Kartong kaos här

Just nu är det mindre trevligt här hemma, det är kartonger överallt. Fattar inte vad alla saker kommer ifrån. Lite konstigt att det kan va så mycket när så mycket annat har slängts. Vi har ju en hel del kvar också även om vi börjar se slutet. Ska nog fixa lite idag också, bättre att göra lite då och då. Inte långt kvar nu =)
Tack Ida för flytt tipsen!

Snart kommer Stina upp och efter hennes fjällvandring så ska hon stanna ett tag. Ska bli riktigt kul och hon blir vår första gäst i det nya stället. Verkar som vi får lite mer flytthjälp också och det är inte fel.

Ingen plågis som har ringt än heller, börjar bli lite smått irriterad men ger dom en dag till innan jag ringer dom igen!

Fick en inbjudan idag till Morris dop nästa vecka, verkar dock väldigt svårt att kunna åka ner då. Jag ska kolla på saken men tror tyvärr inte att det går. Morris är brorson 3.

Helgen har vart lugn och skön, spana in vårat nya område i fredags när vi hälsa på en kompis som flyttat in några hus ifrån oss bara. Det va kanske lite dumt gjort för vi ville inte åka tillbaka hem hit igen =)
I lördags va vi uppe i Piteå och kolla in gamla bilar, och igår käka vi oss feta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0