Dagarna som gått..

I fredags så gick det bara fint hos veterinären, Bosse va rädd men jätte duktig när hon tog stygnen på honom, han gav henne dock onda ögat efteråt. Men det det viktigaste av allt är att allt såg fint ut och att han och vi nu slipper den satans tratten.

På kvällen så va det middag och öl på stan och det va jätte trevligt som alltid. God mat. Vi kom överens om att försöka göra något liknande var tredje månad så vi får se till att det blir så.

I lördags så va vi lite små sletna, varför kan man aldrig låta den sista ölen va? Jaja inte ofta man super till det så man får ta smällen. Inte många är så söt som jag i bakfyllan.. haha.



Resten av helgen tog vi det mest lugnt. Söndagar brukar vi ju släppa Bosse på men denna gången fick han nöja sig med en långis för det är så satans jobbigt att gå där ute i skogen när det är oplogat. När vi får igång vår "vinterbil" så måste vi köra upp ett spår efter den vägen.

Idag är det över 20- och dessa dagar önskar man mer än gärna att Bosse kunde gå på toan. Men det är bättre att va ute med han nu för han är inte lika stressad och han kissar litervis varje gång sen skiter han nästan varje gång man är ute också. Det är som om han sparat på allt tills nu.. haha. Klar förbättring iaf, även hemma är det mindre gnäll. Tack gud!

Idag är det även alla hjärtans dag. Inget som vi firar i denna familjen egentligen men vi har köpt lite götta till varann iaf =) Men jag ska tänka lite extra på er mina kära i dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0