Våran helg

I fredags började vi med att borra upp tavlor o skit, har fått låna en betongborr.
Dagen efter gick vi upp före tuppen för vi skulle åka till Ikea med gubbens morsfars. Vi har ju en bit till närmaste Ikea här (måste skriva och klaga), Haparanda får man åka till, vilket är en väg på ca 3 timmar. Dom hade släpet med sig för vi skulle ha så mycket.
Vi blev dok väldigt besvikna för vi fick bara med oss hälften på den långa listan. Mycket vi ville ha va ju slut. Vi fick nöja oss med saker så det kändes lite mindre roligt.. men men.
Har lämnat in 3 par gardiner hos svärmor och igår fixa vi nästan allt som va kvar. Känns hur gött som helst, så snart så!
Efter Ikea besöket så hade vi lite förfest här hemma, Stina, Victoria och Helen kom förbi. Det blev givetvis utgång och det va en utav dom roligaste kvällar på länge. Visst är det underbart att vakna upp utan ångest.. haha.

Snart kommer kort..

Det tråkiga i kråksången är att min tvättmaskin har gått sönder, den vill inte tömma vattnet eller centrifiguera. Har 2 gånger nu fått tömma skiten förhand för att sedan skölja skitet vatten ur handdukarna. Tar ju ca 2 dar för dom att torka och dom mår nog inte så bra nu. Tur man har torkskåp iaf.
Ska slänga den gamla idag eftersom vi inte får någon ordning på den, hoppas även på att hinna köpa en ny. Så onödiga pengar bara *suck*

Kommentarer
Postat av: Ida

Våran tvättmaskin gick ju också sönder, efter bara en vecka! Så jag känner igen den där besvikelsen. Fast nu börjar det lägga sig, är supernöjd med tvättstugan här. Så än så länge har vi inte köpt någon ny. Hoppas ni hittar någon bra :) Kram.

2009-09-07 @ 15:34:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0