Fullt ös nästan jämt

Känns inte alls okej att man blir så dålig på att blogga när solen är framme, vilket den varit väldigt mycket på sista. Den får iaf lida när man vill va ute så mycket som möjligt, även om man inte gör nåt vettigt.

Så vad har hänt då? Allt o inget vettigt egentligen.. Hmm.

Det har vart Valborg iaf. Det är ganska stort här uppe. Va det det i Götet oxå? Minns fan inte. Här uppe smälls det mycket raketer o sånt iaf o alla SKA grilla.
Nu hade vi ju lill killen som vi fick ta hänsyn till så vi tog det rätt lugnt hos Linda på hennes gård. Hon har en son på 7 månader så det passade liksom bra. Vi hade våra solstolar som vi flyttade runt där allt eftersom solen flyttade på sig, grillade älg o drack några kalla. Blev dock lite för mycket whiskey för min del, va inte allt för fräsch dagen efter.
Bosse va jätte duktig o hull sig i närheten av oss hela tiden trotts att det blev så månag timmar. Han va rätt slut dagen efter han med =)

Den är rätt häftig denna årstiden här upp. Man sitter o svettas o steker sig i nån stol i solen medans man sätter dom kalla på kylning i snöhögen brevid. (finns några högar kvar än).

Norrländskt kylskåp.



Kan ni gissa vad detta är då? HeHe.


En lite för nära Bosse =)

Kommentarer
Postat av: Ida

Jo valborg e ju rätt stort här också. Men för våran del var det rätt lugnt. Ni verkar oxå ha haft det gött, härlig bild med snödrivan :) Hoppas du inte hade en allt för hes och rosslig whiskeyröst dagen efter ;)

2009-05-02 @ 22:18:11
URL: http://lewisian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0