska kolla upp skruvarna som jag har haft lite ont i, även den idiotiska visdomstanden. Hoppas på ett positivt besked om operation.. snart!
Som tur är så ska gubben följa med mig, mina nerver hade inte klarat det annars. Det är sjukt nervöst och jobbigt just nu.

Sån tur i oturen

Jag har ju glömt att berätta om vårat lite äventyr i helgen. I lördags va vi ute på stan med gubbens pärla när ratten helt plöstligt blir lös. Ingen fara trodde vi först det fixar till sig men när vi ska svänga så lossnar hela styrstången.. vad fan gör vi nu!? Som tur va körde vi i ca 10-15 km men får tvärbromsa med halva bilen ut i gatan o andra halvan bara någon meter ifrån statshuset. Hade vi tur eller tur!? Kunde gått riktigt illa det där. Vi hade turen att gubbens syster + svåger såg oss så dom skynda sig till oss och tillsammans så kunde dom laga bilen provisoriskt så vi kunde åka hem.
Det va lite spännande där ett tag.

Nu sitter jag bara väntar på att klockan ska bli 4 så gubben kan komma hem, börjar bli hungrig. Bosse ligger och sussar så gött under sängen. Vi har gått nästan hela området runt idag. Det är lite ansträngande när han bara drar och drar för att komma och lukta där löpande tikar har varit. Men men, vi behöver ju båda komma ut.

Min nervostiet blir bara värre och värre inför imorron. Hatar vitrockare! Fast dom är ju faktiskt både onda och goda.

Min snälla gubbe!

Jag har den goaste gubben!
Det fanns en jacka som jag har drägglat över i några veckor och idag fick jag den av min gubben. Den är BRUN! =) Tack snälla underbara du!
Hoppas nu på kyla så jag kan använda den.






Förutom detta så har det vart en lugn och skön dag. Vi har myst i soffan med bra film och käkat oss feta. En helt perfekt lördag.
Igår va vi faktiskt ute en sväng fast vi sa att vi inte skulle. Vi tog det dock väldigt lugnt och det blev bara några öl, vi åkte dessutom hem långt innan stängning. Hur gött som helst.

 


*suck*

Just nu är Bosse inte Bosse bus utan Bosse extremt jobbig. Han kan gå för en väldigt billig peng om nån frågar vid rätt tidpunkt. Glöm alla andra perioder för den riktga könsmognaden är värst. Det är pip, gnäll, pip och mera gnäll. Allt för att få komma ut och spana efter brudar.

Det är fredag idag, har dock ingen aning om vad som händer än. Hoppas på en lugn kväll för det kan behövas efter förra helgen.. höhö. Men Claes är på besök så man vet ju aldrig.

Dåtid

Här är en bild från när vi flytta från sunkhålet. Vi hade en jäkla tur som fick så mycket hjälp med all skit som vi hade. En fick dock va Bosse vakt hela tiden för han va inte så hjälpsam.
På bilden syns alla utan 2 som va med.


Fredagen

Så vad hände nu i fredags? Jo.. jag, gubben, Bosse + 2 andra hängde med Stina till hennes kompis Stina + sambo Jim, som bor i ett hus låångt ute i skogen.
Vi hade med oss en hel resväska med gött för det skulle bli en lång natt. Vi grillade fast några dårar käkade suring. Det luktar ju så vidrigt att jag fick gå ut ur rummet en stund, detta trotts en massa kalla innanför skinnet.
Det blev iaf en helt galen kväll:
-Några sprang nakna runt huset
-3 whiskey flaskor försvann väldigt fort
-Lite spya här och där
-Däcka ute
-Några nattÖl i en buske
-Får som rymde
-Vakna upp med smärta i tån + skrapsår på handen.
Trotts detta eller kanske just för detta så hade vi en jätte bra kväll. Vakna upp och va mindre bakis än jag borde va. Fast det va rätt gött att vi blev hämtade fort. Jag tror föresten att jag börjar bli för gammal för sånt här =)

Grillning



Bäää



Gött + vidrigt käk



Vi hade så sjukt kul med en spegel. Man roar sig lätt.





 

Idag ska vi vinka av Stina, känns inget kul alls.





Massa mys!

Jag tror faktiskt att jag fortfarande är lite sleten från i fredags. Vad som hände då kommer i ett annat inlägg senare, jag väntar på kort från Stina.

Iaf så fick det bli en mysig hemmakväll med film igår. Såg en riktigt läskig skräckis. Va ett tagsen man hittade en bra sån faktiskt. Vi gick även och la oss tidigt vilket behövdes.

Idag har vi vart ute och kollat in vårat nya område lite mer, inte fel för Bosse som fick sig en bra promenad.
Jag försöker smälta maten just nu, vi har käkat hos gubbens morsfars och som vanligt äter jag mig fet.
Jag ska på en stund ge mig ut igen med mina pojkar på en myspormenad. Vi ska gå längs älven för det är så himla fint där. Jag vet att Bosse inte kommer klaga iaf. Kan va bra om han är trött för vi ska på bio ikväll. Så massa mys och det är inte fel!

Muffinstjuven

Bosse heter numer muffinstjuven. Jag hade fått med mig en jätte god blåbärsmuffins hem från gubbens mor som jag tänkte njuta av på kvällen. Jag hade bara tagit 2 tuggor när jag bestämde mig för att ta resten sen. Gubben ropa på mig så jag gick iväg och lämna min muffins på bordet. Vi är stenhårda med att inga nosar ska va på bordet just för att han inte ska stjäla så jag va inte orolig. Men efter en stund började jag undra varför inte Bosse följde efter mig som han brukar göra så jag gick tillbaka och får då se Bosse tugga i sig det sista av min muffins på soffan. Nu är där fina blåbärsfläckar *mutter*


Idag har varit en helt underbar dag, om man bortser från Göteborgsblåsten som kommit hit. Jag och Bosse tog oss en riktig långpromenad med Linda och Lukas. Vi gick i skogen och sen längs en jätte mysig väg vid älven. Fan vad Norrland är vackert!

 


Första sidan klar

Idag tog dom bort plasten från våra fönster på ena sidan, tror dom ska göra lite små fix till bara. Nu står det nån snubbe på balkongen o plastar för dom andra fönstren så jag gömmer mig här.

Vi har fått köpt en ny tvättmaskin och den är kanon. Tvättar för fullt just nu, hade ju lite på lager om man säger så.

Sen har jag haft Stina på besök och vi tog en promenad med Bosse, Linda och Lukas i spöregnet. Det va mindre trevligt. En sak fattar jag bara inte, i Götet har man alltid ett paraply till hands eller bra kläder men här går jag inte med nåt utav det. En tröja räcker. Hel skumt.

Inga kort har jag på lager än heller. Varför? Jo för att jag vill inte ha med plasten eller några byggjobbare, sen har vi bara några pytte små saker kvar att fixa.

Våran helg

I fredags började vi med att borra upp tavlor o skit, har fått låna en betongborr.
Dagen efter gick vi upp före tuppen för vi skulle åka till Ikea med gubbens morsfars. Vi har ju en bit till närmaste Ikea här (måste skriva och klaga), Haparanda får man åka till, vilket är en väg på ca 3 timmar. Dom hade släpet med sig för vi skulle ha så mycket.
Vi blev dok väldigt besvikna för vi fick bara med oss hälften på den långa listan. Mycket vi ville ha va ju slut. Vi fick nöja oss med saker så det kändes lite mindre roligt.. men men.
Har lämnat in 3 par gardiner hos svärmor och igår fixa vi nästan allt som va kvar. Känns hur gött som helst, så snart så!
Efter Ikea besöket så hade vi lite förfest här hemma, Stina, Victoria och Helen kom förbi. Det blev givetvis utgång och det va en utav dom roligaste kvällar på länge. Visst är det underbart att vakna upp utan ångest.. haha.

Snart kommer kort..

Det tråkiga i kråksången är att min tvättmaskin har gått sönder, den vill inte tömma vattnet eller centrifiguera. Har 2 gånger nu fått tömma skiten förhand för att sedan skölja skitet vatten ur handdukarna. Tar ju ca 2 dar för dom att torka och dom mår nog inte så bra nu. Tur man har torkskåp iaf.
Ska slänga den gamla idag eftersom vi inte får någon ordning på den, hoppas även på att hinna köpa en ny. Så onödiga pengar bara *suck*

Värken bedrog mig helt!

Va uppe med tuppen för ett besök hos plågis. Det va det billigaste plågis besök jag vart på. 48:-, tur att dom där bidragen finns =)
Jag fick dock en chock efter att ha bett henne kolla upp min andra idiot tand som jag trodde va på väg ner. Efter röntgenbilden så visade det sig vara några skruvar ist för en tand, allt såg dock fint ut så jag fattar inte varför jag har haft ont. Hoppas man inte får nån komplikation nu så här långt efter operationen.
Hon skulle skriva en remiss till sjukan som ska kolla upp allt åt mig. Hoppas tand idioten ryker snart, det sägt att listan för narkos är lååång.

Idag har jag och Bosse vart på en 4 timmars promenad, det va gött för vädret men jag blev helt slut i armarna. Han kan dra bra ibland. Jag gjorde detta för att bovärden skulle komma hit under dagen för att fixa våran kran, men nu när jag kom hem så har han inte vart här än *suck*

Dom håller på att måla om våran husslinga nu och det är ganska så irriterande att få höra allt skrapandes och skit. Våra fönster på framsidan är förtäckta så inte kan man se ut där heller. Hoppas det går fort. Ska dock bli intressant när dom ska ställa sig på balkongen och fixa, Bosse kommer ju bli tokig.


Nästan färdig

Jag skojar inte när jag säger att det vart fullt ös sen i fredags. Inte mycket vila men det har ju gett resultat också. Det är tavlor som ska upp och dom där tråkigaste lådorna ska fixas, men annars så börjar det bli ett riktigt fint hem.
Vi är mer än nöjda och jag bara älskar den här nya lägenheten, och området. Jag va ute och utforskade på min cykel idag =)
Jag har dock inte hittat kamerasladden än så det blir inga bilder idag, vill iofs ha fått i ordning lite mer innan, men snart så!

I söndags va vi på släktkalas i Hjoggböle, det va suring och grillat på meny. Jag åt grillat givetvis, har inte förstått mig på det där med jäst fisk. Lukten är ju desutom underbar. Det va riktigt kul iaf och det blev många huttar.. höhö.

Sen kors i taket så har plågis äntligen ring, jag ska dit tidigt i morron. Jag är redan nervös och misstänker att jag får ta nåt sött piller för att somna inatt.
Det enda jag stör mig på är att dom tjötar bara om den ena tanden när det är 2 idioter där inne. Jag ska nog ge dom lite vett imorron.

Har även fått ett glatt besked att mossan kommer upp om en månad. Ska bli sååå roligt för jag saknar hennes massa.

Bosse har förresten anpassat sig väldigt bra här hemma. Men han är ju Bosse Bäst  =D


RSS 2.0