DRÖMKÅKEN!!!

Idag ska vi åka iväg och köpa tapeter och golv. Anledningen: Vi har ÄNTLIGEN hittat vår drömkåk. Många vet redan om detta för vi har haft så svårt att hålla tyst men eftersom inget köp är klart än har vi ändå försökt att va lite diskreta. Köptet är inte klart nu heller men vi har skrivit på ett "ta i hand papper" som ger oss laglig rätt att vara där nu tills bouppteckningen är klar. Till hösten blir huset vårat på riktigt.
 
Vi fick en RIKTIGT bra deal på huset, nästan för bra för att vara sann deal. Men som säljaren säger, det är många som ska dela på summan så summan spelar inte så stor roll. Bättre att ta pengarna till att renovera huset vilket behövs. Renoveringen har redan börjat och snart har gubben semester men jobb med huset. Tanken är att göra färdigt inne och ta fasaden nästa vår. Det här kommer bli KANON och vi är SÅ LYCKLIGA!!
 
 
Det är ett ganska litet men sött hus. 3 r o k + stor källare. Nyrenoverat badrum, men vi ska ändå göra om lite. Nyrenoverat stort kök, gäststuga och 2 utehus som kan va garage, förråd och verkstad. Ett stort odlingsland och ingen granne nära inpå. Hyffsat stor tomt och gångavstånd till en stor sjö där vi nästa år planerar att lägga till en båt. Det är även massa skog för Bosse att springa i även om vi planerar att inhängna en bit av gården.
Har jag sagt att det här kommer bli KANON!?! =D

Kommentarer
Postat av: Ida

Ååh grattis gumman :D Gud vad roligt :) :)

2012-07-06 @ 19:31:35
Postat av: Magda

Grattis!!!! Vart ligger huset!! :)

2012-07-06 @ 22:31:07
URL: http://Enmagda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0