Dagens underhållning

Om man inte hittar det man vill ha så får man göra det själv. Vi köpte en planka i en byggaffär och igår sågade gubben till den. Idag har jag börjat att måla den. Det ska bli en hylla till köket så givetvis måste den va svart =)

 

Kändes gött att avlösa målarna från balkongen, dom är inte klara än!? Rätt som det är så står det en snubbe där och målar. Börjar bli irriterad för hur lång tid kan det ta egentligen?

Fick nåt som va ännu mer irriterande i brevlådan idag. En räkning från sjukhusPlågis. Vi pratade i några minuter om hur vi ska göra och sen kolla hon med 2 speglar hur det såg ut i munnen. För detta ska hon ha hela 663 kr. Snacka om att råna människor. Inte konstigt att folk drar sig från att gå dit. Plågis är fan en klass fråga nu mer. Hela kalaset för idiot tanden kommer ju kosta mig allt.

Ikväll blir det 1 års firande för Lindas lille Lukas. Efter det ska jag öva lite mer på garaget, det är inte alltid lätt asså.

Kommentarer
Postat av: Ida

Förjävligt att det kan kosta så mkt att gå till tandläkarn! Det är synd att man inte kan fixa det själv :( Snygg hylla förresten! Kram kram.

2009-09-29 @ 17:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0