Helgen

Fredag: När gubben hade kommit hem så blev det lite shopping och jag lyckades fynda en hel del så det va en lyckad tur. Äntligen fick jag hittat ett par nya solbrillor bla. Resten av kvällen blev mys och lugn.

Lördag: Vi vakna tidigt för att åka till skogen och släppa Bosse, det va ett tagsen sist. Gubbens far hade vart snäll och kört upp ett skoterspår till oss som vi kunde gå på. Det va en fin men blåsig dag men vi hann med att sola i en snöhög medans Bosse lekte =)

Efter det så åkte vi iväg för att köra lite skoter, man måste ju passa på nu innan snön är borta. Tyvärr fick vi lite bortfall av folk men vi följde med en kompis till Skelleftehamn och leden va fin där precis som sist men tyvärr va snön lite för hård för att kunna köra fullt ös.

På kvällen träffade vi några vänner för att hänga med på en hemmafest, det va inte igår man gjorde det. När man blir äldre så kan sånt kännas lite obekvämt men vi hade riktigt skoj och va hemma igen runt 12. Perfekt.

Söndag: Det va gött att kunna vakna upp hyffsat fräsch idag och eftersom det är fint väder så tog vi Bosse på en långis och på hemvägen fick en kall go Fanta följa med. Idag kan vi ha turen att få årets första grillning hos svärföräldrarna, vi håller tummen.

Sen fick jag igår ett glatt men samtidigt ledsamt besked. Vårat älskade Frölunda klarar sig från att kvala men det blir heller inget slutspel. Detta betyder att även om SAIK vinner skiten (gud förbidde) så kommer vi att stanna i Norrland en stund till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0