Fundering på Halti..

Vi har gått på valpkurs, kollat runt på olika forum o testat många olika versioner.. inget har fått lill trollet att sluta dra så förbaskat i kopplet. Är det lite isigt ute så drar han omkull mig, så kan vi inte ha det. Han är alldeles för ivrig när han är ute. Finns ju så många roliga människor, fåglar o lukter som man bara måste undersöka. Vi jobbar ganska mycke med han när vi är ute o går men utan resultat som sagt än. Visst han är fortfarande liten men lika bra han lär sig nu va? Fick rådet att testa Halti. Det är en grej som man sätter över nosen som gör att när han drar så åker huvudet neråt, vilket gör att han inte kan dra längre. Det ser tydligen hemskare ut än va det är. En jätte bra träningsgrej sägs det. Sen när han är duktig så tar man av den o när han är för ivrig så åker den på igen.. ja ni fattar.
Gubben är väl inte riktigt övertygad om denna ännu därför har vi inte köpt nån än.. men det blir nog snart. Allt är ju värt att testa för sluta dra det måste han på nåt vis. Låta tiden ha sin gång känns alldeles för långt borta.


Kommentarer
Postat av: Linda

gumman... det kan vara värt att prova. Det sägs ju vara effektivt.

Synd jag inte kan använda en sån på silka, det skulle behövas... hon drar så förbaskat... visserligen är det inte tungt men ändå.

att dessa små sötnosar kan vara så besvärliga. <3

lycka till!!

2009-01-30 @ 15:10:58
Postat av: Ida

Absolut att ni ska prova! Det är ju inte meningen att du halvt ska slå ihjäl dig! Lycka till!

2009-01-31 @ 18:52:04
URL: http://lewisian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0