Bildag

Idag har vi slitit med bilarna hela dagen. Vi va ute i garaget o medans gubben meka med sin pärla så vårstädade jag vår lilla röda, vilket behövdes kan jag lova. Så nu är det inte mycket kvar o göra, det känns gött =)

Städredskap                    Så här fin blev den


Gubben sliter                   Jag vilar

Idag är det gött!

Nyss kommit hem från en långpromenad med Bosse. Gubben är i garaget o skruvar bil men ska komma hem snart så vi kan gå på stan. Jag vet inte hur jag ska klä mig bara. Här uppe hinner man precis ta fram o kanske använda vårjackan nån vecka innan det är dax att stoppa undan den igen. Blir sommar direkt här. Idag va det lite för varmt med jacka trotts en tunn tunika under. Svårt det där.

Vi har under en längre tid funderat på om vi skulle börja övnings cykla med Bosse. Allt är ju så kompakt här så att kunna cykla nu när värmen kommit är helt perfekt. Så igår kväll tänkte vi att vi skulle börja öva lite försiktigt, det skulle ju säkert bli jätte jobbigt. Det konstiga va att han klara det jätte bra, han sprang jätte fint brevid cykeln. Visst ibland ville han göra en avstickare o lukta på nåt gött men han drog inte så hysteriskt. Blev dock lite spännande när vi mötte en hund som dessutom gjorde utfall mot Bosse, men förutom det så gick det jätte bra. Vi är glatt överraskade. Behövs ju alltid lite mer träningen men en kanon början =)
Så idag blir det till att cykla till middagen hos gubbens morsfars.


Jag fattar inte!?

Jag har nyss kommit hem från stan, lönen har ju kommit så jag kunde inte hålla mig även fast jag o gubben ska dit imon o shoppa. Det blev dock bara mascara o ett par trosor, får hålla mig o shoppa mer imon ist =)
Men iaf så kommer jag in i svalen o hör ett jäkla oväsen för det är musik som spelas jätte högt, som vanligt. Det är inget ovanligt att höra detta alltså. Men.. det låter jävligare än vanligt, som att nån plågar en katt. Det visar sig iaf att 3 idioter dunkar på samtidigt o alla lika högt. Dom mitt emot, discobögen under oss o killen snett under.

Fredag idag o det känns jävligt gött. Tror inte vi ska göra nåt speciellt men får la se sen.

Det här är äckligt


Så här mycket ull kammar jag ur Bosse varje gång jag kammar han nu. Han borde inte ha nån päls kvar tycker jag, jag kammar han ändå minst 1 gång varje dag. Jag är lite trött på att dammsuga varje dag nu faktiskt, ser ju lika för jävligt ut efter bara några timmar. Men men, man får la va glad för att han fäller allt på en gång o inte ständigt.

Idag är det verkligen sommar ute. När det är så fint väder så måste jag bara städa. Jag behövde ju städa ändå som allt nu men jag tog lite extra. Håller även på att tvätta lakan o Bosse har fått en go promenad.

Har dock vart jätte irriterad på skitförmedlingen idag. Fick ett brev där dom skicka tbax min närvaro lapp, den va fel.. igen! Men ist för att ringa mig så skickar dom lappen 1 vecka senare, utbetalningen är på måndag. Hinner jag få några pengar av dom nu!? Nej! Ringde min förmedlare men utan resultat.. som alltid! Fick pratat med en snäll dam ist som hjälpte mig så gott hon kunde så nu hoppas jag verkligen att det blev rätt. Tror jag hinner lämna in lappen imon men när pengarna dyker upp det vet man ju aldrig nu bara för detta. Tur jag får lite av Lernia imon iaf, har hunnit jobba ihop lite grann.

Jag vet..

..att jag vart dålig på sista o uppdatera. Inte min mening, lovar. Vart lite sleten efter arbetsveckan, ja min är slut nu så nu har jag helg =D
Vilken underbar dag det är idag, nästan sommar ju. Va glad att det va gubbens tur att ta Bosse på lunchen så jag fick cyklat.
Nyss hem kommen från skogen oxå där vi tagit en promenad med lill trollet. När vi kör in till kanten så kommer gubbens morsfars precis bakom oss. Då ska dom ut med Titti på precis samma ställe som vi skulle, snacka om tajming.
Fick borstat Bosse oxå. Tror vi skulle fått ihop till en hel kudde vid det här laget o vi hade sparat allt ull, det tar ju aldrig slut. Är lite trött på att dammsuga varje dag faktiskt.

Dax att ta hand om tvätten här nu.

Krya på dig Berra, gött att allt gick bra!

Peder + Angelika

Idag har vi varit på bröllop. Det va gubbens kusin Peder som gifte sig med sin Angelika. Hela ceremonin va jätte vacker, hennes klänning va jätte fin. Efter kyrkan va det bröllopsmiddag med jätte god mat o dryck. Inte varje dag man är på bröllop så det va riktigt trevligt. Vi filma o tog en del kort, vill dock inte lägga ut nåt på dom eftersom jag inte känner dom så bra, men här är på tårtan som jag tyckte va jätte häftig o jätte god.




Dom är i våran ålder o har redan hunnit skaffa hus, en liten bebis o nu gift sig.
Vi önskar dom all lycka o tackar för en trevlig dag!

Äntligen fredag!

Denna vecka har gått låååångsamt tycker jag. Kan bero på att man ständigt är på jobbet kanske, det är mycket att göra där. Vilket iofs är bra för då får jag jobba mer, vilket ger mer pengar =) Man är helt slut i veckoslutet bara, men idag är jag ledig.
Ska bli en mysfredag idag! Hihi.

Idag blåser det storm ute. Jag vakna till av att huset skakade. Visst nu krävs det ju inte mycket för att detta skeet huset ska röra sig men det va inte kul att gå ut o gå med Bosse.

Jag tror faktiskt inte att jag gillar våren så mycket. Man vet aldrig vad man ska ha på sig så man är ständigt förkyld eller luktar tarkan för att man har för mycket på sig. Hunden fäller som en skabbråtta o man får dammsuga hår o grus varje dag.
Men ljuset är possetivt.

Äntligen fredag!

Aj! Aj! Aj!

För ett tagsen fick jag ett paket på posten av min kära mor som innehöll en epilator. Hon har själv en sån så jag va lite sugen på att testa. Nån mer som testat?
Det tog iaf några dar innan jag kunde testa den, va tvungen att låta håret på benen växa ut lite grann o sen samla mod till mig.
Men fy helvete vad ont det gjorde. Va som en evighets plåga. Jag ligger hellre o blir gaddad en hel dag så hemsk va det. Men men.. vill man va fin får man lida pin säger dom ju (bokstavligen dock). Jag kämpade mig iaf egenom det o kommer att göra om det får det blir bättre sen.. sägs det. Har ca 1 månad på mig att samla nytt mod.. då ska det tydligen va dax igen.

Ett fint men djävulens paket.



Jag är förresten helt slut för det har vart tuffa dagar på jobbet o sen mycket o göra när man kommer hem. Vart likadant för gubben. Tur man bara jobbar 1 dag till o sen helg. Så är det för mig iaf. Hehe.






Rubriken är bilden nedanför




Idag gäller: massa godis ätande, äta massa god mat o dricka en massa kalla =)

Ett glatt mail

Såg nyss att jag hade fått ett mail från min lillstrumpa, hon hade skickat en massa bilder på lille Lucas. Han är sååå fin! Tyvärr är dom inte högupplösta för att alla skulle få plats, men har skickat en begäran om större på dom bästa.
Jag är en stolt moster.




Annars så är det jäkligt gött med långledigt. Jag ska försöka göra så lite som möjligt. Är helt underbart att jag har 5 dar ledigt med gubben o vårt håriga troll.
Om nån timme ska vi hem till hans morsfars på middag, har en inbjudan 3 dar på raken. Snacka om lyx för hans mor gör mycket bra mat.

Min lediga dag

Det är rätt gött att va ledig nån dag mitt i veckan så där. Ska jobba imorron dock.
Men vilken härlig dag det är idag. Solen skinner så det är underbart ute. Tyckte det va tråkigt att bara ligga inne så jag tog mig en promenad till stan. Inte visste jag att hela stan hade rea o jag som inte hade så mycket pengar. Allt gick ju åt på Ikea. Men igår va gubben söt o gav mig en liten slant.
Jag fyndade en jätte mysig kortärmad kofta för halva rea priset, sånt gillar vi =)
När jag kom hem fick Bosse gå en extra lång promenad, det gjorde nog oss båda gött.

Nä nu ska jag bestiga mount everest (disken), så långt jag orkar iaf. Sen får det nog bli en bok i soffan. Den är så himla skön!

En sjuk helg

När jag skulle gå från jobbet i torsdags så frågade dom mig om jag kunde jobba även på fredagen. Jag kunde tyvärr inte göra detta för gubben behövde bilen så jag fick stanna hemma med Bosse. Vi vill inte lämna han en hel dag ensam, det känns inte snällt.
Detta va iaf tur för när vi vakna på fredagens morron när gubben skulle iväg till sitt jobb så kände jag hur ont i magen jag hade. Några timmar senare så ligger jag över toan o spyr. Jag åkte på nån endags magsjuka. Det va inte alls nåt trevligt, jag va jätte ynklig o hade jätte ont.
Magvärken ville inte gå över men jag slutade iaf spy lagom tills gubben kom hem. Är öm i magen fortfarande men känner mig ändå frisk för att jobba imorron.
Så våran helg har varit väldigt lugn men mindre skön.

Idag har ju vart helt underbart väder ute. Vi tog en skogspromenad med gubbens morsfars o Titti. Dom berättade att igår såg dom att lapparna va nere för att hämta hem sina renar. Tråkigt tycker jag för jag har inte fått sett så många iår. Dom är ju så söta. Men iaf när vi gick idag så hörde vi nåt konstigt som lät. Det va nåt som hoade, det va lapparna som kallade på sina renar för att samla in alla. Det slutade med att vi gick på lapp jakt. Jag har ju sett lappar förr men lite fördomsfull som man kan va ibland så trodde jag dom stod där i folkdräkten o hoade. Fick dock detta inte bevisat.

Bosse med bästisen Titti


RSS 2.0