Förberedelser

Ivriga o otåliga som vi är inför flytten så har vi redan börjat rensa upp lite. Vi har en stor skrubb med en massa skit i som vi måste gå igenom. Vi har kanske gjort 1/3 o redan kastat 3 soppsäckar med skit i. Det är dock lite svårare för gubben som tycker om att hamstra för man kan ju få användning av det nångång.. kanske.. eller?! ;P Jag däremot älskar att slänga.
Vi har grävt fram så många flyttkartonger som vi hitta o sparat på oss tidningar. Tänkte snart börja packa ner sånt som man inte behöver för att slippa stressa så mycket sen. Det här med porslin tycker jag dock är lite knepigt.. Linda kom o hjälp!!!
Jag har fått lite förfrågningar om lägenheten så jag får la berätta lite. Det är en 3:a på 77, vi har övervåningen så det finns en under oss också men båda har ingång från gatan. Vi får en mysig trappa upp till oss. Köket kommer att gå i svart o vardagsrummet i brunt. Det blir kanon, nästan som på Fagottgatan =D Det som blir lyx för oss är att få ett köksfönster, balkong, badkar, torkskåp, tvättmaskin o förhoppningsvis mer isolerade väggar o bättre grannar. Vi har väldigt svårt att tro att vi kan få värre.
Sen verkar det som att några vänner till oss ska ta över våran gamla lägenhet. Det hade ju vart kanon för då slipper vi betala dubbla hyror 1 månad. Håll tummen.

Tänkte visa lite kort från Götet som vi äntligen lagt över.

Grillning hos Stina i deras fina hus.


Utsikten från deras veranda.


Jag o Madde.


Syskonen.


Alice.


Bosse.


På den sötaste Lucas dop.


Fina mor o son. Saknar er!!

Min gammelgubbe!

Idag är det gubbens dag, nu är han lika gammal som mig o det känns bra ;P Ett stort grattis älskling!
Ikväll ska vi på Harry Potter, ska bli kul att äntligen få se den.

Igår va vi o skrev kontrakt för den nya lägenheten, vi valde även skåpsluckor o tapeter i alla rummen. Trodde inte det skulle finnas så mycket att välja på men det va 3 pärmar att kolla igenom så det va inte så svårt att hitta vad vi ville ha. Att vi va helt överrens va ett stort +. Nu längtar vi så mycket till den 1/9 att det är obeskrivligt.
När vi hade kommit hem från den långa resan så såg vi att nåt pucko hade gjort en eldstad på gräsmattan. Nu kan vi bara skratta åt det o hålla tummen att vi hinner flytta innan nån hinner elda ner huset.

Hemmåt från hemmet

Ja idag är sista kvällen här nere o det är blandade känslor som alltid. Sjukt när man har 2 hem. Jag längtar upp men vet att jag kommer längta ner väldigt snart igen. Va extra jobbigt att säga hejdå till familjen, det är så mycket som man missar, speciellt med dom små.
Jag har nog tjöta hål i huvudet på alla jag träffat om att komma upp o hälsa på snart, någon kanske nappar *håller tummen* ;)
Nästan alla som jag ville träffa har jag träffat även om jag önska vi fick mer tid tillsamman. Det har varit 2 kanon veckor verkligen!
Nu väntar flytten när vi kommer hem, kan inte med ord beskriva vilken glädje vi känner för detta. Tom packningen ska bli kul bara för det =)

Ses bland isbjörnarna! Höhö..

Alla dessa fyllon!

Nåt som jag inte har saknat när jag flytta här i från är alla dessa original som hänger runt om huset här. Nackdeln med torget så nära. Jag hade nästan glömt vilken klåda i arslet dom kan vara. Idioten går fram till Bosse o börjar busa o blir sne när jag drar undan han. Bara för detta kunde jag inget om hundar för så gör man tydligen inte. Nä det är ju bättre o låta en stinkande, smutsig o odräglig skitgubbe kladda på han. Men man blir ju stum till en början, skulle sagt nej fortare, om det nu hade hjälpt. Jaja.

Jag hade iaf en underbar kväll hemma hos Linda med gubbe. Alltid lika god mat man blir bjuden på. Tur du tar hand om mig o ger mig mat =D

Vad ska man göra?

Hänger nu framför dumburken för det finns inget vettigare att göra just nu. För några timmar sen följde jag gubben som just nu sitter på bussen till Oslo. Är inte van vid att han är borta, vi är nästan aldrig ifrån varann så. Jag saknar han sjukt mycket redan, men vi ses ju på söndag igen.
Bosse har fått en promenad, skulle gå längre men varken han eller jag orkade pga värmen. Håller nu på o tvättar o har innan det dammsugit. Vad ska man göra nu då?? Inte många är tillgängliga idag, det är tråkigt men jag har ändå haft turen att ha fått träffat de flesta som jag ville när vi va här nere.
Det kommer bli lite läskigt att sova ensam inatt, tur jag har Bosse =)

Nu är jag fadder!

Nyss hemkommen från Lucas dop. Allt gick bara fint o den lille skrek ingenting. Jag hade fått i uppdrag att läsa en dikt vilket jag inte alls såg framemot men det gick faktiskt jätte bra. Tror inte ens mitt ansikte matchade mitt hår.. höhö.

Igår va det min o gubbens 2 årsdag. Det roliga i kråksången är att ingen av oss kom ihåg den förrens på kvällen när vi skulle ställa in datum på min nya mobil. Precis samtidigt så ramla 5 öringen ner för oss vilket datum det faktiskt va. Jaja, så kan det gå. Grattis till oss iaf =)

Så tråkigt att jag inte kan lägga in några bilder, men det får bli senare som sagt när vi har kommit hem igen.

15,5 timmar senare

Efter en lång resa med stopp och omvägskörning pga en bilolycka så va  vi framme hos mossan halv 12 inatt. Vi såg i kors när vi klev ur bilen så sjukt trötta va vi. Det va varmt och jävligt och mycket trafik.
Det blev inte många timmars sömn natten innan, sov max 2 så mina ögon gick inte bara i kors utan snurra runt också.
Vi är inte riktigt mänskliga än men efter inatt så ska vi nog ha vaknat till.
Skulle lagt upp bilder men har givetvis glömt kabeln, ska se om jag kan ordna nån senare.

Har jag glömt att ringa eller inte ringt än så tveka inte att ringa själv så vi kan leka =D


GÖTEBORG!

Nu är det nära.. riktigt nära o det börjar kännas i magen. Konstigt nog har jag en blandad känsla av iver o ångest, fast det brukar jag iofs ha när jag åker hem o hälsar på.
Tidigt imorron bär den långa färden av. Vi hoppas på ett mulet Sverige för att underlätta lite för oss. Packningen är lite lättare denna gång, tur det är sommar. Nu är det bara att invänta morron dagen för nu är vi redo =D

Vi tror på att kunna lägga oss tidigt ikväll så man får några timmars sömn. Vi fick nämligen inte så mycket sömn inatt pga discobögen under. Dom slutade festa runt halv 6 imorse.
Vi tyckte ju givetvis att det va helt underbart så när vi gick upp bestämde vi oss för att bjuda han på lite musik. Högtalarna vändes ner på golvet o vi skruva upp ljudet tills väggarna skaka med den bästa "dagen efter" musik vi kunde hitta. Vi tyckte dock att det blev lite för jobbigt så vi stängde in oss i sovrummet o kolla på tv medans vi lät han njuta. Är han generös så måset vi ju också va det.. eller hur!? =)

Ses i underbara Götet!

Det går neråt!

Det finns mirakel! Tack Magda för att du presenterade oss! Än så länge 2 ner på 4 dar, hoppas det fortsätter så här =)

Grattis Linda och välkommen till gammelklubben!

Som det ser ut nu så kommer vi att åka till Götet i början av nästa vecka. Behöver jag säga hur sjukt mycket vi längtar ner!

RSS 2.0