Skicka veterinärerna på charmkurs!

Idag ställde vi klockan för att kunna ringa till vår veterinärstation och fråga om att Bosse på sista tiden har kliat sig väldigt mycket på ena sidan munnen och att det verkar vara irriterat och nu ett litet sår. Jag glömde för någon sekund dock av att dom inte är människofolk. Hade dom inte varit så duktiga där så hade vi börjat se oss om efter en annan veterinär. Kanske en som älskar djur och som kan prata med människor. Jag tycker det är viktigt eftersom det är våra små älsklingar det handlar om. Dom kanske borde skickas på en kurs hos barnläkare så dom lär sig att tas med resten av familjen. Det är la ingen dum idé? En anhörig ska inte behöva bli dumförklarad typ! Bosse har dessutom gått upp i vikt väldigt fort men jag fick inte ens chans att fråga om det kan bero på det eller kanske på den nya maten han fått efter att bollarna försvann. Dåligt.

Va snälla!




Kommentarer
Postat av: Elin

Vilken vet.? Distriktare eller Smådjurskliniken?

Har iofs båda två, en till hästen och en till katterna, men aldrig haft nån dålig. Måste ha varit ett rötägg du pratade med ;)

2011-05-24 @ 16:11:02
URL: http://storsvart.blogspot.com
Postat av: Mig själv

Elin: Den vid travet vad den nu heter. Distrikts? Jo det här är andra gången man inte blir bemött ok av 2 olika veterinärer där. Man är ju faktiskt familj och man kan ju inte allt heller. Jag gillar dom inte alls, bara lite för att Bosse kommer där ifrån bra iaf =)

2011-05-24 @ 19:53:03
Postat av: Stina

När man kastrerar djur så blir de i regel tjockare. (gäller dock inte katten Ljung som fortfarande ser ut som ett streck) Det är helt naturligt! Man kan dra ner på portionerna om det går till överdrift eller köpa mat som är magrare. Finns ibland för kastrerade djur annars finns det för äldre djur som har problem med vikten också. :)

2011-05-24 @ 23:22:55
Postat av: Elin

Hmm.. Kanske olika vettisar för häst och smådjur..?

Ni får kanske testa vet.stationen inne i stan nästa gång, bemötandet är ju viktigt också!

2011-05-25 @ 07:06:53
Postat av: Mig själv

Jo vi misstänker att det kan vara - bollarna + den nya maten. Nu ska vi bara kolla om han har något vid munnen på fredag. Hoppas på en bra dag =)

2011-05-25 @ 12:59:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0