Planering..

Jag är en sån typ som tycker om att planera. Vilket visade sig bra för imon har vi massor på schemat. Hela dagen är vi fullbokade. Första ska vi inhandla alla julklappar, lr så många vi hinner för vi har bara ca 2 timmar på oss för efter det ska vi iväg på dop. Sen är det köttsoppa med gubbens klubb som gäller. På kvällen blir det julmys. Ska berätta mer om allt imon när det har hänt =)
Iaf så har vi gjort en lista med tänkbara klappar o nummrerat affärerna vi ska till för att så snabb som möjligt hinna med så mycke som möjligt. Vi har ju så lite tid som sagt. Vi är för övrig hundlediga sörre delen imon.

Det tråkiga i kråksången är att det vi fruktade för har hänt.. gubben har blivit uppsagd så om 1 månad är han utan jobb. Skit tråkigt verkligen!! Dom skulle försöka göra allt för att få ha han kvar för dom vill inte att han ska sluta.
Allt detta bara för att det skiter sig på nåt ställe så sprider det sig överallt.
Jag håller tummen stenhårt för att det ska ske ett mirakel. Det finns en pytte chans att han får va kvar. Men troligtvis sitter vi båda här hemma sen. Får hoppas det dyker upp nåt annat annars. Hatar ovishet. Man vet ju inte alls om hur det blir med pengar nu osv. Vi har fått börja spara in.. så enkelt är det.

Jaja.. en trevlig kväll på er. Nu är det en varm go dusch som gäller här sen nermys i sängen för film. Vi är redan gubbtrötta vilket kanske är lika bra eftersom vi ska upp så tidigt.

Kommentarer
Postat av: Magda

Nej men va tråkigt att det blev så att blir uppsagd =/ Hoppas ni löser allt på nått bra sätt iaf!





Ha en bra dag & kväll imorgon!

2008-11-28 @ 23:32:01
URL: http://enmagda.blogg.se/
Postat av: Ida

Vilken fullspäckad dag ni har framför er, skoj :) Vad är det för klubb din gubbe är med i? Fy vad tråkigt med hans jobb :( Ni ska se att allt löser sig till slut :)Kramar!

2008-11-28 @ 23:51:28
URL: http://lewisian.blogg.se/
Postat av: Marie o Mattias

Tackar för eran omtanke!

2008-11-30 @ 14:41:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0