Seg.. javisst

Jag är inte helt på topp och har inte haft mycket ork till mycket men idag är det bättre. Jag har iaf tagit mig ut och träffat min jobbcoach, jag behöver dom här träffarna. Just nu kollar vi in min livsplan B, plugga *suck*. Men det jag skulle kunna tänka mig som många vet ligger mig nära är behandlingsassistent med inriktning mot missbruk och våld. Jag sökte ju ett sådant program i somras men kom inte in. Det va ju bara ett så jag ska kolla lite mer nu och kanske offra mig till CSN gudarna iaf. Känns lite tungt men vad i helvete ska jag annars göra!?

Idag har jag känt mig som en äkta norrlänning då jag tog cykeln bort till Campus. Jag är dock livrädd och kör inte på som dom infödda, jag fattar inte hur dom gör. Tramporna är is, sadeln förfrösen och en broms som funkar ibland. Jag tog mig iaf fram i snön utan att något bröts av =)




Sen mina kära vänner i söder så boka in tisdag den 28:e för kafferep på dagen och öl på kvällen. Ja jag vet att det är en vardag men vi har inte en fot i graven riktigt än.


Kommentarer
Postat av: linda

du kan komma och hjälpa mig packa upp kartonger den 28:e... Så kan vi festa riktigt länge sen på kvällen!!!

2010-12-07 @ 21:00:59
URL: http://lyxbohemen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0