Hemska djur i skogen

Idag efter vår vanliga middag hos gubbens morsfars så följde vi med dom ut i skogen för att rasta hundarna. Efter en stund så tvärstannar hans far o vi får koppla hundarna. Lite längre ner ligger en huggorm (ganska svart) o solar sig på berget. Skit läskigt ju. Vi tar iaf en omväg runt den o en stund senare så ser vi ett grävlingsgryt, som tur va så va ingen hemma. Gubben tog iaf ett kort på deras hem.
Sen er vi en jätte stor blå skalbagge, säkert en 2 cm lång. Hemska djur i skogen!

Ikväll är det party o det kommer lite folk över. Är lite orolig för hur Bosse kommer att ta det när vi ska gå ut sen bara. När vi stack ut en stund igår kväll o även imorse så blev han jätte stressad o ylade vid dörren. Jätte jobbigt ju för sån har han aldrig vart annars. Alla jäkla perioder dom har asså!
Vi har iaf släppt han 2 vänder i skogen idag så vi hoppas på att han ska va rätt slut så att det ska gå bra. Lite surt om jag måste stanna hemma, senare har man ju jobb o sköta oxå. Jaja.
Hans sår verkar iaf ha läkt för han har kutat o badat som en tok idag o såret har inte gått upp =)

Grävlingsgrytet

Kommentarer
Postat av: Ida

Usch vad läskigt med djuren i skogen :( Hoppas att ni hade en rolig kväll igår och att det gick bra att lämna Bosse hemma själv :)

2009-05-17 @ 10:31:59
URL: http://lewisian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0